Χάρης Ρώμας: “Εξαφανίστηκα, με έψαχναν παντού πανικόβλητοι & με βρήκαν στην άκρη του δρόμου να ζητιανεύω”

September 15, 2024
Ο Χάρης Ρώμας δήλωσε ότι εξαφανίστηκε και πανικόβλητοι τον έψαχναν παντού, αλλά τελικά τον βρήκαν στην άκρη του δρόμου να ζητάει ελεημοσύνη.

Χάρης Ρώμας: Εξαφανίστηκα, με έψαχναν παντού πανικόβλητοι & με βρήκαν στην άκρη του δρόμου να ζητιανεύω


Διαφ.

Ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Μαμά-δες, όπου έκανε μια αναδρομή στα παιδικά του χρόνια.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αφηγήθηκε ένα περιστατικό με μια ζητιάνα που συνάντησε κάποτε στο δρόμο, το οποίο τον έκανε να δει τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική και να αναθεωρήσει τις απόψεις του…

Εξαφανίστηκα από το σπίτι… βγήκα για να ζητιανέψω

Η μητέρα μου διηγούνταν την “αταξία” που είχα κάνει με μια ζητιάνα η οποία καθόταν σε γωνία του δρόμου με το χέρι της απλωμένο και ζητούσε ελεημοσύνη. Αυτή η εικόνα μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση, ανέφερε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Ρώτησα τη μητέρα μου τι είναι αυτό και γιατί αυτή η κυρία κάθεται εκεί. Μου είπε ότι δεν έχει λεφτά, έχει μεγάλο πρόβλημα για να ζήσει και για αυτό της δίνουν κάποια λεφτά. Και της δίνουν για να φάει.

Μετά από μια μέρα εξαφανίστηκα από το σπίτι. Αρχίσανε να με ψάχνουν όλοι. Πανικόβλητοι βγήκαν στους δρόμους να με ψάξουν και ξαφνικά με βλέπουν τη γωνία του δρόμου δίπλα σε αυτή την κυρία με εμένα να απλώνω το χέρι μου (σ.σ. να ζητιανέψω). Είπα βοηθάω την κυρία για να φάει μαμά, σχολίασε ο Χάρης Ρώμας για την ανάμνηση των παιδικών του χρόνων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Χάρης Ρώμας: Κανένα πρόβλημα δεν έχω να αποδεχτώ τον όρο γκέι αλλά δεν είμαι ακριβώς αυτό, εγώ είμαι 100% άντρας

Ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον όρο γκέι, που βγαίνει στο διαδίκτυο, όταν ψάχνει κανείς πληροφορίες για εκείνον.

Η λέξη “γκέι” δεν χαρακτηρίζει τον Χάρη Ρώμα

Ο ηθοποιός, μιλώντας στην εφημερίδα OnTime, υπογράμμισε ότι αυτό πουλάει, το “γκέι” θα πουλήσει, αλλά αυτό δεν μπορεί να σε χαρακτηρίσει. Μια λεξούλα σαν αυτή δεν μπορεί να χαρακτηρίσει την ευρύτητα μιας προσωπικότητας, δηλαδή εγώ δεν αισθάνομαι ότι με χαρακτηρίζει αυτό. Ούτε κατά διάνοια.

Και συνεχίζει ο Χάρης Ρώμας τώρα, το επιλέγουν, γιατί είναι αυτό που θα πουλήσει, που θα δημιουργήσει ένα κλίμα κλπ. Δεν είναι ότι απορρίπτω τον όρο. Φυσικά και υπάρχει, ούτε με προσβάλλει, με ικανοποιεί κιόλας. Κανένα πρόβλημα δεν έχω να το αποδεχτώ, αλλά δεν είμαι ακριβώς αυτό.

Για το πως τον βλέπουν οι άλλοι, ο ηθοποιός επεσήμανε είμαι 100% άντρας, αυτό είναι σίγουρο. Τώρα πώς ο καθένας το μεταφράζει, οι κομπλεξικοί που δεν θέλουν να το αποδεχτούν, γιατί θέλουν να βάλουν την ταμπέλα έτσι όπως τη θέλουν εκείνοι και θέλουν να προκαθορίσουν και τη συμπεριφορά σου προς τα έξω και την εικόνα που θα έχεις. Εμένα δεν με ενδιαφέρει το κόμπλεξ του καθενός. Δεν θα κάνω το χατίρι σε κανέναν να με καθορίσει όπως εκείνος θέλει. Γιατί δεν είμαι αυτό που θέλουν και δεν μπορούν να με βάλουν σε ένα καλούπι και δεν θέλω να μπω σε ένα καλούπι.

Περήφανος

Περήφανος που είναι άνδρας ο Χάρης Ρώμας

Και κατέληξε ο Χάρης Ρώμας εγώ είμαι άντρας, γεννήθηκα άντρας κι αισθάνομαι άντρας. Υπάρχουν άλλοι άντρες που δεν αισθάνονται άντρες και κάνουν επεμβάσεις κι αυτούς τους δέχομαι και τους βγάζω το καπέλο, αφού δεν μπορούν κι είναι εγκλωβισμένη η φύση τους κάπου αλλού. Εγώ όμως, γεννήθηκα άντρας κι είμαι περήφανος για αυτό. Μου αρέσει που είμαι άντρας και το υποστηρίζω το φύλο μου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: