Ντέμης Νικολαΐδης: Η τούρτα έκπληξη για τα γενέθλιά του, το «λάθος» με τον αριθμό και το σχόλιο της συντρόφου του

September 19, 2024
Η τούρτα έκπληξη για τα γενέθλιά του του Ντέμη Νικολαΐδη, το λάθος με τον αριθμό και το σχόλιο της συντρόφου του.

Ντέμης Νικολαΐδης: Η τούρτα έκπληξη για τα γενέθλιά του, το λάθος με τον αριθμό και το σχόλιο της συντρόφου του


Διαφ.

Τα γενέθλιά του είχε χθες 17/09 ο Ντέμης Νικολαΐδης, και τα γιόρτασε με ιδιαίτερο τρόπο.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής Ευρώπης το 2004, έκλεισε τα 51 και η πιο όμορφη έκπληξη που θα μπορούσε να έχει ήρθε σε έναν γνώριμο για εκείνο τόπο, το γήπεδο.

Η συγκινητική έκπληξη

Ο Ντέμης Νικολαΐδης βρέθηκε στην πρεμιέρα του 4ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ψυχικής Υγείας ως πρεσβευτής του προγράμματος Ποδόσφαιρο και Ψυχική Υγεία και εκεί οι διοργανωτές και οι παίκτες του έκαναν έκπληξη με μια τούρτα που δεν είχε πάνω της τον αριθμό των κεριών που έσβησε αλλά τον αριθμό της φανέλας του, που είναι το 11.

“Happy birthday legend! Ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 και πρεσβευτής του προγράμματος Ποδόσφαιρο και Ψυχική Υγεία, Ντέμης Νικολαΐδης παρευρέθηκε στην πρεμιέρα του 4ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ψυχικής Υγείας, το οποίο διοργανώνει η ΕΠΟ σε συνεργασία με την @ksdeo_edra και οι διοργανωτές του επιφύλασσαν μια έκπληξη για τα γενέθλια του”, έγραφε στην περιγραφή του βίντεο από την έκπληξη που δημοσίευσε η Εθνική Ομάδα στα social media της.

width=603

Ο Ντέμης αναδημοσιευσε αυτή την ανάρτηση στο instagram και δέχτηκε πολλές ευχές. Σχολίασε και η σύντροφός του με την οποία είναι μαζί περίπου 2,5 χρόνια.

“Τι τέλειο!!!”, έγραψε η ίδια σχολιάζοντας την έκπληξη που του έκαναν.

width=628


Πηγή

Διαβάστε επίσης: