To Παραδέχθnκε η Ρούλα Πισπιρίγκου: Oμоλόγησε την αλήθεια της & «πάγωσε» η δικαστική αίθουσα με όσα είπε

September 17, 2024
Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραδέχθηκε την αλήθεια της και συγκλόνισε τη δικαστική αίθουσα με όσα αποκάλυψε.

To Παραδέχθnκε η Ρούλα Πισπιρίγκου: Oμоλόγησε την αλήθεια της & πάγωσε η δικαστική αίθουσα με όσα είπε


Διαφ.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατά την απολογία της για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, “πάγωσε” όλους όσοι ήταν παρόντες με την απάντηση που έδωσε στην τελευταία ερώτηση της προέδρου.

Η απάντηση της Ρούλας Πισπιρίγκου που “πάγωσε” το ακροατήριο

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, Ιάσονας Τσόλης στο T-live, η Εισαγγελέας ρώτησε την 35χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, αναφορικά με  τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας έχετε μετανιώσει για κάτι; Είναι η τελευταία μου ερώτηση και η κατηγορούμενη απάντησε έχω μετανιώσει μόνο για ένα πράγμα, για το γεγονός ότι δεν έδωσα στην Τζωρτζίνα τη βαρύτητα και την αγάπη που ήθελα, με την εισαγγελέα να της λέει αυτό είναι το μόνο για το οποίο έχετε μετανιώσει κυρία κατηγορουμένη; και τη μητέρα από την Πάτρα να απαντά μονολεκτικά ναι.

Η

Η Ρούλα Πισπιρίγκου για το ανώνυμο τηλεφώνημα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Σημαντική στιγμή αποτέλεσε και η παραδοχή της μητέρας των τριών κοριτσιών που “χάθηκαν” στο ανώνυμο μυστηριώδες τηλεφώνημά της με αλλοιωμένη φωνή στη Γιώτα Κηπουρού και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, αλλά η κατηγορουμένη δεν θέλησε να δώσει περισσότερες εξηγήσεις.

Τράκαρε η κλούβα που τη μετέφερε τη Ρούλα Πισπιρίγκου από την φυλακή: Χτύπησε άσχημα στο τροχαίο, στο χέρι της

Τις τελευταίες ημέρες, η Ρούλα Πισπιρίγκου ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα στο Πρωινό.

width=1920

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι η άμαξα που τη μετέφερε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στην οδό Αλεξάνδρας κατά τη διάρκεια μεταφοράς της από τις φυλακές Κοριδαλού στο δικαστήριο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σωφρονιστικός υπάλληλος.

Αρχικά, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είπε ότι τραυματίστηκε, αλλά λίγες ημέρες αργότερα πήγε στο νοσοκομείο λέγοντας ότι είχε αφόρητους πόνους. Τελικά διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κάταγμα οστού στο ατύχημα.

Η είδηση αυτή ανακαλύφθηκε μόλις σήμερα, όταν η κάμερα την απαθανάτισε με έναν επίδεσμο στο χέρι της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: