Έκανε τη Μύκονο να παραμιλάει: Μόλις κατάλαβαν ποια φοράει το μπικίνι, τα βλέμματα «καρφώθηκαν» πάνω της

September 17, 2024
Η Μύκονος έμεινε άφωνη: Μόλις πρόσεξαν το μπικίνι που φορούσε, όλα τα βλέμματα στράφηκαν πάνω της.

Έκανε τη Μύκονο να παραμιλάει: Μόλις κατάλαβαν ποια φοράει το μπικίνι, τα βλέμματα καρφώθηκαν πάνω της


Διαφ.

Η Θέλξη επισκέφθηκε τη Μύκονο για τις διακοπές της, παρέα με την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Γιώργο Ασημακόπουλο και η εμφάνισή της με μικροσκοπικό μαγιό στην παραλία, έκοψε την ανάσα των λουομένων.

“Κόβει” την ανάσα η Θέλξη με τις αναλογίες της

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια, που έχει απομακρυνθεί από τη δημοσιότητα, δίνοντας προτεραιότητα στην οικογένειά της, διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα και τράβηξε τα βλέμματα με το μικροσκοπικό μαγιό της, τα γυαλιά ηλίου και το καπέλο που φορούσε.

Η

width=650

Η

width=650

Πριν από 10 χρόνια, η τραγουδίστρια απέκτησε δύο κόρες και έβαλε στην άκρη την καριέρα της, καθώς ήθελε να είναι δίπλα τους κάθε στιγμή.

Όπως έχει υπογραμμίσει “ποτέ δε μετάνιωσα ότι σταμάτησα το τραγούδι για τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου τα μεγάλωσα εγώ, πλέον είναι εννιά και οχτώ ετών και είμαι σε μια παραγωγική ηλικία, οπότε και η μαμά θα πρέπει να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπάει για να είναι χαρούμενη. Είμαι και εγώ παιδί μαζί με τα παιδιά μου, μια τρίτη αδελφή. Αυτό που θέλω είναι να γίνουν χαρούμενα, ευτυχισμένα και καλά παιδιά”.

Εκτός από τη συμμετοχή της στο “Just the Two of Us”, πριν από έναν χρόνο, η τραγουδίστρια επέστρεψε την περασμένο σεζόν στη νυχτερινή ζωή, με εμφανίσεις στο Bodega Live Stage μαζί με τον Χρήστο Χολίδη, τον Θανάση Βασιλάκο και την Ανχελίτα.

H Ελληνίδα 40ρα με την πιο καλλίγραμμη σιλουέτα αυτή τη στιγμή: Η Σοφία Παυλίδου με μαγιό, κάνει βουτιές και είναι βγαλμένη από όνειρο

Η Σοφία Παυλίδου έκανε διακοπές της στη Μάνη και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εντυπωσιακές φωτογραφίες, φορώντας το μαγιό της και αναδεικνύοντας το καλλίγραμμο κορμί της.

Η ανάρτηση της Σοφίας Παυλίδου

Μάλιστα, συνόδευσε τις φωτογραφίες με τη λεζάντα:

Παρέα με τον Λώρη στον Γερολιμένα,στη Μάνη Λακωνίας !

Πανέμορφο ,άγριο τοπίο.

Πεντακάθαρα νερά και υπέροχο φαγητό!

Επίσκεψη στη Βάθεια.Ένα από τα πιο όμορφα χωριά της Ευρώπης.

Χτισμένο στην κορυφή του λόφου αποτελεί ένα ζωντανό μουσείο με 144 πυργόσπιτα .Οι περισσότεροι πύργοι -οχυρά ,χτίστηκαν κατά τον 18ο & 19ο αιώνα με σκοπό να αποτρέψουν τους πειρατές και τους Τούρκους.

Σήμερα είναι ένα ερημωμένο χωριό ,με αρκετούς από τους πύργους να έχουν καταρρεύσει!

Σοφία

width=1440

width=1440

Σοφία

width=1440

Σοφία

width=1440

Η Σοφία Παυλίδου έχει αψεγάδιαστο κορμί

Όπως φαίνεται, η ηθοποιός διαθέτει αψεγάδιαστο κορμί, αποτέλεσμα διατροφής και γυμναστικής.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: