“Μπερμπάντης” Δήμαρχος σε μεγάλο δήμο της Ελλάδας, τις “έφαγε” από απατημένο σύζυγο ,του πήρε τη γυναίκα αλλά και τη δουλειά

August 20, 2024
Ο Δήμαρχος Μπερμπάντης σε έναν μεγάλο δήμο της Ελλάδας, βιώνει την απάτη από τον σύζυγό του, ο οποίος του πήρε τη γυναίκα του και τη δουλειά του.

Μπερμπάντης Δήμαρχος σε μεγάλο δήμο της Ελλάδας, τις έφαγε από απατημένο σύζυγο ,του πήρε τη γυναίκα αλλά και τη δουλειά


Διαφ.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με το σοβαρό περιστατικό σε έναν από τους μεγάλους δήμους της Στερεάς Ελλάδας, όπου ο δήμαρχος υπέστη ξυλοδαρμό από έναν σύζυγο που αισθανόταν προδομένος. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα Espresso, ο λόγος πίσω από την οργή του συζύγου δεν ήταν αποκλειστικά η ερωτική σχέση που ο δήμαρχος διατηρούσε με τη σύζυγό του, αλλά κάτι βαθύτερο και πιο πολύπλοκο.

width=1260

Ο δήμαρχος φέρεται να εκμεταλλεύτηκε την ευάλωτη θέση του συζύγου, υποσχόμενος ότι θα τον βοηθούσε να προωθήσει και να εξάγει προϊόντα κτηνοτροφικής παραγωγής του τόπου, τα οποία ο σύζυγος ευελπιστούσε να δει στις αγορές της Ευρώπης και όχι μόνο. Ο δήμαρχος, χρησιμοποιώντας τη θέση και τις φερόμενες διασυνδέσεις του στα υπουργεία, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του απατημένου συζύγου, ο οποίος, με αντάλλαγμα αυτή την υποτιθέμενη βοήθεια στις εξαγωγές, παρέβλεπε τη σχέση που εξελισσόταν ανάμεσα στον πρώτο πολίτη της πόλης και τη σύζυγό του.

width=1300

Με τον καιρό όμως, ο απατημένος σύζυγος άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι οι υποσχέσεις για εξαγωγές παρέμεναν ανεκπλήρωτες και πως ο δήμαρχος απλώς κέρδιζε χρόνο. Αγανακτισμένος από την απραξία και την κοροϊδία, αποφάσισε να αντιδράσει δυναμικά, επιτέθηκε στον δήμαρχο και τον ξυλοφόρτωσε. Μετά το περιστατικό, ο δήμαρχος ισχυρίστηκε ότι είχε αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή για κάποιο διάστημα λόγω προσωπικών προβλημάτων, υπονοώντας ότι η εξαφάνισή του οφειλόταν σε αυτά τα προβληματάκια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: