Τράβηξε την κουρτίνα στο μπάνιο και άρχισε να ουρλιάζει: Εφιαλτικό ντους σε ξενοδοχείο για 29χρονη τουρίστρια

August 6, 2024
Ανέβασε την κουρτίνα στο μπάνιο και άρχισε να φωνάζει: Τρομακτικό ντους σε ξενοδοχείο για μια 29χρονη τουρίστρια.

Τράβηξε την κουρτίνα στο μπάνιο και άρχισε να ουρλιάζει: Εφιαλτικό ντους σε ξενοδοχείο για 29χρονη τουρίστρια


Διαφ.

Μία 29χρονη τουρίστρια στα Κουφονήσια, κατήγγειλε ότι ένας άγνωστος άνδρας την τραβούσε βίντεο, την ώρα που έκανε μπάνιο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της.

Η 29χρονη τουρίστρια έσπευσε να καταγγείλει τον 43χρονο

Όπως ανέφερε το Open, η νεαρή μετέβη αμέσως στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε τον άνδρα και μετά από έρευνα των αστυνομικών στην περιοχή, ο 43χρονος συνελήφθη και αποδέχθηκε την πράξη του.

29χρονη

Η περίπτωση της 29χρονης τουρίστριας δεν είναι η μοναδική

Μάλιστα, ο ίδιος είχε τραβήξει βίντεο και ένα ζευγάρι, λίγες μέρες νωρίτερα, σε προσωπικές του στιγμές, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του.

Ο 43χρονος τραβούσε βίντεο αυτά που ήθελε και στη συνέχεια τα αποθήκευε σε έναν φορητό υπολογιστή.

Οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο και άλλοι τουρίστες να έχουν πέσει θύματα του 43χρονου, γι’ αυτό δεν έχουν σταματήσει τις έρευνες.

Τραγική κατάληξη: Βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα η 29χρονη Γαλλίδα τουρίστρια

Τραγικός επίλογος για την 29χρονη Γαλλίδα Βιόλετ Ντιγκαλό που έκανε διακοπές στην Κρήτη και εδώ και μέρες δεν έχει δώσει ίχνη ζωής. Η τουρίστρια που είχε επισκεφθεί το Ελαφονήσι, βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Βιόλετ Ντιγκαλό – Βρέθηκε νεκρή πέντε χιλιόμετρα από το Ελαφονήσι

Την Τρίτη 29 Ιουνίου δηλώθηκε η εξαφάνισή της στην αστυνομία και το βράδυ της Δευτέρας εντοπίστηκε το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει στην περιοχή Κριός, ανάμεσα σε Ελαφονήσι και Παλαιόχωρα.

Με τον χειρότερο τρόπο έληξε η αναζήτηση της 29χρονης Γαλλίδας τουρίστριας Βιολέτ Ντιγκαλό που τα ίχνη της είχαν χαθεί από τις 24 Ιουνίου, όταν δεν έφτασε ποτέ στο ξενοδοχείο που είχε κάνει κράτηση. Η σορός της άτυχης κοπέλας, που ήταν νοσοκόμα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Νάντης εντοπίσθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Πέμπτης, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, σε μία χαράδρα περίπου πέντε χιλιόμετρα από το Ελαφονήσι. Το σημείο που εντοπίσθηκε το άψυχο σώμα είναι κοντά στην παραλία Κριός, όπου είχε βρεθεί το αυτοκίνητο της 29χρονης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: