Εκείνη 19, εκείνος…: Η αντίδραση της Δέσποινας Βανδή για τη νέα σχέση της κόρης της με την τεράστια διαφορά ηλικίας

August 10, 2024
Στα 19 της χρόνια, εκείνη…: Η αντίδραση της Δέσποινας Βανδή για τη σχέση της κόρης της με την μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Εκείνη 19, εκείνος…: Η αντίδραση της Δέσποινας Βανδή για τη νέα σχέση της κόρης της με την τεράστια διαφορά ηλικίας


Διαφ.

Πριν από περίπου έναν μήνα, η Μελίνα Νικολαΐδη, κόρη της γνωστής τραγουδίστριας Δέσποινας Βανδή και του πρώην ποδοσφαιριστή Ντέμη Νικολαΐδη, ολοκλήρωσε τη σχέση της με τον σύντροφό της, ο οποίος ήταν 18 χρόνια μεγαλύτερός της. Ωστόσο, λίγες εβδομάδες μετά το χωρισμό, η Μελίνα φαίνεται να έχει βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του Δημήτρη Φιντιρίκου, ενός επιτυχημένου επιχειρηματία και εργένη, που είναι μεγαλύτερός της επίσης κατά δεκαοκτώ χρόνια. Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν στα κουτσομπολίστικα κύκλωμα της showbiz, το ζευγάρι έχει αναπτύξει στενές σχέσεις και φαίνεται να περνάει αρκετό χρόνο μαζί.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο τους φημολογείται ότι ταξίδεψαν πρόσφατα στα Χανιά της Κρήτης, όπου παρακολούθησαν τη συναυλία της Δέσποινας Βανδή και του Αντώνη Ρέμου. Στην εν λόγω συναυλία, η Μελίνα, με τη βοήθεια του Δημήτρη Φιντιρίκου, ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τη μητέρα της, γεγονός που ενίσχυσε τις φήμες περί στενής σχέσης τους. Επιπλέον, η Μελίνα ανάρτησε πρόσφατα μια φωτογραφία στο Instagram, αναφέροντας ότι βρισκόταν στους Παξούς, μια περιοχή όπου εντοπίστηκε και ο Δημήτρης Φιντιρίκος, όπως αποκαλύπτουν τα stories του στα social media. Οι εξελίξεις αυτές ενισχύουν τη φήμη του νέου ζευγαριού της showbiz και προκαλούν έντονο ενδιαφέρον.

width=979

Οι χωρισμοί και των δύο

Οι πρόσφατες εξελίξεις στις προσωπικές ζωές της Μελίνας Νικολαΐδη και του Δημήτρη Φιντιρίκου έχουν προκαλέσει αίσθηση και πάλι στα μέσα ενημέρωσης, καθώς οι δύο τους, γνωστοί για τις προηγούμενες σχέσεις τους, φαίνεται να έχουν ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο. Η Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία είχε απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας λόγω του τέλους της διετούς σχέσης της με τον γυμναστή Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, και ο Δημήτρης Φιντιρίκος, με την πολυάριθμη σειρά χωρισμών του από την Κατερίνα Δαλάκα, φαίνεται να έχουν βρει νέες συναισθηματικές συνδέσεις.

width=1080

Ωστόσο, ενδιαφέρον προκαλεί η αντίδραση του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, με τον οποίο η Μελίνα εξακολουθεί να διατηρεί φιλικές σχέσεις. Αν οι φήμες περί χωρισμού τους λόγω της διαφοράς ηλικίας είναι αληθινές, είναι αναμενόμενο να αναρωτιέται κανείς για την κατάσταση του Πολυχρονιάδη, ο οποίος βλέπει τη νέα σχέση της πρώην συντρόφου του με τον Δημήτρη Φιντιρίκο να τον ξεπερνά κατά δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια, αντί για δέκα όπως ενδεχομένως θα περίμενε.

width=1200

Η αντίδραση της Δέσποινας Βανδή

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος, ένας 38χρονος αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, και η 20χρονη Μελίνα Νικολαΐδη, κόρη της γνωστής τραγουδίστριας Δέσποινας Βανδή και του πρώην ποδοσφαιριστή Ντέμη Νικολαΐδη, αποτελούν ζευγάρι περίπου εδώ και ένα μήνα. Έπειτα από τις ρομαντικές αποδράσεις τους στις Παξούς και στα Χανιά, το ζευγάρι συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Σίφνο, μελλοντικά προγραμματίζοντας επισκέψεις στην Τήνο και τη Σύρο.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, η Μελίνα θα επιστρέψει στο Λονδίνο, όπου συνεχίζει τις σπουδές της, ενώ ο Δημήτρης αναμένεται να την ακολουθήσει λίγες εβδομάδες αργότερα, με σκοπό να τη συναντήσει και να περάσουν χρόνο μαζί στη βρετανική πρωτεύουσα.

Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει υποδεικνύουν ότι και οι δύο πλευρές είναι γεμάτες ενθουσιασμό για τη σχέση τους και εκφράζουν την πεποίθηση ότι η σχέση τους έχει προοπτικές για το μέλλον. Επιπλέον, η Δέσποινα Βανδή φαίνεται να αποδέχεται και να υποστηρίζει τις επιλογές της κόρης της, εμπιστευόμενη την κρίση της και αναγνωρίζοντας την ευτυχία της.

width=1240

Κυρκλοφόρησαν οι πρώτες φωτο: Ζευγάρι με τον πάμπλουτο Φιντιρίκο, η Μελίνα Νικολαϊδη

Ζευγάρι είναι, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες ημέρες, η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία. Μάλιστα πρόσφατα είχαν ταξιδέψει στην Κρήτη για να απολαύσουν τη συναυλία της Δέσποινας Βανδή και του Αντώνη Ρέμου, ενώ από ό,τι φαίνεται από τις δημοσιεύσεις τους είχαν ταξιδέψει μαζί και στους Παξούς.

Οι δυο τους πλέον βρίσκονται για διακοπές στη Σίφνο και σε instastory που δημοσίευσε ο επιχειρηματίας, Γιώργος Γιγουρτάκης, από πάρτι που διοργάνωσε με την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Ιωάννα Μάνεση. Δίπλα στο ζευγάρι που ανταλλάσσει φιλιά, διακρίνονται η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Δημήτρης Φιντιρίκος αγκαλιά σε τρυφερές στιγμές.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: