«Μου έχει μείνει μόνιμος φόβος»: To “άγνωστο” πρόβλημα υγείας της Ιωάννας Σαρρή που αποκάλυψε για πρώτη φορά σε ανάρτηση της

September 9, 2024
Μετά από αυτή την ανάρτηση της Ιωάννας Σαρρή, έχω μείνει με μόνιμο φόβο για το άγνωστο πρόβλημα υγείας της.

Μου έχει μείνει μόνιμος φόβος: To άγνωστο πρόβλημα υγείας της Ιωάννας Σαρρή που αποκάλυψε για πρώτη φορά σε ανάρτηση της


Διαφ.

Η Ιωάννα Σαρρή πέρασε πρόσφατα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, για το οποίο ενημέρωσε το κοινό μέσω της νέας της ανάρτησης στα social media.

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε

Το γνωστό μοντέλο, που είναι σε σχέση με τον Γιώργο Σαμπάνη, είχε αποκαλύψει ότι έπασχε από Πάρεση Προσωπικού Νεύρου, γνωστή και ως Πάρεση Bell. Σε χθεσινή της ανάρτηση στο Instagram, απάντησε σε ερώτηση των ακολούθων της σχετικά με την υγεία της και αν το πρόβλημα έχει πλέον επιλυθεί.

Αν και μου έχει μείνει μόνιμος φόβος και παλεύω να μην το σκέφτομαι, δόξα σοι ο Θεός πέρασε σχολίασε η Ιωάννα Σαρρή.

Δείτε το story που ανέβασε στο instagram

width=800

Φοβάμαι και έκλαψα πολύ γι αυτό που μου συνέβη

Τρόμαξα, έκλαψα πολύ, πανικοβλήθηκα και ακόμα και τώρα που σας γράφω φοβάμαι πολύ, γιατί πέρα από το εμφανισιακό κομμάτι που επηρεάζει την ψυχολογία, είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό για να μπορώ να δουλέψω μιας και η δουλειά μου είναι και το πρόσωπο μου. Οι γιατροί μου με καθησυχάζουν και με υπομονή, καλή διάθεση, άπειρα χάπια, άπειρη κορτιζόνη, ξεκούραση, αγκαλιές και αγάπη από τους δικούς μου ανθρώπους, μου είπαν ότι θα γίνω καλά.

Μετά από πολλή σκέψη για το αν πρέπει ή όχι να το μοιραστώ, σήμερα πήρα το θάρρος και το έκανα γιατί πέρα από τα μηνύματα σας, θέλω να σας πω να προσέχετε τον εαυτό σας, να τον αγαπάτε, να ξεκουράζεστε και να ακούτε το σώμα σας είχε εξομολογηθεί η σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη.

Κόμπλαρε και ο Σαμπάνης: H Ιωάννα Σαρρή με διάφανο φόρεμα έκανε όλη τη Μύκονο να αλληθωρίσει με αυτό που έβαλε από μέσα

Ο Γιώργος Σαμπάνης και η σύντροφός του, Ιωάννα Σαρρή, κάνουν διακοπές στη Μύκονο και δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Ο τραγουδιστής και το μοντέλο, που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ Άσε με να σε προσέχω, μένουν κάτω από την ίδια στέγη, ενώ η σχέση τους μετράει τρία χρόνια.

Ερωτευμένοι στα Ματογιάννια Γιώργος Σαμπάνης και Ιωάννα Σαρρή

Το ζευγάρι περπάτησε στα Ματογιάννια, μη μπορώντας να κρύψει τον έρωτά του, ενώ την παράσταση έκλεψε η Ιωάννα Σαρρή και η glam εμφάνισή της, φορώντας ένα mini φόρεμα see through με παγιέτες, το οποίο συνδύασε με μαύρη τσάντα και ασημί ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Η σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη τράβηξε τα βλέμματα πάνω της

Στη

width=1641

width=1641

Γιώργος

width=2500


Πηγή

Διαβάστε επίσης: