Ράκος η Μαριάννα Τουμασάτου: Στο νοσοκομείο ο πατέρας της, κάνει δημόσια έκκληση για 1 και μόνο πράγμα στα social media

August 23, 2024
Η Μαριάννα Τουμασάτου ανησυχεί για την υγεία του πατέρα της και ζητά βοήθεια μέσω των social media.

Ράκος η Μαριάννα Τουμασάτου: Στο νοσοκομείο ο πατέρας της, κάνει δημόσια έκκληση για 1 και μόνο πράγμα στα social media


Διαφ.

Δύσκολες στιγμές περνά η Μαριάννα Τουμασάτου, καθώς ο πατέρας της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Παρόλο που η ηθοποιός συνήθως κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν έχει κρύψει ποτέ τη σοβαρή κατάσταση της υγείας του πατέρα της.

Η έκκληση για βοήθεια

Ο κ. Γεράσιμος Τουμασάτος βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα, και η Μαριάννα Τουμασάτου απηύθυνε θερμή παράκληση μέσω των social media, ζητώντας τη βοήθεια του κόσμου για να βρεθεί αίμα για τον πατέρα της.

Θερμή παράκληση για αίμα ομάδας Α Θετικό ή 0 θετικό στο νοσοκομείο Σωτηρία στο όνομα Γεράσιμος Τουμασάτος του Γρηγορίου. Σας ευχαριστώ! έγραψε η Μαριάννα Τουμασάτου στο Instagram

width=804

Η σκληρή μάχη με τον καρκίνο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου πριν μερικούς μήνες, η Μαριάννα Τουμασάτου είχε κάνει μια συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της, αποκαλώντας τον αγωνιστή.

Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου! Ο δικός μου αγωνιστής! Μπαμπά μου να είχαμε όλοι το κουράγιο και τη μαχητικότητά σου! Κάθε μέρα κερδισμένη μέρα! έγραψε δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του μπαμπά της.

width=808

Μαριάννα Τουμασάτου: Με απάτησε, το ήξερε όλη η Ελλάδα κι εγώ ήμουν βόδι! Με έχουν απατήσει πάρα πολλές φορές

Η Μαριάννα Τουμασάτου εμφανίστηκε στην εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο YouTube. Η δημοφιλής ηθοποιός σε μια απολαυστική συζήτηση, μίλησε για θέματα όπως ο έρωτας, η ζήλεια και για την απιστία, με τη συζήτηση τους να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον.

Η Μαριάννα Τουμασάτου ανέφερε αρχικά: Ο έρωτας πηγαινοέρχεται. Στις μεγάλες κρίσεις που περνάνε τα ζευγάρια είναι μόνο για καλό, γιατί ή θα δοθεί ένα τέλος, αν πρέπει να δοθεί και είναι απαραίτητο, ή θα ξεπεραστούν τα προβλήματα και θα πας στο επόμενο επίπεδο, στην επόμενη πίστα

Με έχουν απατήσει πάρα πολλές φορές στη ζωή μου

Για το θέμα της ζήλιας, η όμορφη ηθοποιός προσθέτει: Αρνούμαι να ζηλέψω. Εάν θέλει να πάει κάπου, ώρα καλή στην πρύμνη του και αέρα στα πανιά του. Θα στεναχωρηθώ, θα πέσω κάτω να πεθάνω αλλά δεν μπορώ να χαλάσω την κάθε μέρα μου για τη στιγμή που μπορεί κάτι να γίνει και να φύγει,

Στο παρελθόν με είχαν απατήσει, είμαι και βόδι… το ήξερε όλη η Ελλάδα κι εγώ… Με έχουν απατήσει πάρα πολλές φορές στη ζωή μου. Αντιδρούσα με διάφορους τρόπους, με φωνές, με γεια σας, με χιούμορ, εξομολογείται η Μαριάννα Τουμασάτου για την απιστία.

Ακολουθεί βίντεο με το συγκεκριμένο απόσπασμα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: