Ίδια με όταν έπαιζε στον Δόγκανο: Η Βαλέρια Κουρούπη έκανε πάνω της την μεγάλη αλλαγή και στα 50 μοιάζει 22άρα

September 18, 2024
Ίδια με την περίοδο που έπαιζε στον Δόγκανο: Η Βαλέρια Κουρούπη μεταμορφώθηκε εντελώς και στα 50 της φαίνεται σαν 22χρονη.

Ίδια με όταν έπαιζε στον Δόγκανο: Η Βαλέρια Κουρούπη έκανε πάνω της την μεγάλη αλλαγή και στα 50 μοιάζει 22άρα


Διαφ.

Η Βαλέρια Κουρούπη γιόρτασε τα 50α της γενέθλια με μια εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το νέο της look.

width=1200

Το Νέο Λουκ που Κρύβει Χρόνια

Η ταλαντούχα ηθοποιός άφησε πίσω της το ξανθό χρώμα στα μαλλιά και υιοθέτησε ένα σκούρο, μελαχρινό τόνο, που της προσδίδει μια ανανεωμένη και νεανική αίσθηση. Η αλλαγή αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τους θαυμαστές της, οι οποίοι την υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό. Τα social media κατακλύστηκαν από θετικά σχόλια όπως Σου πάει απίστευτα! και Ακόμα πιο λαμπερή!, αναδεικνύοντας την επιτυχία της επιλογής της.

Η Βαλέρια Κουρούπη απέδειξε για ακόμη μια φορά πως η ανανέωση και η φρεσκάδα στην εμφάνιση δεν γνωρίζουν όρια ηλικίας. Το νέο της look αναδεικνύει την ομορφιά της με έναν πιο δυναμικό και κομψό τρόπο, ενώ η αλλαγή της αναμένεται να σχολιαστεί θετικά για πολύ καιρό.

Δεν είμαι όσο φαίνομαι…: Μείναμε μόλις μάθαμε τα πόσα κλείνει η Βαλέρια Κουρούπη, αυτή είναι η πραγματική της ηλικία

Η Βαλέρια Κουρούπη, γιορτάζοντας τα γενέθλιά της, διοργάνωσε μια εξαιρετική εορταστική εκδήλωση. Η ηθοποιός, με ανοιχτότητα και ειλικρίνεια, δεν δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία της και να πραγματοποιήσει μια προσωπική ανασκόπηση.

Συγκεκριμένα, η Βαλέρια συμπλήρωσε τα 50 της χρόνια – ναι καλά διαβάσατε! Η ίδια μοιράστηκε με τους φίλους και τους θαυμαστές της ένα εντυπωσιακό βίντεο από το πάρτι των γενεθλίων της, στο οποίο αποκάλυψε: Τα χθεσινά πεντηκοστά γενέθλια δεν έμοιαζαν με τα προηγούμενα.

Ο μισός αιώνας ύπαρξης πάνω σε τούτον τον πλανήτη γιορτάστηκε κατα πώς του έπρεπε, με δόξα και τιμή, με αγαπημένους ανθρώπους σε αγαπημένο μέρος καθώς και με άπειρη ευγνωμοσύνη.

width=1200

Η σοφία της ηλικίας μου πλέον μου επιτρέπει (σχεδόν επιβάλει) να φλεξάρω χθεσινά, φιλοσοφικά συμπεράσματα:

1.Η ζωή τελικά είναι καλλιτέχνης κι όχι τεχνοκράτισσα

2.Η απόλυτη, η καθαρή, η ανόθευτη αγάπη κάνει πολύ καλό στην υγεία μας

3.Δεν είμαι όσο φαίνομαι, δεν είμαι όσο νιώθω, τα χρόνια μου τα μέτρησα με έρωτα και πόθο.

Και στα δικά σας υπέροχα ανεβάσματα της κλίμακας με υγεία, με καθαρό νου, με την ευλογία της αγάπης και της συνύπαρξης!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: