Θέλουν να κρυφτούν και δεν μπορούν: Η Αντωνά έβαλε το φόρεμα που τρέλανε όλη τη Μύκονο και ο Λιάγκας ήταν εκεί για να την θαυμάσει

August 15, 2024
Θέλουν να παραμείνουν αόρατοι αλλά δεν τα καταφέρνουν: Η Αντωνά φόρεσε το φόρεμα που έκανε όλη τη Μύκονο να την κοιτάζει με θαυμασμό και ο Λιάγκας βρέθηκε εκεί για να την απολαύσει.

Θέλουν να κρυφτούν και δεν μπορούν: Η Αντωνά έβαλε το φόρεμα που τρέλανε όλη τη Μύκονο και ο Λιάγκας ήταν εκεί για να την θαυμάσει


Διαφ.

Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά συνεχίζουν τις διακοπές τους στη Μύκονο, τον Δεκαπενταύγουστο, μετά την Τήνο, όπου βρίσκονται το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού.

Η εξόρμηση Γιώργου Λιάγκα και Μαρίας Αντωνά

Και μπορεί να μην ανέβασαν ούτε μία κοινή φωτογραφία, αλλά έκαναν αναρτήσεις από τα ίδια στέκια του νησιού, απολαμβάνοντας τις παραλίες και τα ηλιοβασιλέματα.

Η δημοσιογράφος ανέβασε φωτογραφίες της την ώρα που ο ήλιος βασίλευε και απολάμβανε το κοκτέιλ της, ενώ ο παρουσιαστής έκανε ανάρτηση από το σημείο του νησιού.

Στη Μύκονο Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά

Γιώργος

width=1440

width=1440

Γιώργος

width=1440

width=1440

Στη

width=522

Τρελός και παλαβός ο Γιώργος Λιάγκας με τη Μαρία Αντωνά: Την πηγαίνει σε πανάκριβα ξενοδοχεία & βγάζει φωτο

Η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκαν στον Πόρο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Παρόλο που δεν έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους επίσημα, συνεχίζουν να κάνουν αποδράσεις και κοινές εμφανίσεις μαζί κάτι που φαίνεται και από τις κοινές φωτογραφίες τους που δημοσιεύτηκαν. Καθώς και οι δύο δημοσίευσαν φωτογραφίες από το ξενοδοχείο του Σπύρου Λάζαρη στον Πόρο.

Μαρία Αντωνά – Γιώργος Λιάγκας: Βρέθηκαν στον Πόρο

Ο παρουσιαστής και η δημοσιογράφος προχώρησαν σε δύο αναρτήσεις στα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram όπου φαίνεται ότι βρίσκονται με τον Σπύρο Λάζαρη και την Ευαγγελία Αραβανή στον Πόρο.

Με τον Γιώργο Λιάγκα μάλιστα να δημοσιεύει και μια φωτογραφία με τη θέα από το ξενοδοχείο στο οποίο μένει γράφοντας χαρακτηριστικά : Απλά μαγικάκαι έκανε κοινοποίηση και τον Σπύρο Λάζαρη.

width=1360

Από τη μεριά της, η Μαρία Αντωνά ανέβασε μια φωτογραφία με δύο ποτά και πρόσθεσε στην δημοσίευση και την Ευαγγελία Αραβανή. Και δημοσίευσαν στη συνέχεια και μια selfie τους

width=1360

width=1360


Πηγή

Διαβάστε επίσης: