Ο Σεφερλής την “έπεσε” τον Γκουντάρα και το κοινό παραληρούσε από τα γέλια : «Βλέπει η γυναίκα μου» – «Και η δικιά μου!»

September 9, 2024
Ο Σεφερλής προκάλεσε τον Γκουντάρα και το κοινό γέλαγε ασταμάτητα: Κοιτάζει η γυναίκα μου – Και η δική μου!

Ο Σεφερλής την έπεσε τον Γκουντάρα και το κοινό παραληρούσε από τα γέλια : Βλέπει η γυναίκα μου – Και η δικιά μου!


Διαφ.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας εξέφρασε δημόσια τη στήριξή του στον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος έχει βρεθεί στο επίκεντρο κριτικής για τη νέα του παράσταση.

Ο παρουσιαστής παρακολούθησε το σόου του κωμικού, το οποίο έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα social media για ομοφοβικά αστεία, με κατηγορίες ότι ο Μάρκος Σεφερλής ειρωνεύεται τα non-binary άτομα.

Στο βίντεο που δημοσίευσε, ο Γκουντάρας υπερασπίζεται τον Σεφερλή, αντιδρώντας στα σχόλια που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα.

Σταμάτα, βλέπει η γυναίκα μου

Στην παράσταση του Μάρκου Σεφερλή βρέθηκε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με το ηθοποιό να τον εντοπίζει ανάμεσα στο κοινό στις  μπροστινές θέσεις που καθόταν. Στο βίντεο που δημοσίευσε ο Γκουντάρας στο Instagram, ο Σεφερλής, μεταμφιεσμένος σε γυναίκα, φλερτάρει τον παρουσιαστή, ο οποίος δεν σταματάει να γελάει. Βλέπει η γυναίκα μου, λέει ο Γκουντάρας στον κωμικό, ο οποίος απαντά αστειευόμενος: Και η δικιά μου, προκαλώντας γέλια στο κοινό.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας έστειλε μήνυμα στήριξης και αγάπης στον Μάρκο Σεφερλή, γράφοντας:

Να σε έχει ο Θεός καλά ρε Μάρκο. Να συνεχίσεις να προσφέρεις χαρά, χαμόγελα και γέλιο στους ανθρώπους‼️ Με διέλυσες …σατανά.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο

Η παράσταση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Ένα κομμάτι της παράστασης του Μάρκου Σεφερλή περιλαμβάνει τη μεταμφίεσή του σε Nemo, το non-binary άτομο που κέρδισε τη Eurovision 2024. Μετά την πρεμιέρα, αποσπάσματα από αυτό το νούμερο άρχισαν να κυκλοφορούν στα social media, προκαλώντας αντιδράσεις. Πολλοί κατηγόρησαν τον Σεφερλή για κοροϊδία σε βάρος του τραγουδιστή. Επιπλέον, χρήστες στο Twitter – X σχολίασαν ότι ο κωμικός δεν σατίριζε μόνο το Nemo, αλλά γενικότερα άτομα που δηλώνουν μη δυαδικού φύλου (non-binary).

Ένα από τα μηνύματα εναντίον του, έγραφε: Όταν ο Σεφερλης γεμίζει θέατρο κοροϊδεύοντας μην σου κάνουν εντύπωση περιστατικά βίας. Μη σου κάνει εντύπωση η ομοφοβία. Μη σου κάνει εντύπωση το αστείο για την ” πο..ρα “. Για τα “σύκα”. Για την “αδέρφω ” εκεί έξω. Είμαστε άξιοι της τρισάθλιας μοίρας μας.

Άλλος χρήστης, σχολιάζει αυτό που κάνει είναι γελοιοποίηση της ταυτότητας φύλου και του σεξουαλικού προσανατολισμού.

width=2500

width=2500

width=2012

width=1638

width=2500

Τα σχόλια στήριξης στον Μάρκο Σεφερλή

Από την άλλη πλευρά, υπήρξαν και σχόλια που υποστήριξαν τον Μάρκο Σεφερλή, επισημαίνοντας ότι η σάτιρα αυτού του είδους είναι κάτι που κάνει εδώ και πολλά χρόνια. σε όποιον δεν αρέσει να μην τον βλέπει. Επισήμαναν ακόμη, ότι ναι, ο Σεφερλής μας φταίει.

width=2500

width=1266

width=2500

width=2500

width=2500

width=2500

width=1360

Το δημόσιο μήνυμα του κωμικού μετά την κατακραυγή

Στο βίντεο-απάντηση που δημοσίευσε, ο Μάρκος Σεφερλής κάλεσε τους επικριτές του να μην απαιτούν να γίνεται αποδεκτή μόνο η δική τους άποψη.

Τα όσα ανέφερε στο βίντεο

Το βίντεο αυτό απευθύνεται σε όλους αυτούς που για ακόμη μια φορά χρησιμοποιούν το όνομά μου για να ακουστούν, να πουλήσουν κανένα βιβλίο και όλα τα σχετικά. Το μόνο βέβαια που καταφέρνουν είναι να μου κάνουν διαφήμιση, που δε την έχω ανάγκη αλλά τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό.

Στο βίντεο θα δείτε όσα είπε ο ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας στο τέλος της παράστασής μου, σχετικά με το θέμα των Non binary, και όχι εγώ. Αν θέλετε να μάθετε αυτά που λέω εγώ και πώς τα λέω, μπορείτε να έρθετε να με δείτε στην παράσταση να με δείτε και μετά να με κρίνετε. Σημασία έχει όμως στο βίντεο, η αυθόρμητη αντίδραση του κοινού και τα σχόλια στα λεγόμενα του κυρίου Σούρα. Κι επιτέλους, όλοι εσείς, σεβαστείτε και την άποψη των άλλων ανθρώπων.

Μην έχετε την απαίτηση όλοι να σέβονται τη δική σας άποψη. Αυτό λέγεται bullying, αν δε το ξέρετε. Κι επιτέλους καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην κοροϊδία και τη σάτιρα. Αλλά τι σας λέω τώρα, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Φιλάκια.

Τα είπε όλα με 8 λέξεις: Χαμός στο Δελφινάριο με αυτά που είπε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας δίπλα στον Μάρκο Σεφερλή

Το Δελφινάριο στο οποίο εμφανίζεται ο Μάρκος Σεφερλής σείστηκε κατά την διάρκεια παράστασης όταν ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας ανέβηκε στη σκηνή και τοποθετήθηκε σχετικά με τα δύο φύλλα.

Δημήτρης Σούρας: Τα φύλα είναι δυο, κι αυτό δεν αλλάζει

Ο γνωστός ψυχίατρος από το Ονασειό ανέβηκε στη σκηνή και δήλωσε με πάθος ότι υπάρχουν μόνο δύο φύλα, ο άντρας και η γυναίκα, και ότι αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Αμέσως μετά, το κοινό τον καταχειροκρότησε θερμά.

Ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας παρευρεθεί στο Δελφινάριο για να παρακολουθήσει την παράσταση 20 χρόνια Δελφινάριο, του Μάρκου Σεφερλή, η οποία περιλάμβανε σατιρικά σκετς σχετικά με την διαβόητη ατζέντα των non binary φύλων που προωθείται παγκοσμίως κάτι το οποίο και έχει σηκώσει και θύελλα αντιδράσεων με έντονη κριτική στο πρόσωπο του Μάρκου Σεφερλή.

Λίγο πριν από το τέλος της παράστασης, ο κωμικός ηθοποιός παραχώρησε τον λόγο στον Δημήτρη Σούρα για ένα σχόλιο, και εκείνος ανέφερε μέσω του μικροφώνου εν μέσω χειροκροτημάτων: τα βιολογικά φύλα είναι δύο: άντρας και γυναίκα

Για να προσθέσει στη συνέχεια : Η κοινωνία έχει εξελιχθεί και σεβόμαστε και αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα των ανθρώπων για τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς τους. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα βιολογικά φύλα. Τα φύλα είναι δύο: άνδρες και γυναίκες. Μόνο κάποιες σαύρες, τα ιγκουάνα δεν έχουν φύλο και αυτό μεταβάλλεται με τη θερμότητα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: