«Πονάω πάρα πολύ»: Τραγικές ώρες για την Άννα Βίσση, το σπαρακτικό μήνυμα και η ακύρωση της συναυλίας της

August 29, 2024
Η Άννα Βίσση περνάει δύσκολες στιγμές: Το συγκλονιστικό μήνυμα και η ακύρωση της συναυλίας της την βύθισαν σε βαθιά θλίψη.

Πονάω πάρα πολύ: Τραγικές ώρες για την Άννα Βίσση, το σπαρακτικό μήνυμα και η ακύρωση της συναυλίας της


Διαφ.

Η Άννα Βίσση αναφέρθηκε μέσω ανάρτησής της στην ακύρωση της συναυλίας της που ήταν προγραμματισμένη για τα Τρίκαλα.

Στο μεταξύ, η Άννα Βίσση, ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα ετοίμαζαν μια ξεχωριστή συναυλία στο πλαίσιο του δεύτερου P&I Open Air Festival στα Ιωάννινα, η οποία ήταν προγραμματισμένη στις 31 Αυγούστου.

Ακυρώνονται εκτακτώς οι συναυλίες- ο λόγος

Ωστόσο η συναυλία αυτή αλλά και στα Τρίκαλα ακυρώθηκαν λόγω πρόβλεψης ακραίων καιρικών φαινομένων. Η Άννα Βίσση με λύπη έγραψε ένα μήνυμα στα προσωπικά της social media, ύστερα από την ακύρωση των δυο συναυλιών της.

Η ανάρτηση της Άννας Βίσση

Θέλω να ξέρετε πως η ακύρωση των συναυλιών στα Τρίκαλα και Ιωάννινα με πόνεσε όσο και όλους εσάς που μου στέλνετε αγάπης μηνύματα. Ήθελα πολύ να έρθω αλλά ο καιρός το απαγόρευσε κατηγορηματικά. Μια τέτοια συναυλία θέλει δυο ημέρες προετοιμασίας και η πρόβλεψη δεν επέτρεπε κάτι τέτοιο. Εύχομαι να ανταμώσουμε μια άλλη φορά! Ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνετε εδώ και πολλά χρόνια. Και ο κακός καιρός να μη βλάψει ξανά τα όμορφα μέρη σας, έγραψε η Άννα Βίσση στα Instagram Stories της.

width=784

Η μαμά μου, η ομορφότερη μητέρα…: Συγκινεί η Σοφία Καρβέλα για την Άννα Βίσση, η φώτο από τις διακοπές τους

Η Σοφία Καρβέλα, κόρη της Άννας Βίσση και γνωστή σχεδιάστρια επέστρεψε στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τους γιους της, τον Νίκο και τον Νέστορα.

Σοφία Καρβέλα: Η φωτογραφία από τις διακοπές της με την Άννα Βίσση

Η γνωστή σχεδιάστρια, περνά αρκετό χρόνο το καλοκαίρι σε δημοφιλή νησιά και επισκέφθηκε έναν από τους αγαπημένους της προορισμούς την Αντίπαρο μαζί με τον Θανάση Πανουργιά και τα παιδιά τους.

Όπως ανέφερε και σε συνέντευξη Είμαι τρομακτικά καψούρα με τα παιδιά μου. Οι γιοι μου είναι φανταστικά άτομα. Γενικά είμαι καψουρογκόμενα. Απλά τους άντρες τους ξεπερνάω, ενώ τα παιδιά μου όχι. Από τη στιγμή που επιστρέφω στο σπίτι, ο χρόνος μου είναι αφιερωμένος σε αυτά. Την Παρασκευή το βράδυ όλες οι δουλειές σταματούν

Ενώ μοιράστηκε με το κοινό της και στιγμιότυπα από τις διακοπές της μέσω Instagram.

width=491

Ενώ σε μια φωτογραφία με την μητέρα της έγραψε : Η ομορφότερη μητέρα

width=487


Πηγή

Διαβάστε επίσης: