Πανελλήνια θλίψη: Νεκρός πριν λίγο ο αγαπημένος ηθοποιός Ντίνος Καρύδης, θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο

September 16, 2024
Θλίψη σε όλη την Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή πριν λίγο ο αγαπημένος ηθοποιός Ντίνος Καρύδης, μεγάλη θλίψη στον χώρο της τέχνης.

Πανελλήνια θλίψη: Νεκρός πριν λίγο ο αγαπημένος ηθοποιός Ντίνος Καρύδης, θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο


Διαφ.

Ο Ντίνος Καρύδης έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 85 ετών σήμερα, σήμερα, Κυριακή, βυθίζοντας στο πένθος την αγαπημένη του κόρη, Σμαράγδα Καρύδη και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο Ντίνος Καρύδης άφησε την τελευταία του πνοή

Η δυσάρεστη είδηση για τον θάνατο του ηθοποιού, ο οποίος ως γνωστόν είχε ιδιαίτερη αδυναμία στη Σμαράγδα Καρύδη, έγινε γνωστή, πριν από λίγη ώρα, μέσα από ανάρτηση που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο προφίλ του στο Facebook.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας Αγαπημένε μου φιλε Καληνύχτα για πάντα! Ήσουν από τους πιο γλυκούς ανθρώπους που γνώρισα και με έλεγες πάντα ανηψάκι σου από τότε που στα στούντιο της ΕΡΤ το 80 γνωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε κ μας ένωσε βαθειά οικογενειακή φιλία.. Το ταλέντο και το χιούμορ σου αστειρευτα! Η αγάπη για όλους εμάς μα κυρίως για την Τζούλια σου κ την Σμαράγδα σου υπέρμετρη.. Κι η Σμαράγδα αξία κόρη τέτοιων γονιών. Θα σε αγαπαμε πάντα και θα’σε αποχαιρετησουμε την Τρίτη 1.30 από το κοιμητήριο Ζωγραφου..Καλό ταξίδι λατρευτε μας’Ντινάκο και θερμα συλλυπητήρια στα 2 σου αγαπημένα πλάσματα…

Περνάει δύσκολα ο Ντίνος Καρύδης: Αν δεν είχα τη Σμαράγδα, δεν θα είχα ούτε να πληρώσω το νοίκι, μας συντηρεί

Ο Ντίνος Καρύδης σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Λοιπόν”, μίλησε για την κόρη του, Σμαράγδα Καρύδη, η οποία στέκεται στο πλευρό του και τον βοηθά οικονομικά.

Ο Ντίνος Καρύδης συντηρείται από τη Σμαράγδα Καρύδη

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός η Σμαράγδα είναι βράχος δίπλα μου. Αν δεν ήταν εκείνη, δε θα είχα αυτή τη στιγμή ούτε τηλέφωνο να μιλήσω. Δε θα είχα ούτε για το νοίκι και ευτυχώς η Σμαράγδα μας βοηθάει. Η σύνταξη έχει κατέβει και έχει γίνει χαρτζιλίκι. Μας συντηρεί.

Τα “όχι” του Ντίνου Καρύδη στην καριέρα του

Όσον αφορά την καριέρα του, ο ηθοποιός επεσήμανε πως μετανιώνει για τα πολλά “όχι” που είπε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: