Οργισμένη η Δανάη Παππά: Οι 29 σκληρές λέξεις που είπε για τον πρώην της, Λάμπρο Λάζαρη, μετά τον χωρισμό τους

September 8, 2024
Η Δανάη Παππά εξέφρασε την οργή της με 29 αποφασιστικές δηλώσεις για τον πρώην σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη, μετά τον χωρισμό τους.

Οργισμένη η Δανάη Παππά: Οι 29 σκληρές λέξεις που είπε για τον πρώην της, Λάμπρο Λάζαρη, μετά τον χωρισμό τους


Διαφ.

Πριν από λίγες ημέρες, η Δανάη Παππά ταξίδεψε στη Βενετία, όπου είχε την τιμή να περπατήσει στο κόκκινο χαλί του φημισμένου κινηματογραφικού φεστιβάλ της πόλης, στο πλαίσιο μιας σημαντικής εμπορικής συνεργασίας. Η ηθοποιός πραγματοποίησε αυτό το ταξίδι μόνη της, καθώς πρόσφατα χώρισε από τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη, με τον οποίο ήταν σε σχέση για περίπου έξι χρόνια. Ο χωρισμός τους προκάλεσε έκπληξη στο κοινό, καθώς πολλοί θεωρούσαν πως η σχέση τους ήταν σε πολύ καλό δρόμο και πως οι δύο τους ίσως έκαναν το επόμενο βήμα στη ζωή τους.

Η Δανάη Παππά, γνωστή για τον διακριτικό και κομψό τρόπο που χειρίζεται τα προσωπικά της θέματα, έκανε μία αινιγματική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, επιλέγοντας να μοιραστεί ένα ρητό της διάσημης ηθοποιού Julia Roberts για τους άνδρες, αφήνοντας ενδεχομένως να εννοηθεί κάτι σχετικό με τη νέα της φάση ζωής. Αυτή η κίνηση πυροδότησε σχόλια και συζητήσεις, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει πολλά για την προσωπική της κατάσταση.

H Julia Roberts είπε κάποτε: Γυναίκες, δεν είστε κέντρα αποκατάστασης για άνδρες που δεν είχαν καλή ανατροφή. Δεν είναι δουλειά σας να τους “φτιάξετε”, να τους αλλάξετε, να γίνεται γονείς τους ή να τους αναθρέψετε. Θέλετε έναν σύντροφο, όχι ένα project έγραφε πάνω στη φωτογραφία.

Δείτε το story που δημοσίευσε η Δανάη Παππά:

width=650

Δανάη Παππά: Η 1η ανάρτηση μετά τις φήμες χωρισμού από τον Λάμπρο Λάζαρη, η συγκατοίκηση, το ταξίδι κι το ξαφνικό τέλος

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους έπειτα από έξι χρόνια σχέσης.

Η είδηση αποκαλύφθηκε μέσω δημοσιεύματος της εφημερίδας Espresso και του δημοσιογράφου Ηλία Μαραβέγια, το πρωί του Σαββάτου 24/8.

width=1140

Οι κινήσεις που ”πρόδωσαν” τον χωρισμό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης έχουν χωρίσει από τα τέλη Μαΐου, αλλά κατάφεραν να διατηρήσουν τον χωρισμό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρόσφατα, η Δανάη Παππά γιόρτασε τα 28α γενέθλιά της χωρίς τη παρουσία του Λάμπρου Λάζαρη, γεγονός που πυροδότησε τις φήμες για την κατάσταση της σχέσης τους.

width=1440

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, και οι δύο ήταν ενεργοί στα social media, χωρίς να δοθεί κάποια ένδειξη για τη ρήξη στη σχέση τους.

Μέχρι στιγμής, το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση. Εντούτοις, παραμένουν φίλοι στα social media και διατηρούν τις κοινές τους φωτογραφίες.

width=1136

Η αντίδραση της Δανάης Παππά στα δημοσιεύματα

Η Δανάη Παππά δεν έχει αποκαλύψει τον προορισμό του ταξιδιού της, όπου προφανώς σχεδιάζει να περάσει τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών της διακοπών μετά την Κρήτη.

Κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει η διαψεύσει την είδηση. Η ηθοποιός αρκέστηκε στη δημοσίευση ορισμένων φωτογραφιών από τις διακοπές της αλλά και από το αεροδρόμιο

Δείτε τις πρόσφατες φωτογραφίες της ηθοποιού

width=1440

width=314

width=306

Οι δηλώσεις της Δανάης Παππά λίγο πριν τον χωρισμό

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης όλα αυτά τα χρόνια είχαν χτίσει μια πολύ γερή σχέση, καθώς εκτός από ζευγάρι ήταν και δύο πολύ καλοί φίλοι.

Οι δυο τους φαινόταν πως ταίριαζαν απόλυτα, αφού και οι δύο λάτρευαν τα ταξίδια και είχαν πολλά κοινά ενδιαφέροντα, τα οποία μοιραζόντουσαν συχνά με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Δεν ήταν λίγες οι φορές μάλιστα, που η Δανάη Παππά είχε παραδεχτεί δημόσια πως ο Λάμπρος Λάζαρης ήταν ο άντρας της ζωής της, ενώ ονειρευόταν να ανέβει μαζί τους τα σκαλιά της εκκλησίας.

width=1084

Έχω σκεφτεί το επόμενο βήμα στη σχέση μας και αν γίνει όλα καλά. Τώρα είμαστε τέλεια. Στην αρχή όταν ήταν η σχέση μας φρέσκια με ενοχλούσε που γράφανε για εμάς. Πλέον έχω καταλάβει ότι είναι μέρος της δουλειάς όλο αυτό, απλά δεν θέλω να παρεμβαίνουν σε πράγματα και να με κάνουν να νιώθω άβολα, είχε πει η ηθοποιός σε πρόσφατες δηλώσεις της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ο έρωτας τους που οδήγησε στη συγκατοίκηση

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας είχαν γνωριστεί αρκετά χρόνια πριν γίνουν ζευγάρι, όπως έχει αποκαλύψει η Δανάη Παππά.

width=942

Με τον Λάμπρο γνωριζόμασταν και πριν γίνουμε ζευγάρι. Δεν ήμασταν φίλοι αλλά είχαμε μια επικοινωνία, είχαμε δουλέψει και μαζί πιο παλιά. Εγώ χόρευα σε ένα μαγαζί που συμμετείχε, Γνωριστήκαμε, λοιπόν, τότε και μετά από χρόνια γίναμε ζευγάρι, είδαμε ότι κάτι υπάρχει εδώ. Πρώτη φορά συγκατοίκησα! Πρέπει να συνδυάσεις τη ρουτίνα του καθενός και να ξεπερνάς κάθε εμπόδιο, είχε δηλώσει η Δανάη Παππά στην εκπομπή Στούντιο 4.

Το ζευγάρι προχώρησε ταχύτατα στη συγκατοίκηση, με την ηθοποιό να μετακομίζει στο σπίτι του επιχειρηματία στα νότια προάστια, όπου έμεναν μέχρι σήμερα.

width=1060

Είναι ωραίο που ζω με τον σύντροφό μου, κάπως ταιριάξαμε. Λες ότι πρώτα πρέπει να γνωρίσεις τον άλλον και μετά να συγκατοικήσεις γιατί είναι περίεργα τα πράγματα αλλά σε εμάς κάπως ταίριαξε το παζλ, είχε πει στην ίδια συνέντευξη η Δανάη Παππά.

Πριν από 1,5 χρόνο περίπου είχαν κυκλοφορήσει κάποια δημοσιεύματα τα οποία τους ήθελαν να έχουν αγοράσει μια εξοχική κατοικία στο Μεγανήσι, ένα μέρος που δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά ο Λάμπρος Λάζαρης από πέρυσι το καλοκαίρι, μέχρι και σήμερα όμως, δεν έχουν κάνει κάποια αναφορά σε αυτό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: