Γυάλινα εσωτερικά μπαλκόνια, ξύλινη σκάλα, μίνιμαλ διακόσμηση: Αυτή είναι η μεζονέτα που μένει η Οικονομάκου με τα παιδιά της

September 6, 2024
Η μεζονέτα που μένει η Οικονομάκου με τα παιδιά της διαθέτει γυάλινα εσωτερικά μπαλκόνια, ξύλινη σκάλα και μίνιμαλ διακόσμηση.

Γυάλινα εσωτερικά μπαλκόνια, ξύλινη σκάλα, μίνιμαλ διακόσμηση: Αυτή είναι η μεζονέτα που μένει η Οικονομάκου με τα παιδιά της


Διαφ.

Η Αθηνά Οικονομάκου πρόσφατα δημοσίευσε ένα βίντεο από τη μεζονέτα της στην Κηφισιά, όπου ζει με τα δύο παιδιά της. Η ηθοποιός, επιθυμώντας να επικοινωνήσει με τους ακολούθους της, μοιράστηκε ένα κλιπ μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, παρέχοντας μια εντυπωσιακή ματιά στο εσωτερικό της πολυτελούς κατοικίας της.

Το σπίτι συνδυάζει αρμονικά τη μοντέρνα αισθητική με στοιχεία της δεκαετίας του 1970. Το ξύλο πρωταγωνιστεί στην εσωτερική διακόσμηση, προσδίδοντας ζεστασιά και χαρακτήρα στον χώρο, ενώ η κατοικία διαθέτει ακόμη και ασανσέρ, προσφέροντας επιπλέον άνεση. Η εσωτερική διακόσμηση της μεζονέτας ακολουθεί μια μίνιμαλ προσέγγιση, με κυρίαρχα χρώματα το γκρι και το ξύλο. Το κέντρο του σαλονιού διακοσμείται με δύο εκλεπτυσμένες πολυθρόνες και ένα ξύλινο τραπέζι, ενώ ο χώρος είναι γεμάτος με βάζα γεμάτα λουλούδια, κεριά και μοντέρνα φωτιστικά, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα κομψότητας και ζεστασιάς.

Δείτε φωτογραφίες του σπιτιού της:

width=929

width=1260

width=842

width=826

Επιπλέον, το σπίτι περιλαμβάνει ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο-ντουλάπα, το οποίο προορίζεται για τη γκαρνταρόμπα της ηθοποιού, η οποία συχνά εκφράζει δημόσια την αγάπη της για τη μόδα. Η μεζονέτα αντικατοπτρίζει το προσωπικό στυλ της Αθηνάς Οικονομάκου, συνδυάζοντας την κομψότητα με τη λειτουργικότητα.

Μπρούνο, γύρνα πίσω στο σπίτι: Δημόσια… κραυγή απόγνωσης της Αθηνάς Οικονομάκου σε Τσερέλα, μέσω Instagram

Στις Μαλδίβες ταξίδεψε ο Μπρούνο Τσερέλα, περνώντας λίγο χρόνο μακριά από την Αθηνά Οικονομάκου.

Πριν λίγες ώρες ο Μπρούνο Τσερέλα δημοσίευσε φωτογραφίες από το ταξίδι του στις Μαλδίβες, περιγράφοντας στη λεζάντα το πώς πέρασε. Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί και στην Αθηνά Οικονομάκου, γράφοντας Είμαι στον δρόμο και εννοώντας ότι “τρέχει” πίσω στην Ελλάδα για να τη βρει.

Η αγαπημένη ηθοποιός σχολίασε Γύρνα πίσω στο σπίτι, ανυπομονώντας να επανασυνδεθεί ξανά με τον σύντροφό της.

width=880


Πηγή

Διαβάστε επίσης: