Απασφάλισε η Κάτια Ταραμπάνκο μέσα σε πλοίο με όσα έγιναν: “Ρε πάτε με τα καλά σας; Θα ψοφήσουμε”

August 22, 2024
Η Κάτια Ταραμπάνκο αποκάλυψε τα γεγονότα στο πλοίο λέγοντας: Παιδιά, τι γίνεται εδώ; Θα πεθάνουμε.

Απασφάλισε η Κάτια Ταραμπάνκο μέσα σε πλοίο με όσα έγιναν: Ρε πάτε με τα καλά σας; Θα ψοφήσουμε


Διαφ.

Η Κάτια Ταραμπάνκο βρισκόταν μέσα σε ένα πλοίο, λίγο πριν φτάσει στον προορισμό της και ανάρτησε ένα βίντεο στο TikTok, εκφράζοντας την ενόχλησή της για κάποιους οδηγούς.

Η ενόχληση της Κάτιας Ταραμπάνκο

Το μοντέλο ήταν μέσα από το αυτοκίνητό της και τα έβαζε με τους οδηγούς των ΙΧ, επειδή είχαν ανάψει τις μηχανές των αυτοκινήτων τους, χωρίς να είναι ακόμη η κατάλληλη στιγμή, όπως υπογράμμισε.

Έξαλλη

Έξαλλη η Κάτια Ταραμπάνκο

Να σας πω κάτι; Εσείς που ανοίγετε τη μηχανή του αυτοκινήτου πριν καν ακόμη δούμε άσπρο φως μπροστά, λίγο το IQ χαμηλό. Ρε πάτε με τα καλά σας; Θα ψοφήσουμε επεσήμανε και συμπλήρωσε, κοιτάζοντας δίπλα της τόσο βλάκας μπορεί να είσαι.

@kween.katyatar

Αν κανεις το ίδιο κάνε με unfollow πλζ ???? #commonsense #useurbrain #logic

♬ original sound – Κάτια Ταραμπάνκο

Κοιλιακοί φέτες και κορμί λαμπάδα: H Κάτια Ταραμπάνκο πήγε παραλία και όλοι κοιτούσαν το ¨περίεργο¨ κρυμμένο τατουάζ

Η Κάτια Ταραμπάνκο απολαμβάνει το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα, για το φετινό καλοκαίρι, χαλαρώνοντας από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Το μοντέλο δεν είχε καταφέρει να κάνει διακοπές διακοπές, μέχρι στιγμής, αφού ακόμα και όταν βρέθηκε σε κάποια παραλία, ήταν είτε για φωτογράφιση, είτε για γύρισμα

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το μοντέλο μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της φωτογραφίες από το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα.

Στις φωτογραφίες που ανάρτησε, ποζάρει μπροστά στη θάλασσα, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, το οποίο αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της και τις συνοδεύει με τη λεζάντα Επίσημα, χωρίς να έχω κάποιο γύρισμα, φωτογράφιση κλπ, το πρώτο ήρεμο μπάνιο. Και του χρόνου.

Η ανάρτηση της Κάτιας Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο διαθέτει ένα αψεγάδιαστο κορμί

Κάτια

width=880

width=880


Πηγή

Διαβάστε επίσης: