Koστίζει 355.000 ευρώ: Κι όμως το ακριβότερο αμάξι της Ελλάδας δεν το έχει ο Μαρινάκης αλλά ο… Κώστας Φορτούνης

August 30, 2024
Κοστίζει 355.000 ευρώ: Αυτό το αυτοκίνητο είναι το ακριβότερο στην Ελλάδα και ανήκει στον Κώστα Φορτούνη, όχι στον Μαρινάκη.

Koστίζει 355.000 ευρώ: Κι όμως το ακριβότερο αμάξι της Ελλάδας δεν το έχει ο Μαρινάκης αλλά ο… Κώστας Φορτούνης


Διαφ.

Οι πρωταγωνιστές της Σούπερ Λιγκ έχουν αναδείξει την προτίμησή τους για πολυτελή οχήματα, επενδύοντας σημαντικά ποσά για να αποκτήσουν μερικά από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα της αγοράς.

Ο Κώστας Φορτούνης, ο αστέρας του Ολυμπιακού, ξεχωρίζει με την ακριβότερη επιλογή αυτοκινήτου στην Ελλάδα, καταλαμβάνοντας την κορυφαία θέση στη σχετική λίστα. Ενώ τα χρήματα δεν εξασφαλίζουν πάντα την ευτυχία, είναι σίγουρο ότι επιτρέπουν την απόκτηση πολυτελών οχημάτων.

width=800

width=800

Πολλοί ποδοσφαιριστές των μεγάλων ελληνικών ομάδων έχουν ακολουθήσει αυτό το δόγμα, επενδύοντας σε πολυτελή αυτοκίνητα. Ενδεικτικά, ο Κώστας Τσιμίκας οδηγεί ένα εντυπωσιακό μοντέλο Mercedes, ενώ ο Γιώργος Μασούρας έχει κάνει την επιλογή του επίσης σε μια πολυτελή Mercedes. Η ιστορία πίσω από τη Ferrari του Αντράζ Σπόραρ, το Nissan GT-R του Στέφανου Αθανασιάδη, καθώς και το εντυπωσιακό όχημα του Μπερνάρ, το οποίο έχει και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, αναδεικνύουν την αγάπη των ποδοσφαιριστών για τα ακριβά αυτοκίνητα.

Επιπλέον, οι Γιούρκος Σεϊταρίδης έχει δύο εξαιρετικά σπορ αυτοκίνητα, ενώ οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Γιάννης Αλαφούζος και Ιβάν Σαββίδης έχουν εμφανιστεί πρόσφατα με εντυπωσιακά οχήματα. Ωστόσο, η Lamborghini του Κώστα Φορτούνη παραμένει στην κορυφή της λίστας, επιβεβαιώνοντας την προτίμησή του για τα πιο πολυτελή και ακριβά αυτοκίνητα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: