Ήθελαν να το κρατήσουν κρυφό αλλά τους τσάκωσαν: Διέρρευσαν οι πρώτες κοινές φώτο της Νικολαΐδη με τον Φιντιρίκο

August 9, 2024
Προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφή την πρώτη φωτογραφία της Νικολαΐδη με τον Φιντιρίκο, αλλά αποκαλύφθηκε η διαρροή.

Ήθελαν να το κρατήσουν κρυφό αλλά τους τσάκωσαν: Διέρρευσαν οι πρώτες κοινές φώτο της Νικολαΐδη με τον Φιντιρίκο


Διαφ.

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Δημήτρης Φιντιρίκος φαίνεται να είναι το νέο ζευγάρι της showbiz, καθώς ολοένα και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες που τους θέλουν μαζί.

Η Μελίνα Νικολαΐδη φαίνεται ότι έχει κλείσει οριστικά το κεφάλαιο της σχέσης της με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη , μετά τον πρόσφατο χωρισμό της.

Ο έρωτας με τον γοητευτικό επιχειρηματία

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή εμφανίστηκε πρόσφατα σε ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο φαίνεται ότι έχει βρει ξανά τον έρωτα με έναν νεαρό και γοητευτικό επιχειρηματία.

Το ταξίδι στα Χανιά

Σύμφωνα με αποκαλύψεις του tlife, ο άνδρας που κέρδισε την καρδιά της Μελίνας Νικολαΐδη είναι ο Δημήτρης Φιντιρίκος. Όπως ανέφερε το ίδιο ρεπορτάζ, οι δύο τους ταξίδεψαν μέχρι την Κρήτη για να παρακολουθήσουν τη συναυλία της Δέσποινας Βανδή.

Επιπλέον, ο επιχειρηματίας βοήθησε τη Μελίνα να ανέβει στη σκηνή, κάτι που αποτυπώθηκε σε insta-stories που είχε μοιραστεί η φοιτήτρια υποκριτικής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες

Ο φωτογραφικός φακός του LadyTimes.com.cy τους απαθανάτισε για πρώτη φορά στο αεροδρόμιο Χανίων, όπου εμφανίζονταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και χαρούμενοι.

width=1054

width=1400

width=1400

width=1058

Το επιβεβαίωσε με 6 λέξεις: Η 1η ανάρτηση της Μελίνας Νικολαΐδη μετά την αποκάλυψη ότι τα έχει με τον Φιντιρικό

Η Μελίνα Νικολαΐδη φαίνεται να είναι έτοιμη να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Η κόρη της γνωστής τραγουδίστριας Δέσποινας Βανδή και του πρώην ποδοσφαιριστή Ντέμη Νικολαΐδη έχει ολοκληρώσει την προηγούμενη σχέση της με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, και τα πρόσφατα δημοσιεύματα υποδεικνύουν ότι έχει προχωρήσει σε νέες εξελίξεις στην προσωπική της ζωή.

width=2500

Η νεαρή κυρία έχει ήδη αρχίσει τις καλοκαιρινές της διακοπές, απολαμβάνοντας τις στιγμές της με τις φίλες της. Ενώ η τοποθεσία των διακοπών της παραμένει αδιευκρίνιστη, εκείνη μοιράζεται άφθονες φωτογραφίες από τις ανέμελες και ευχάριστες στιγμές της στα νησιά.

Το Σαββατοκύριακο, η Μελίνα Νικολαΐδη δημοσίευσε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στην ανάρτησή της, αναδημοσίευσε ένα κείμενο που έγραφε: κάθε εξέλιξη έχει και λίγο ξεβόλεμα ε. Αυτή η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε ποικίλες απορίες και ερωτήματα σχετικά με το αν σχετίζεται με τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή ή με τις συνθήκες της καθημερινότητάς της.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της:

width=650


Πηγή

Διαβάστε επίσης: