Μαύρα γενέθλια για τον Παύλο Κοντογιαννίδη, θα τα θυμάται όλη του την ζωή: «Όλα έγιναν κάρβουνο στη φωτιά…»

August 13, 2024
Ο Παύλος Κοντογιαννίδης γιορτάζει τα μαύρα γενέθλιά του, μια ανάμνηση που θα μείνει ανεξίτηλη στο μυαλό του: Όλα καταστράφηκαν σαν κάρβουνο σε μια φωτιά…

Μαύρα γενέθλια για τον Παύλο Κοντογιαννίδη, θα τα θυμάται όλη του την ζωή: Όλα έγιναν κάρβουνο στη φωτιά…


Διαφ.

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης πέρασε “μαύρα” γενέθλια, μιας και το σπίτι του στον Βαρνάβα γλίτωσε παρά τρίχα από την καταστροφική πυρκαγιά στη νοτιοανατολική Αττική. Στο άκουσμα της είδησης, ο γνωστός ηθοποιός δεν μπόρεσε να μην ξεσπάσει για την ανυπολόγιστη καταστροφή. “Δυστυχώς, όλα έγιναν κάρβουνο”, ανέφερε, χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα, το εξοχικό σπίτι του Παύλου Κοντογιαννίδη στην περιοχή μπορεί να μην κάηκε, αλλά όπως τόνισε όλα τα υπόλοιπα “έγιναν κάρβουνο”. Ο γνωστός ηθοποιός έλαβε φωτογραφία από γείτονα με το σπίτι του να είναι “όρθιο μέσα σε ένα μαύρο τοπίο”.

“Δυστυχώς, όλα έγιναν κάρβουνο. Το σπίτι μου σώθηκε σαν από θαύμα, γιατί είχα φροντίσει να το έχω “κουρεμένο” από χόρτα. Το βλέπω τώρα από μια φωτογραφία που μου έστειλε ο γείτονας, όρθιο μέσα σε ένα μαύρο τοπίο και δεν ξέρω πώς να αντιδράσω. Να χαρώ που σώθηκε το σπίτι μου ή να κλαίω που χάθηκε ο παράδεισός μου; Ένα σπίτι όρθιο μέσα σε 100 στρέμματα κάρβουνο. Πες μου τώρα, να χαρώ, να λυπηθώ, να βρίσω, τι να πω; Τα προβλέψαμε, το λέγαμε όλοι που μένουμε εδώ”.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Παύλος Κοντογιαννίδης ανέφερε ότι είχε σχεδιάσει να πάει με φίλους του στο εξοχικό του εκεί σήμερα, λόγω των γενεθλίων του.

“Ήταν να πάω σήμερα που έχω τα γενέθλιά μου και είχαμε καλέσει κάποιους φίλους για να τα περάσουμε παρέα και μου τηλεφώνησε ο Γιοκαρίνης και μου λέει: “Αδελφέ μου, καίγεται ο Βαρνάβας”. Έπαθα σοκ μετά, όταν είδα τι συνέβαινε. Και καταλαβαίνεις, περάσαμε ξάγρυπνοι όλο το βράδυ στα τηλέφωνα να δούμε πώς θα εξελιχθεί η πυρκαγιά” είπε.

Τέλος, ο Παύλος Κοντογιαννίδης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε συνέντευξη που έδωσε πριν από καιρό, στην οποία είχε εκφράσει την ανησυχία του για το ξέσπασμα πυρκαγιών στην περιοχή του Βαρνάβα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: