Έκτακτo: τρένο με 130 επιβάτες συγκρούστηκε με φορτηγό – Νέο ατύχημα σοκ στην Ελλάδα

July 30, 2024
Έκτακτο: Σύγκρουση τρένου με 130 επιβάτες και φορτηγό – Νέο σοκαριστικό ατύχημα στην Ελλάδα

Έκτακτo: τρένο με 130 επιβάτες συγκρούστηκε με φορτηγό – Νέο ατύχημα σοκ στην Ελλάδα


Διαφ.

Αργά το μεσημέρι της Τρίτης, μια επιβατική αμαξοστοιχία, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα – Αθήνα, ενεπλάκη σε σύγκρουση με φορτηγό. Το περιστατικό συνέβη με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν περίπου 130 επιβάτες εντός του τρένου.

Όπως ενημερώνει η Hellenic Train, ευτυχώς από την σύγκρουση δεν προκλήθηκε κανένας τραυματισμός. Αυτήν τη στιγμή, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει αναλάβει την επιχείρηση απεγκλωβισμού των 130 επιβατών. Επιπλέον, η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει στην αποστολή λεωφορείων για τη μεταφορά και απομάκρυνση των επιβατών από το σημείο του ατυχήματος.

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν όταν το φορτηγό όχημα, κατά τη διάρκεια της πορείας του στον περιφερειακό δρόμο κοντά στην Αυλίδα, παρεκκλίνοντας από την πορεία του, κατέληξε στις σιδηροδρομικές γραμμές. Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr το φορτηγό είχε σκασμένο λάστιχο. Ως αποτέλεσμα, το φορτηγό συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία 1551, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα – Αθήνα.

Στη συγκεκριμένη περιοχή έχουν σχηματιστεί μεγάλες ουρές χιλιομέτρων στον κύριο οδικό άξονα, με τα οχήματα να κινούνται με εξαιρετικά χαμηλές ταχύτητες. Η κυκλοφορία στην οδική ζώνη που συνδέει την Οινόη με τη Χαλκίδα έχει διακοπεί πλήρως.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το συμβάν:

width=2000

width=2000

width=2000

width=2000

width=2000

width=2000


Πηγή

Διαβάστε επίσης: