«Έμεινε» με ανοιχτό το στόμα η σύντροφος του Χρήστου Μάστορα, Γαρυφαλλιά Καληφώνη στη συναυλία του “Έπαθα σοκ”

September 10, 2024
Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έμεινε άφωνη στη συναυλία του Χρήστου Μάστορα και έπαθε σοκ.

Έμεινε με ανοιχτό το στόμα η σύντροφος του Χρήστου Μάστορα, Γαρυφαλλιά Καληφώνη στη συναυλία του Έπαθα σοκ


Διαφ.

Η Πλατεία Νερού στο Παλαιό Φάληρο πλημμύρισε από κόσμο το βράδυ της Δευτέρας, 9 Σεπτεμβρίου, για να παρακολουθήσει τη συναυλία του Χρήστου Μάστορα με το συγκρότημα ΜΕΛΙSSES και την Έλενα Παπαρίζου.

MEΛΙSSES – Η Επετειακή Συναυλία των 15 Χρόνων

width=1250

Το δημοφιλές μουσικό σχήμα ΜΕΛΙSSES προσέφερε στους θεατές μια αξέχαστη μουσική εμπειρία, γεμάτη με απρόσμενες στιγμές και έντονα συναισθήματα. Η βραδιά αυτή αποτέλεσε μέρος των εορτασμών για τα 15 χρόνια πορείας του συγκροτήματος, επιβεβαιώνοντας τη σημαντική θέση τους στη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή. Χωρίς αμφιβολία, η εκδήλωση ξεχώρισε ως ένα από τα πλέον θεαματικά μουσικά γεγονότα του φετινού καλοκαιριού, χαρίζοντας στους παρευρισκόμενους μια μοναδική εμπειρία.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη με Εκλεκτή Παρέα στο Πλευρό του Αγαπημένου της

Φυσικά, η παρουσία της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στη συναυλία του συντρόφου της, Χρήστου Μάστορα, ήταν αναμενόμενη, καθώς δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Δίπλα της, βρέθηκαν και δύο ακόμη εξέχουσες θαυμάστριες του αγαπημένου καλλιτέχνη, οι οποίες δεν είναι άλλες από τις κόρες του Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια και της διακεκριμένης αθλήτριας Βασιλικής Μιλλούση. Οι μικρές θαυμάστριες συμμετείχαν κι εκείνες στη χαρά και την ενέργεια της βραδιάς, απολαμβάνοντας τη μαγευτική ατμόσφαιρα της συναυλίας του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES, συμβάλλοντας στην εορταστική διάθεση της εκδήλωσης.

Και εγώ σε σοκ είμαι κορίτσια έγραψε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, βλέποντας την κατάμεστη Πλατεία Νερού.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Μάστορας διατηρεί μια ιδιαίτερα στενή και διαχρονική φιλική σχέση με τον Λευτέρη Πετρούνια και την Βασιλική Μιλλούση. Η σχέση αυτή έχει ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, καθώς ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει αναλάβει τον τιμητικό ρόλο του νονού της πρωτότοκης κόρης τους, Σοφίας. Η πνευματική αυτή σύνδεση υπογραμμίζει τη βαθιά φιλία και τον ισχυρό δεσμό που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Μάστορα και της οικογένειας Πετρούνια, καθιστώντας τη σχέση τους ακόμη πιο ουσιαστική και ιδιαίτερη.

Ο Στέλιος… Υπάρχει: Ο Χρήστος Μάστορας, μεταμορφώθηκε σε… Καζαντζίδης και ανατρίχιασε όλους τους Έλληνες

Ο Χρήστος Μάστορας θα ενσαρκώσει τον σπουδαίο Στέλιο Καζαντζίδη σε νεαρή ηλικία στη νέα ταινία που θα είναι βασισμένη στη ζωή του.

Αυτή την εβδομάδα, η νέα παραγωγή της Tanweer ξεκίνησε τα γυρίσματά της, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος και το σενάριο η Κατερίνα Μπέη.

Το πρωί της Παρασκευής, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες του δημοφιλή τραγουδιστή… ως Στέλιο Καζαντζίδη.

width=640

Διάβασε την ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα:

ΥΠΑΡΧΩ Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της μεγαλύτερης ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής της χρονιάς, βασισμένη στη ζωή του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη. H συγκινητική ιστορία ενός παιδιού μιας οικογένειας προσφύγων του Πόντου που κατάφερε να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει χάρη στο τεράστιο ταλέντο του και κόντρα σε κάθε κοινωνική και προσωπική δυσκολία.

width=640

Μουσική, έρωτες, οικογένεια, φίλοι, ψάρεμα, δημιουργία, μπράβοι της νύχτας, φανατικοί θαυμαστές, μεγάλες διαμάχες, δημιουργούν το ψηφιδωτό της ζωής του. Μία ταινία – αφιέρωμα στον τεράστιο Στέλιο Καζαντζίδη που η φωνή του μίλησε στις καρδιές όλων των Ελλήνων, σε όλο τον Κόσμο. Για όσους τον αγάπησαν και για όσους θέλουν να τον γνωρίσουν.

width=640


Πηγή

Διαβάστε επίσης: