Δημήτρης Λάλος: «Έχω φάει τη νιότη μου και τα χρόνια μου μέσα σε κλειστά… μπουντρούμια κάνοντας πρόβες…»

August 29, 2024
Δημήτρης Λάλος: Έχω δαπανήσει τη νιότη μου και τα χρόνια μου μέσα σε κλειστούς χώρους κάνοντας πρόβες…

Δημήτρης Λάλος: Έχω φάει τη νιότη μου και τα χρόνια μου μέσα σε κλειστά… μπουντρούμια κάνοντας πρόβες…


Διαφ.

Ο Δημήτρης Λάλος, ο αγαπημένος ηθοποιός που έχουμε λατρέψει μέσα από τις τηλεοπτικές και θεατρικές του εμφανίσεις, έκανε μια ειλικρινή εξομολόγηση για το πόσο έχει αφοσιωθεί στην τέχνη της υποκριτικής.

Με ένα χαμόγελο που κρύβει πολλές ιστορίες πίσω του, ο Δημήτρης αποκάλυψε πως τα τελευταία 20-25 χρόνια έχει αφιερωθεί με όλη του την ψυχή στην τέχνη του.

width=1470

Δημήτρης Λάλος: Τα Όσα Ανέφερε

Ασχολούμαι πολύ σοβαρά και βαθιά με την τέχνη μου τα τελευταία 20-25 χρόνια. Έχω φάει τη νιότη μου και τα χρόνια μου μέσα σε κλειστά μπουντρούμια κάνοντας πρόβες, μελετώντας την υποκριτική, χωρίς να γυρνάω, να διασκεδάζω έξω τα βράδια. Έχω ζήσει μια ζωή ασκητική γύρω από την τέχνη μου, έχω αφιερωθεί σε αυτήν.Και τώρα είναι οι καρποί, το αποτέλεσμα του αγώνα μου. Δεν σκόνταψα κι έκανα τον Μαθιό. Εντάξει, δεν είμαι αυτός ο χαρακτήρας, μπορεί όμως άμα θέλει το σενάριο να γίνω. Αυτή είναι η τέχνη μου, αυτό ξέρω να κάνω, είπε και συνέχισε:

Η επιτυχία σε δεσμεύει μέχρι ένα σημείο. Από ένα σημείο κι ύστερα αποδεσμεύεσαι, μπορείς εσύ να επιλέξεις. Υπάρχει μία έκθεση που δεν την επιδιώκεις. Έχουμε ζήσει και το να μην μας αναγνωρίζουν πιο παλιά. Θέλω να πω ότι δεν γεννηθήκαμε μέσα στη διασημότητα. Ούτε θα μου λείψει αν είμαι, ας πούμε, στο Βερολίνο και δεν μου μιλάει κανείς, ανέφερε στο OK! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο.

width=1430

Ράκος η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, απομακρύνθηκε από τον σύντροφό της: Ο Δημήτρης Λάλος έφυγε στο Εξωτερικό

Η νέα σειρά του Alpha, Ο Τιμωρός, αναμένεται να είναι μία από τις σειρές που θα κρατήσει τους τηλεθεατές κολλημένους στις οθόνες τους τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ήδη, τα πρώτα δείγματα από τα δελτία τύπου και το τρέιλερ έχουν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις, προκαλώντας μεγάλη ανυπομονησία για την πρεμιέρα.

width=495

Τιμωρός: Γυρίσματα στο Μαρόκο

Σήμερα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Alpha στο Instagram, αποκαλύφθηκε ότι οι συντελεστές της σειράς βρίσκονται στο Μαρόκο για μερικά από τα γυρίσματα. Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε, ο Δημήτρης Λάλος, ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς, αναφέρει: Φτάσαμε στο Μαρόκο! Ο Τιμωρός έφτασε στο Μαρόκο για γύρισμα

Δείτε Παρακάτω:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: