Επιβεβαίωσε ότι τα έχουν η Μελίνα Νικολαΐδου: Ο πάμπλουτος Φιντιρίκος της πήρε το μυαλο, το σχόλιο στο Instagram

August 18, 2024
Η Μελίνα Νικολαΐδου επιβεβαίωσε ότι της έχει πάρει το μυαλό ο πλούσιος Φιντιρίκος, σύμφωνα με το σχόλιο που έκανε στο Instagram.

Επιβεβαίωσε ότι τα έχουν η Μελίνα Νικολαΐδου: Ο πάμπλουτος Φιντιρίκος της πήρε το μυαλο, το σχόλιο στο Instagram


Διαφ.

Φέτος, η Μελίνα Νικολαΐδη, κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη βιώνει ένα πολύ ανέμελο καλοκαίρι, καθώς απολαμβάνει τις διακοπές της είτε παρέα με τους φίλους της είτε με την οικογένειά της σε διάφορα ελληνικά νησιά.

Μελίνα Νικολαΐδη: Η ανάρτηση από τις διακοπές της

Σύμφωνα με πληροφορίες από το TLIFE, η 20χρονη κόρη Μελίνα ζει τον νέο της έρωτα με τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Οι δυο τους έχουν αναπτύξει στενές σχέσεις και περνούν πολύ όμορφες στιγμές μαζί, ενώ φαίνεται ότι η νεαρή κοπέλα και ο επιχειρηματίας πέρασαν μαζί τις διακοπές τους στη Σίφνο και στους Παξούς.

Και το σχόλιο που “έβαλε φωτιές”

Αν και η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Δημήτρης Φιντιρίκος δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν υπάρχει σχέση μεταξύ τους, η 20χρονη δημοσίευσε μια ανάρτηση στα social media από τις καλοκαιρινές της διακοπές. Σε αυτή την ανάρτηση, ο 37χρονος επιχειρηματίας δεν δίστασε να αφήσει σχόλιο κάτω από τις φωτογραφίες της, χρησιμοποιώντας emojis όπως καρδιά και φωτιά. Κάτι που “πυροδότησε” τα σχόλια και τις φήμες για τη σχέση τους.

width=1268

Μπήκαν μέσα και…κοκάλωσαν μέχρι και η σερβιτόροι: Η Δέσποινα Βανδή βγήκε με την Μελίνα Νικολαΐδη κι έγιναν θέαμα

Η Δέσποινα Βανδή ανέβασε φωτογραφίες μαζί με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη.

Η νεαρή βρίσκεται επί του παρόντος στην Ελλάδα και απολαμβάνει τις διακοπές της, ενώ γιόρτασε με τη μητέρα της την εορταστική της εμφάνιση στη μουσική σκηνή.

Μοιάζουν σαν συνομήλικες

Η τραγουδίστρια πήρε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και τις συναυλίες που πραγματοποιεί, αφιερώνοντας λίγο χρόνο στην κόρη της.

Η Δέσποινα Βανδή και η κόρη της πέρασαν το βράδυ μαζί και τράβηξαν φωτογραφίες, οι οποίες ανέβηκαν στο Instagram.

Η Δέσποινα Βανδή έγραψε χαρακτηρικά : Χαλαρώνω με το κοριτσάκι μου απόψε.

Δείτε τη δημοσίευση:

Ακολουθούν οι σχετικές φωτογραφίες

width=1360

width=1360

width=1360


Πηγή

Διαβάστε επίσης: