Δε μπορεί να ζήσει ο ένας μακριά απ’τον άλλο: Νέα αρχή για Κορινθίου–Αϊβάζη, “Δεν ανακοινώσαμε ποτέ διαζύγιο”

September 16, 2024
Ο ένας δεν μπορεί να ζει χωρίς τον άλλο: Νέο κεφάλαιο για τον Κορινθίου και την Αϊβάζη, ποτέ δεν ανακοινώθηκε διαζύγιο.

Δε μπορεί να ζήσει ο ένας μακριά απτον άλλο: Νέα αρχή για Κορινθίου–Αϊβάζη, Δεν ανακοινώσαμε ποτέ διαζύγιο


Διαφ.

Σε βραδινή της έξοδο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες τη Μαρία Κορινθίου και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον χωρισμό της από τον Γιάννη Αϊβάζη.

Όπως είπε η ηθοποιός, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αναφερθεί στο θέμα, τονίζοντας πως δεν ήταν εκείνη -αλλά ούτε ο πρώην σύζυγός της- που ανακοίνωσαν τον χωρισμό.

Δεν είναι ώρα, δε θα συζητήσω τίποτα από όλο αυτό τώρα γιατί δεν είναι η ώρα. Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Είμαι καλά, είμαι πολύ καλά ανέφερε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Στη συνέχεια, η Μαρία Κορινθίου είπε: Δεν ανακοινώσαμε τίποτα (σχετικά με το διαζύγιο), πότε βγήκε ανακοίνωση; Δε θα τοποθετηθώ, θα τοποθετηθώ όταν έρθει η ώρα. Δεν είναι ώρα τώρα, είναι κάτι πολύ σημαντικό. Είναι η ζωή και η οικογένειά μου και αυτή τη στιγμή δεν είναι η ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρία Κορινθίου θα εμφανιστεί στην πρώτη εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Χαμογέλα και πάλι.

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Από κοντά και αγαπημένοι μετά τον χωρισμό τους

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real Life και το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου, η Μαρία Κορινθίου σε πρόσφατο ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη έδειχνε χαρούμενη και μόνιμα χαμογελαστή. Βρέθηκε εκεί για επαγγελματικούς λόγους , αφού στο πλαίσιο της ΔΕΘ έδωσε το παρών σε περίπτερα συνεργατών της, ενώ συνάντησε και αγαπημένους φίλους στην πόλη.

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης ταξίδεψαν τον Αύγουστο στην Κρήτη, χαρίζοντας στην κόρη τους όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Αλλά και στα επαγγελματικά ετοιμάζουν ακόμη ένα βήμα, αφού τον Οκτώβριο θα ανέβουν μαζί στη σκηνή για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης Ο τελευταίος χορός σε σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ.

Είναι κάτι που είχαν αποφασίσει να κάνουν πριν από τον χωρισμό τους και αισθάνονται τόσο καλά με αυτή την απόφασή τους, ώστε δεν έχουν λόγο να ακυρώσουν τη συνεργασία.

Το γεγονός ότι στο έργο οι δύο πρωταγωνιστές αγαπιούνται , αλλά καλούνται να αντιμετωπίσουν τη φθορά που φέρνει στη σχέση τους η ισοπεδωτική καθημερινότητα που καταργεί τον δυναμισμό του έρωτα, έκανε πολλούς να σκεφτούν πως η είδηση του χωρισμού τους, σε συνάρτηση με την ομοιότητα της κατάστασης που βίωσαν στη ζωή τους πρόσφατα, ήταν ένα διαφημιστικό κόλπο για την προώθηση της παράστασης.

Τρίγωνος, εντελώς ξυρισμένος, κορμί… κομμάτια: Ένας άλλος ο Γιάννης Αϊβάζης μετά τον χωρισμό από τη Μαρία Κορινθίου

Ο Γιάννης Αϊβάζης, που χώρισε από την Μαρία Κορινθίου μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας, ανάρτησε μία εντυπωσιακή σέλφι στο instagram, αναδεικνύοντας τους γυμνασμένους κοιλιακούς που έχει.

Απίστευτοι οι κοιλιακοί του Γιάννη Αϊβάζη

Ειδικότερα, ο ηθοποιός, που πρόσφατα μετακόμισε σε άλλο σπίτι, δημοσίευσε σήμερα, Πέμπτη, μία φωτογραφία του, στην οποία ποζάρει στο μπάνιο, χωρίς μπλούζα, με μια πετσέτα τυλιγμένη γύρω από το σώμα του, λέγοντας καλημέρα στους ακόλουθούς του.

Η σέλφι που τράβηξε ο Γιάννης Αϊβάζης

Γιάννης

Ο Γιάννης Αϊβάζης εξομολογείται: Υπήρξαν άνθρωποι που δεν μας ήθελαν μαζί, στοιχημάτιζαν πότε θα χωρίσουμε

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη για τη σχέση του με την Μαρία Κορινθίου παραχώρησε ο Γιάννης Αϊβάζης στην κάμερα της Ελεονώρας Μελέτη.

Συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και την Ελένη Μουστάκη έδωσε ο Γιάννης Αϊβάζης. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την οικογένειά του, τα επαγγελματικά και τους παπαράτσι.

Δεν σνομπάρω την τηλεόραση, αλλά πλέον κινούμαι σκηνοθετικά και θεατρικά. Έχω βοηθήσει πολλούς στο ξεκίνημά τους και μετά μου γύρισαν την πλάτη. Με την κόρη μας, Ισμήνη, η Μαρία είναι πιο αυστηρή. Εγώ θέλω να αφήνω ένα “παράθυρο” στη ζωή, η Μαρία είναι πιο αυστηρή σε όλα.

Η Μαρία δεν έχει “ταβάνι” στο τι μπορεί να κάνει στο θέατρο. Ό,τι και αν πιάσει το δουλεύει τόσο πολύ που το κάνει άρτια. Και ακούει πολύ, είπε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης.

Ο Γιάννης Αϊβάζης είπε στη συνέχεια: Υπήρξε μια περίοδος που οι παπαράτσι μας κυνηγούσαν και όπου εμφανιζόμασταν η νύχτα γινότανε μέρα από τα φλας. Οι παπαράτσι βρίσκονταν κάτω από το σπίτι μας και τους κατεβάζαμε καφέδες.

Στην Τήνο είχαμε τσακωθεί με την Μαρία και έχω βγει στο μπαλκόνι με το εσώρουχο και ο παπαράτσι με φωτογράφιζε από την απέναντι οικοδομή.

Στην σχέση μας, η Μαρία είναι εκείνη που έχει υπομονή. Υπάρχει αγάπη, κατανόηση μεταξύ μας. Υπήρξαν άνθρωποι που δε μας ήθελαν μαζί με την Μαρία. Στοιχημάτιζαν πως με τη Μαρία θα χωρίσουμε στους έξι μήνες. Μια επέτειο γιορτάζω και θυμάμαι με την Μαρία, αυτή της γνωριμίας μας.

Ο Γιάννης Αϊβάζης είπε κλείνοντας: Με την Μαρία γνωριστήκαμε στην Κύπρο και “κολλήσαμε”. Τότε ήμασταν και οι δυο σε σχέση. Χώρισα πρώτα εγώ, και μετά η Μαρία.

Όταν η Μαρία θα έλεγε στον σύντροφό της ότι ήθελε να χωρίσουν δεν άντεχα να είμαι στην Αθήνα και πήγα στην Ιταλία, περπάτησα τη Ρώμη και ξαναγύρισα την ίδια μέρα.

Δείτε όσα είπε


Πηγή

Διαβάστε επίσης: