Άνοιξε όλο το φερμουάρ και αποκάλυψε το κοφτό μπικίνι: H Ζενεβιέβ Μαζαρί έφαγε μέχρι σκασμού και έγινε μια από εμάς!

July 27, 2024

Άνοιξε όλο το φερμουάρ και αποκάλυψε το κοφτό μπικίνι: H Ζενεβιέβ Μαζαρί έφαγε μέχρι σκασμού και έγινε μια από εμάς!


Διαφ.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί βρίσκεται σε καλοκαιρινές διακοπές, απολαμβάνοντας το φαγητό και τις νοστιμιές της ελληνικής κουζίνας, χωρίς να την απασχολούν οι θερμίδες.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Τήνο, ένα νησί που αγαπάει και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, παντελόνι και ένα ημιδιαφανές τοπ.

Ζενεβιέβ Μαζαρί διακοπές

Μάλιστα, όπως φαίνεται, έχει αφήσει ανοιχτό το κουμπί από το παντελόνι της ως ένδειξη πως έχει φάει πολύ και στη λεζάντα της ανάρτησής της υπογράμμισε “Άνοιξε το τζιν. Η ζωή είναι αβέβαιη. Φάε”.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί απολαμβάνει το φαγητό

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Βγήκε βόλτα με τον κούκλο σύζυγο, τα 2 παιδιά τους & η κόρη της είναι ολόιδια η μαμά με στυλ μοντέλου

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της εκπομπής «First Dates» στο Star, απόλαυσε μια βόλτα με την οικογένειά της, στο κέντρο της Αθήνας.

Η παρουσιάστρια απαθανατίστηκε, μετά από καιρό, με τον σύζυγό της, Βασίλη Καρύδη και τα δυο παιδιά, Ροζαλία και Μιχάλη, να ψωνίζουν στη Βουκουρεστίου.

Όπως έχει υπογραμμίσει η παρουσιάστρια «με τον άντρα μου είμαι 17 χρόνια, δεν υπάρχει μυστικό, μπορεί να τσακωθούμε και να τον χωρίσω. Πολλές φορές του λέω “σε χωρίζω” και μου λέει “είσαι τρελή”. Δεν θεωρώ επειδή παντρευτήκαμε πως ο άντρας μου είναι δεδομένος, τον διεκδικώ και με διεκδικεί συνέχεια. Χαίρομαι όταν φλερτάρουν τον σύζυγό μου, αλλά σφίγγομαι και λίγο».

Η οικογενειακή βόλτα της Ζενεβιέβ Μαζαρί

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί σε οικογενειακή βόλτα

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί σε οικογενειακή βόλτα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: