Τα “έχασε” ο σερβιτόρος: Το ακριβό δώρο & το φιλοδώρημα που άφησε ο “κιμπάρης” Γιάννης Αντετοκούνμπο σε μαγαζί

September 20, 2024
Ο σερβιτόρος χάνει το ακριβό δώρο και το φιλοδώρημα που άφησε ο κιμπάρης Γιάννης Αντετοκούνμπο σε ένα μαγαζί.

Τα έχασε ο σερβιτόρος: Το ακριβό δώρο & το φιλοδώρημα που άφησε ο κιμπάρης Γιάννης Αντετοκούνμπο σε μαγαζί


Διαφ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άφησε φιλοδώρημα 3.000 ευρώ σε εστιατόριο στη Μύκονο, στο οποίο έκανε τζίρο 12.000 ευρώ.

“Κιμπάρης” ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Όπως υπογράμμισε ένας σερβιτόρος του μαγαζιού στο “Mykonos Live TV” “έκανε τζίρο γύρω στις 12.000 ευρώ ο Γιάννης και άφησε tips 3.000 ευρώ. Είναι κιμπάρης” και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον διεθνή μπασκετμπολίστα και την οικογένεια του.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA, έκανε δώρο ένα ζευγάρι παπούτσια του, στον σεφ του μαγαζιού που επισκέφθηκε και άφησε φιλοδώρημα, ύψους 3.000 ευρώ.

Ο

Η αγάπη του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τη Μύκονο

Και συμπλήρωσε ο σερβιτόρος “η γυναίκα του Γιάννη έκανε εδώ το Bachelorette πάρτι της. Ήταν πάρα πολύ καλές, πολύ ευγενικές και γούσταραν. Πέρασαν πάρα πολύ όμορφα, ήταν με το χαμόγελο. Μια έχασε το κινητό της και μείναμε και το ψάχναμε μισή ώρα, αλλά το βρήκαμε. Μας αγκάλιασαν και μας είπαν τι ευγενικοί που είστε που βρέθηκε το κινητό. Μας άφησαν tips τετραψήφιο αριθμό. Ο Γιάννης όταν ήρθε με όλα του τα αδέρφια, γιατί ο Γιάννης ήρθε και πέρυσι και φέτος. Δυο συνεχόμενες χρονιές. Ενώ είναι τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του και είναι ένας παγκόσμιος σταρ, ήταν ένας άνθρωπος που ήταν τόσο πολύ απλός. Και αυτός και τα αδέρφια του. Να μας αγκαλιάσουν, να μας κεράσουν από τα ποτά να πιούμε μαζί τους. Να βγει φωτογραφίες, να υπογράψει παπούτσια. Παπούτσια έκανε δώρο στον σεφ μας, τον κύριο Ντελάγκο. Του τα έχουν ζητήσει και 4.500 ευρώ και δεν τα πουλάει. Είναι δώρο ανεκτίμητης αξίας. Έκανε τζίρο γύρω στις 12.000 ευρώ ο Γιάννης και άφησε tips 3.000 ευρώ. Είναι κιμπάρης, θα έλεγα. Ο Γιάννης δεν έχει παραξενιές. Ένιωθα δέος που ήμουν δίπλα του. Δεν πίνει αλκοόλ, ούτε αυτός ούτε τα αδέρφια του. Μόνο αναψυκτικά. Τα ποτά τα έχουν για τους φίλους τους”.

Υποκλίνεται όλος ο πλανήτης: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δίνει στα παιδιά του όσα δεν είχε εκείνος όταν ήταν παιδί

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες παγκοσμίως, μοιράστηκε τρυφερές φωτογραφίες από το πρόσφατο οικογενειακό τους ταξίδι στη Disneyland. Παρά τις πολυάριθμες επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ο Γιάννης δίνει μεγάλη σημασία στην αξία της οικογένειας και φροντίζει να περνάει ποιοτικές στιγμές με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Από το 2016, ο Γιάννης είναι σε σχέση με τη Μαράια Ριντλσπρίγκερ, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: τον Λίαμ-Τσαρλς, τον Μάβερικ-Ντιάπερ και την Εύα-Μπρουκ. Η οικογένεια διατηρεί μια στενή και αγαπημένη σχέση, κάτι που φαίνεται και από τις στιγμές που μοιράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ταξίδι στο Πάρκο της Disney

Αυτή την περίοδο, η οικογένεια Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε ένα ταξίδι-όνειρο για πολλά παιδιά, επισκεπτόμενη το θεματικό πάρκο της Disney στην Καλιφόρνια. Ο Γιάννης μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες με τους 16.1 εκατομμύρια followers του στο Instagram, δείχνοντας ότι είναι ένας ιδανικός πατέρας.

Ακολουθούν Φωτογραφίες:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: