Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της: Άβαφη στην αγκαλιά του συντρόφου της η Καινούργιου, η φωτο σε γνωστό μαγαζί

September 16, 2024
Μερικές ώρες πριν την πρεμιέρα της, η Καινούργιου βρέθηκε άβαφη στην αγκαλιά του συντρόφου της σε ένα διάσημο μαγαζί.

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της: Άβαφη στην αγκαλιά του συντρόφου της η Καινούργιου, η φωτο σε γνωστό μαγαζί


Διαφ.

Η Κατερίνα Καινούργιου, λίγο πριν την πρεμιέρα της στον Alpha, αύριο, Δευτέρα, πέρασε χαλαρές και ξένοιαστες στιγμές με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή, στην παραλία.

Ειδικότερα, σήμερα, Κυριακή, το μεσημέρι, η παρουσιάστρια της εκπομπής “Super Κατερίνα” και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής απόλαυσαν το γεύμα τους σε γνωστό εστιατόριο μπροστά στη θάλασσα.

Η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε ένα υπέροχο καλοκαίρι με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή

Μάλιστα, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της μία σέλφι με τον αγαπημένο της και τη συνόδευσε με τη λεζάντα Μετά από ένα υπέροχο καλοκαίρι νιώθω πως έρχεται ο πιο όμορφος χειμώνας… Ανυπομονούμε για τη Δευτέρα! Μας λείψατε τόσο πολύ… η καλημέρα μας, η συντροφιά μας, να ξεκινάμε παρεούλα τη μέρα μας και να τα μοιραζόμαστε όλα.

Η σέλφι της Κατερίνας Καινούργιου

Κατερίνα

width=490

Τον έχει παντού μέχρι και στο κινητό της: Η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε τι έχει φόντο στο κινητό της και κατάλαβαν όλοι πως έρχονται τα ευχάριστα

Η Κατερίνα Καινούργιου, που είναι τρελά ερωτευμένη με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, έχει και μία κοινή τους φωτογραφία ως φόντο στο κινητό της.

Η παρουσιάστρια του Alpha, αφού πέρασε το καλοκαίρι με τον σύντροφό της, κάνοντας ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχει επιστρέψει στην Αθήνα και προετοιμάζεται πυρετωδώς για την εκπομπής “Super Κατερίνα”, η οποία θα ξεκινήσει σε μία εβδομάδα.

Η νέα απόδραση της Κατερίνας Καινούργιου με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή

Ωστόσο, προχθές, Σάββατο, το ζευγάρι βρέθηκε στις Σπέτσες, αφού ο σύντροφός της έπαιζε μουσική σε ένα νυχτερινό μαγαζί και σε ένα από τα story της, αναδημοσίευσε μία φωτογραφία που είχε αναρτήσει ένας φίλος της και απεικονίζεται η παρουσιάστρια να κρατά το κινητό της, στο οποίο έχει ως φόντο μια κοινή της φωτογραφία με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή από το ταξίδι τους στην Ισπανία.

Η φωτογραφία που έχει φόντο στο κινητό της η Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: