Βαρύς ο πόνος, ξημέρωσε “μαύρη” μέρα για την Κέλλυ Κελεκίδου “Ένα μεγάλο κομμάτι μου θα είναι κενό”

August 23, 2024
Βαρύς είναι ο πόνος για την Κέλλυ Κελεκίδου, μια μαύρη μέρα ξημερώνει. Ένα μεγάλο κομμάτι της ψυχής μου θα μείνει κενό.

Βαρύς ο πόνος, ξημέρωσε μαύρη μέρα για την Κέλλυ Κελεκίδου Ένα μεγάλο κομμάτι μου θα είναι κενό


Διαφ.

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση προχώρησε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram το απόγευμα της Πέμπτης 22/8 η Κέλλυ Κελεκίδου.

Με αφορμή τη συμπλήρωση των πέντε χρόνων από τον θάνατο του πατέρα της, η Κέλλυ Κελεκίδου δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν την οποία συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα. Μάλιστα, στο μήνυμα αυτό, η Κέλλυ Κελεκίδου αναφερόταν και στη μητέρα της που έχει επίσης φύγει από τη ζωή.

Σάστισαν οι οδηγοί: Η Κέλλυ Κελεκίδου κάνει ωτοστόπ στα σύνορα Ελλάδας – Αλβανίας και η αλλαγή στην εμφάνιση της είναι εντυπωσιακή

Η Κέλλυ Κελεκίδου βρίσκεται στην Αλβανία, για μια προγραμματισμένη εμφάνισή στην Κορυτσά και σήμερα, Τετάρτη, το πρωί, έκανε μία ανάρτηση από τη στάση που έκανε στα σύνορα, για να αγοράσει κάτι από ένα περίπτερο.

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια ανάρτησε μία φωτογραφία, ποζάροντας στον φακό, κάνοντας το σήμα του ωτοστόπ, φορώντας ένα στράπλες στενό και μαύρο φόρεμα μ και καπέλο τύπου τζόκεϊ.

Μάλιστα συνόδευσε τις φωτογραφίες με τη λεζάντα Μια στάση για ένα γλυκό και φύγαμε για Κορυτσά, ενώ στα hashtags υπογράμμισε ότι βρίσκεται στην καλοκαιρινή της περιοδεία.

Η ανάρτηση της Κέλλυς Κελεκίδου

Η Κέλλυ Κελεκίδου κάνει ωτοστόπ για να πάει στην Αλβανία

Κέλλυ

width=880

Έσκασαν τα ευχάριστα για Κέλλυ Κελεκίδου – Νίκο Κουρκούλη: Βροχή οι ευχές για το ζευγάρι 15 χρόνια μετά

Πέρασαν 15 χρόνια από τότε που ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου παντρεύτηκαν στο Δημαρχείο της Βούλας.

Ήταν 4 Ιούλη 2009, όταν η εγκυμονούσα τραγουδίστρια, αποφάσισε να ενώσει και επίσημα την ζωή της με τον αγαπημένο της σύντροφο επιλέγοντας για κουμπάρους τους την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Πουνέντη.

Μέχρι και σήμερα, ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου, παραμένουν αγαπημένοι και ερωτευμένοι, έχοντας ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια που μπορεί να βρέθηκαν μπροστά τους.

14 Ιούλη 2009. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη μέρα… Παντρευτήκαμε αλλά η χαρά ήταν διπλή, γιατί σε ένα μήνα έφερα στη ζωή το πρώτο μας παιδί! Τον Ραφαηλ μας!Ωραίες που είναι οι αναμνήσεις… Τι ωραία που είχαμε περάσει κουμπαράκια μου @elenimenegaki ????@pounentism ???? Κάθε χρόνο @kourkoulis_nikos ❤️θαμπώνομαι όλο και περισσότερο από την ομορφιά της ψυχής σου! Χρόνια μας πολλά!, είχε γράψει η τραγουδίστρια σε ανάρτησή της στα social media.

Με αφορμή λοιπόν την επέτειο του γάμου τους σήμερα, ας θυμηθούμε μερικά στιγμιότυπα από εκείνη την ημέρα:

width=640

width=640

width=640

width=640


Πηγή

Διαβάστε επίσης: