Νεαρή φοιτήτρια ζήτησε από τον μπάρμαν το «σφηνάκι τυφώνα» και λιποθύμησε

September 12, 2024
Μία νεαρή φοιτήτρια ζήτησε από τον μπάρμαν ένα σφηνάκι τυφώνα και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις της.

Νεαρή φοιτήτρια ζήτησε από τον μπάρμαν το σφηνάκι τυφώνα και λιποθύμησε


Διαφ.

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο που έχει γίνει viral στο TikTok. Η Βρετανίδα TikToker, Gracie, έπεσε αναίσθητη στο πάτωμα αφού ζήτησε το διάσημο hurricane shot σε ένα μπαρ, μια επιλογή που έκανε με στόχο να τραβήξει την προσοχή στα social media.

Το Viral Βίντεο με το Hurricane Shot που Προκάλεσε Αντιδράσεις

Στο βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 7,8 εκατομμύρια προβολές, φαίνεται ο μπάρμαν να εκτελεί τη διαδικασία του hurricane shot και στη συνέχεια η νεαρή γυναίκα πέφτει στο πάτωμα, προκαλώντας σοκ στους θεατές.

Οι χρήστες του TikTok αναρωτιούνται τι ακριβώς περιλαμβάνει αυτό το διάσημο σφηνάκι που προκάλεσε τέτοια αντίδραση:Γιατί να την χτυπήσει τόσο δυνατά;.

Φυσικά έπεσα νοκ άουτ από το πρώτο και τελευταίο μου χτύπημα του τυφώνα, έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

Δείτε το Viral βίντεο στο TikTok

@itsgracedawgofc i get knocked out for my first and last hurricane shot????♬ original sound – gracie

Τι είναι το hurricane shot που έχει γίνει Viral;

Το hurricane shot είναι ένα δημοφιλές, αλλά αμφιλεγόμενο challenge, που κερδίζει έδαφος κυρίως στη Βρετανία και όχι μόνο. Σε αυτό, ο πελάτης καταναλώνει γρήγορα ένα σφηνάκι, ενώ ο μπάρμαν του πετάει νερό στο πρόσωπο και στη συνέχεια τον χαστουκίζει.

Στην περίπτωση της TikToker Gracie, ο μπάρμαν ήταν μάλλον υπερβολικά ενθουσιώδης, χτυπώντας την με περισσότερη δύναμη από ό,τι θα έπρεπε, με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να πέσει αναίσθητη στο πάτωμα.

Μήπως λιποθύμησε; ακούγεται ο μπάρμαν να ρωτάει με ανησυχία, καθώς η Gracie έπεφτε προς τα πίσω.

Μια φίλη της, που έσπευσε στο πλευρό της, την καθησύχασε λέγοντας Είσαι καλά, είσαι καλά, προσπαθώντας να την συνεφέρει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: