Επιτέλους το ανακοίνωσε: H Ηλιάνα Παπαγεωργίου έτοιμη για την ολοκλήρωση της σχέσης της με τον Γιάννη

August 20, 2024
Τέλος πάντων ανακοίνωσε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι έτοιμη να τερματίσει τη σχέση της με τον Γιάννη.

Επιτέλους το ανακοίνωσε: H Ηλιάνα Παπαγεωργίου έτοιμη για την ολοκλήρωση της σχέσης της με τον Γιάννη


Διαφ.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε συνέντευξή της στο In Style, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά με τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη, ενώ αποκάλυψε ότι θέλει να αποκτήσει παιδιά.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο του γάμου;

Κοίταξε η αλήθεια είναι ότι έναν κανονικό γάμο μπορεί και να τον κάναμε, δεν ξέρω. Μόνο και μόνο για τους γονείς μας… Το αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο.

Δεν είσαι κατά του γάμου;

Όχι δεν είμαι κατά. Ούτε είμαι και υπέρ. Δεν έχω δηλαδή θέμα με αυτό το κομμάτι, αν και πια το έχουμε κάνει αστείο στην παρέα μας, καθώς είμαι η αστεφάνωτη, η αιώνια νύφη.

Είναι όλοι παντρεμένοι στην παρέα σου;

Όχι, αλλά για κάποιον λόγο κοροϊδεύουν μόνο εμένα.

Ηλιάνα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα ήθελε να αποκτήσει παιδιά

Τι ονειρεύεσαι για το μέλλον σου;

Κοίταξε, θέλω να κάνω οικογένεια, θα ήθελα δηλαδή να έχω παιδάκια.

Α, το βλέπεις αυτό;

Το βλέπω. Δεν ήξερα ότι το έβλεπα αλλά με βλέπει αυτό. Δηλαδή με βλέπουν τα παιδάκια και ξαφνικά αισθάνομαι έτσι έναν μαγνήτη, μια έλξη. Είχα πάντα καλή σχέση με τα παιδιά.

Ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι ο κύκλος της

Ο Γιάννης τι είναι για σένα;

Ο Γιάννης είναι σίγουρα ηρεμία για μένα. Είναι μια ήρεμη δύναμη που έχω δίπλα μου, που έχω στο σπίτι μου, που έχω στον κλειστό μου κύκλο. Ο Γιάννης είναι ο κύκλος μου ουσιαστικά.

Τον παντρεύεται για 2η φορά: H Ηλιάνα Παπαγεωργίου νυφούλα ξανά με τον ίδιο άντρα – Ο λόγoς που χώρισε με τον Βολιώτη

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης έχουν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις, αλλά δεν σχεδιάζουν μόνο πως θα περάσουν το καλοκαίρι τους, αλλά να κάνουν ακόμη έναν γάμο μεταξύ τους.

Όπως αναφέρει η Realnews και η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Αντωνίου, η παρουσιάστρια του Shopping Star και ο Γιάννης Καραβασάνης δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου μεταξύ τους.

Οι δυο τους, μετά τον χωρισμό και την επανασύνδεσή τους, είναι σίγουροι για τα συναισθήματά τους και σκέφτονται σοβαρά να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου την Άνοιξη ή τις αρχές Καλοκαιριού του 2025.

width=1200

Ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι παραδοσιακός

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει κρατήσει το σπίτι της

Για τη συγκατοίκηση, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε επισημάνει μένουμε μαζί πολύ συχνά αλλά εμένα μου αρέσει το σπιτάκι μου. Θέλω να είμαι εκεί και να είναι όλα στην εντέλεια. Όταν είχα παντρευτεί τον Γιάννη, δε μέναμε καν στην ίδια ήπειρο. Δεν έχουμε συγκατοικήσει ποτέ. Θα είχε ενδιαφέρον αν ξαναπαντρευόμασταν να συνεχίζαμε να μένουμε χώρια, όπως τώρα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2010, τότε που το μοντέλο και παρουσιάστρια ζούσε στην Αμερική. Ο γάμος τους έγινε πέντε χρόνια μετά, στο Λος Άντζελες, με κουμπάρους τη Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο,αλλά η χιλιομετρική απόσταση και το γεγονός πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήθελε να δΏσει βαρύτητα στην καριέρα της, τους οδήγησε στον χωρισμό.

Μετά από κάποια χρόνια ξανασυναντήθηκαν και πλέον φαίνονται πιο συνειδητοποιημένη από ποτέ για τη σχέση τους.

Ηλιάνα

width=1440


Πηγή

Διαβάστε επίσης: