Με άσπρα μαλλιά, “σκιά” του εαυτού του: Αγνώριστος ο Μαγκάιβερ στα 74, σoκάρει η εικόνα του σε σπάνια εμφάνιση

July 30, 2024
Με τα άσπρα μαλλιά του, ο Μακ Γκάιβερ στα 74 του χρόνια εμφανίζεται αγνώριστος, η εικόνα του σε σπάνια εμφάνιση προκαλεί σοκ.

Με άσπρα μαλλιά, “σκιά” του εαυτού του: Αγνώριστος ο Μαγκάιβερ στα 74, σoκάρει η εικόνα του σε σπάνια εμφάνιση


Διαφ.

Θυμάστε τον πολυμήχανο Μαγκάιβερ, κατά κόσμον Richard Dean Anderson που τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 “τρέλαινε” τον γυναικείο πληθυσμό;

Ο διάσημος ηθοποιός ο οποίος γνώρισε τεράστια επιτυχία ως Μαγκάιβερ σήμερα έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και φυσικά δεν μοιάζει σε τίποτα με τον γοητευτικό άντρα που κατάφερνε τα πάντα με τις πατέντες του.

Πώς είναι σήμερα στα 74 του χρόνια;

Ο Richard Dean Anderson πέρα από την υποκριτική, ασχολούνταν και με τον εθελοντισμό, αλλά και τις φιλανθρωπικές δράσεις.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο διάσημος ηθοποιός δεν έχει παντρευτεί ποτέ, αλλά είχε πολλά ειδύλλια με διάσημες γυναίκες, μεταξύ των οποίων ήταν η Teri Hatcher, η Lara Flynn Boyle και η Sela Ward, καθώς και η Γερμανίδα παγοδρόμος Katarina Witt.

width=760

Από το 1996 έως το 2003, σύντροφός του ήταν η Apryl A. Prose, με την οποία απέκτησε και μία κόρη.

Μάλιστα, ο λόγος που ο Anderson εγκατέλειψε τη σειρά Stargate SG-1 ήταν ο εξής: “Όντας πατέρας, λοιπόν, δεν ξέρω αν αυτό είναι μια αλλαγή, αλλά με κάνει να θέλω να φύγω από εδώ πιο γρήγορα. Να βγω από το ρολόι. Το μωρό είναι ο λόγος που ζω, ο λόγος που έρχομαι στη δουλειά”.

width=760

width=760


Πηγή

Διαβάστε επίσης: