Δεν το είχαν δει: Απίθανο λάθος στον αέρα του Open με αυτό που είδαν στον χάρτη του καιρού, σε 1 περιοχή έγραφε… κενό

September 6, 2024
Δεν το παρατηρήσανε: Απίθανο λάθος στην εκπομπή του Open καθώς είδαν στον χάρτη του καιρού ότι σε μια περιοχή ήταν αναγραμμένο… κενό.

Δεν το είχαν δει: Απίθανο λάθος στον αέρα του Open με αυτό που είδαν στον χάρτη του καιρού, σε 1 περιοχή έγραφε… κενό


Διαφ.

Κατά τη διάρκεια του μετεωρολογικού δελτίου το πρωινό της Παρασκευής, 6 Σεπτεμβρίου, στο κανάλι ΟΡΕΝ, η Μίνα Καραμήτρου και ο Γιάννης Κολοκυθάς βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα ασυνήθιστο περιστατικό.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής Ώρα Ελλάδος υποδέχθηκαν στο πλατό τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, ο οποίος παρουσίασε τις καιρικές προβλέψεις. Ωστόσο, λίγο αργότερα, παρατήρησαν ότι στον χάρτη του καιρού εμφανίστηκε μια περιοχή της Ελλάδας να αναγράφεται ως… κενό. Το μικρό αυτό λάθος προκάλεσε έκπληξη και χαμόγελα στους παρευρισκόμενους, προσθέτοντας μια χαριτωμένη νότα στην πρωινή εκπομπή.

Βλέπετε εδώ πέρα; Γράφει κενό. Εδώ πρέπει να μπει το Αγρίνιο, επισήμανε ο Γιάννης Κολοκυθάς, με τον μετεωρολόγο να παραδέχεται: Υπάρχει ένα κενό, η αλήθεια είναι αυτή. Δεν το είχα εντοπίσει.

Εκεί πρέπει να μπει το Αγρίνιο και μετά οι Αγρινιώτες θα κάνουν αυτό που ξέρουν, μην ανησυχείς καθόλου. Έναν τενεκέ λάδι στον Κλέαρχο Μαρουσάκη, από το ωραίο λάδι που έχουμε στο Αγρίνιο, σχολίασε με χιούμορ η Μίνα Καραμήτρου.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: