Ζει στην απόλυτη χλιδή η Μαρί Σαντάλ: Τόσα λεφτά έδωσε γι’αυτό το φόρεμα, μόνο οι πάμλουτες μπορούν να το βάλουν

September 20, 2024

Ζει στην απόλυτη χλιδή η Μαρί Σαντάλ: Τόσα λεφτά έδωσε γι’αυτό το φόρεμα, μόνο οι πάμλουτες μπορούν να το βάλουν


Διαφ.

Η Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα, προετοιμαζόμενοι για τον γάμο της μικρότερης αδελφής του, Θεοδώρας, που θα τελεστεί σε λίγες μέρες στη Μητρόπολη Αθηνών.

Η Κομψή Εμφάνιση της Μαρί Σαντάλ

Το ζευγάρι, το οποίο μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Λονδίνου και Νέας Υόρκης, απολαμβάνει τις πρώτες ημέρες της παραμονής του στη χώρα μας και, πρόσφατα, έκανε μια δημόσια εμφάνιση με τον αδερφό του Παύλου, Νικόλαο. Οι τρεις τους παρακολούθησαν μια εκδήλωση στο Ηρώδειο, αφιερωμένη στη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, με τίτλο «Μαριάννα – Αγάπη, Ελπίδα, Φως».

Η Μαρί Σαντάλ τράβηξε τα βλέμματα με την εξαιρετική κομψότητά της, φορώντας ένα λευκό φόρεμα σεμιζιέ, διακοσμημένο με περίτεχνα κεντήματα στο μπούστο. Το φόρεμα, μια δημιουργία της Gabriela Hearst, είναι κατασκευασμένο από κρεπ ύφασμα και διαθέτει φουσκωτά μανίκια.

Το συγκεκριμένο ένδυμα, το “Ivory Double-Face Wool Crepe Dress“, κοστίζει 3.500 δολάρια και ανήκει στη συλλογή της Hearst, η οποία έχει ντύσει πολλές γαλαζοαίματες, όπως η Κέιτ Μίντλετον και η βασίλισσα Λετίσια.

Η παρουσία του ζευγαριού στην εκδήλωση, λίγες ημέρες πριν τον πολυαναμενόμενο γάμο της Θεοδώρας, ενίσχυσε το ενδιαφέρον γύρω από το λαμπερό γεγονός, το οποίο θα συγκεντρώσει σημαντικές προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κομψοί & αριστοκρατικοί όπως αρμόζει σε γαλαζοαίματους: Παύλος και Μαρί Σαντάλ βόλταραν στο Πήλιο & αποθεώθηκαν

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η Μαρί Σαντάλ παρευρέθηκαν σε γάμο φιλικού τους ζευγαριού στο μαγευτικό Πήλιο. Το πρωί της Κυριακής, 7 Ιουλίου, ο Παύλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται μαζί με τη σύζυγό του στην Τσαγκαράδα, όπου έλαβε χώρα το μυστήριο καθώς και το γλέντι που ακολούθησε.

Στις φωτογραφίες, τραβηγμένες με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου, ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ φαίνονται ευδιάθετοι και κομψοί, ενώ δεν παρέλειψε να απαθανατίσει και το νιόπαντρο ζευγάρι, προσθέτοντας έτσι μια προσωπική και ζεστή νότα στις αναρτήσεις του. Οι εικόνες από το ειδυλλιακό τοπίο της Τσαγκαράδας και οι χαρούμενες στιγμές που μοιράστηκε το ζευγάρι, μαρτυρούν την ξεχωριστή αυτή ημέρα γεμάτη αγάπη και γιορτινή διάθεση.

«Υπέροχο Σαββατοκύριακο. Τσαγκαράδα Πήλιο Αλέξανδρος και Δάφνη» έγραψε στην περιγραφή της δημοσίευσής του.

Την Κυριακή, η Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος Γλύξμπουργκ απόλαυσαν έναν περίπατο και φωτογραφήθηκαν δίπλα στο άγαλμα του Λεωνίδα. Το ζευγάρι, γνωστό για την κομψότητα και τη χάρη του, εκμεταλλεύτηκε την ηλιόλουστη ημέρα για μια βόλτα, απαθανατίζοντας τη στιγμή με το εντυπωσιακό άγαλμα στο φόντο. Η εικόνα αυτή, που ανάρτησαν στα κοινωνικά δίκτυα, δείχνει τη βαθιά εκτίμησή τους για την ελληνική ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά, προσδίδοντας μια αίσθηση σεβασμού και θαυμασμού για τον τόπο που επισκέπτονται.

Δείτε την σχετική ανάρτηση από τον Παύλο:

Δείτε τα story του Παύλου:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: