«Ήθελε να πάει να βρει τον γιο του που είχε σκοτωθεί»: Συντετριμμένος ο Γαβαλάς, τα πρώτα λόγια για τον θάνατο του Διονύση

September 21, 2024

«Ήθελε να πάει να βρει τον γιο του που είχε σκοτωθεί»: Συντετριμμένος ο Γαβαλάς, τα πρώτα λόγια για τον θάνατο του Διονύση


Διαφ.

Ο Λάκης Γαβάλας μίλησε σε συνέντευξή του για τον Διονύση Πρώιο, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα κι όσα αποκάλυψε ήταν πραγματικά ανατριχιαστικά.

Ο Λάκης Γαβαλάς είναι συντετριμμένος με τον ίδιο να αποκαλύπτει σε συνέντευξή του πως ήθελε να πάει να βρει τον γιο του, ο οποίος έχει χάσει τη ζωή του.

Συγκλονίζει ο Λάκης Γαβαλάς: Οι αποκαλύψεις που έκανε για τον Διονύση Πρώιο – Ήθελε να βρει τον γιο του που είχε πεθάνει

Νεκρός μετά από τροχαίο ο Διονύσης Πρώιος. Γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef και στενός φίλος του Λάκη Γαβαλά ο 58χρονος λάτρευε την τέχνη και τη νυχτερινή ζωή, ενώ μιλούσε διαρκώς για τον γιο που έχασε σε τροχαίο δυστύχημα.

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου, ο Διονύσης Πρώιος «έφυγε» μετά από το τροχαίο με την ίδια μηχανή με την οποία είχε χάσει τη ζωή του ο γιος του στην άσφαλτο.

Όσα δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς στο TLIFE:

Λίγα λεπτά μετά την δυσάρεστη είδηση, το TLIFE επικοινώνησε με τον Λάκη Γαβαλά με τον οποίο ο άτυχος 58χρονος υπήρξε στενός φίλος. Οι δυο τους μάλιστα πριν 20 μέρες ήταν μαζί στη Μύκονο, όπως αναφέρει ο γνωστός σχεδιαστής…

«Σκοτώθηκε με την ίδια μηχανή που σκοτώθηκε και ο γιος του. Θα τον θυμάμαι ως έναν πολύ δημιουργικό άνθρωπο που θα μου λείψει», αναφέρει ο Λάκης Γαβαλάς.

«Ένας καλλιτέχνης που μου άρεσε πάρα πολύ, είχαμε σχέσεις από πολλά χρόνια, κάναμε εκθέσεις μαζί τα έργα του. Ένα παιδί με βαθιά φιλοσοφία στην τέχνη που έκανε αλλά και λίγο αλητάκος. Του άρεσε η εύθυμη ζωή και να μαζεύει εμπειρίες απ’ όλον τον κόσμο!

Ήταν Ελληνο-αργεντινός, η οικογένειά του είναι στην Αργεντινή, δεν είχε κάποιον εδώ», προσθέτει για τον Διονύση Πρώιο.

«Ήταν φίλος μου κολλητός, πριν από 20 ημέρες ήμασταν μαζί στη Μύκονο, κάναμε μία έκθεση μαζί, ήταν μια χαρά. Πάντα ήθελε να πάει να βρει τον γιο του που είχε σκοτωθεί, μιλούσε πάντα για αυτόν, νομίζω θα ήταν “ευτυχισμένος” να πάει έτσι να τον βρει», καταλήγει ο Λάκης Γαβαλάς στο TLIFE για την απώλεια του κολλητού του φίλου.

“Με το που φτάνει στην Αργεντινή του λένε «γύρνα πίσω να θάψεις το παιδί σου» είχε αναφέρει ο Λάκης Γαβαλάς.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση πως ο Διονύσης Πρώιος σκοτώθηκε σήμερα το μεσημέρι με τη μηχανή του. Ο Λάκης Γαβαλάς διατηρούσε άψογες φιλικές σχέσεις με τον πρώην παίκτη του MasterChef και είχε μιλήσει το 2020 στο Dot για το βάσανο του Διονύση Πρώιου, που ήταν η απώλεια του γιου του με τη μηχανή.

«Μετά από 19 χρόνια που το παιδί αυτό μεγάλωνε με αυτόν τον υπέροχο πατέρα και όχι με τη μαμά του, ο Διονύσης έφυγε για ένα ταξίδι στην Αργεντινή. Με το που φτάνει στην Αργεντινή του λένε «γύρνα πίσω να θάψεις το παιδί σου».

Το παιδί του σκοτώθηκε απέναντι από το σπίτι μου στη Φτελιά! Στη στροφή εκεί φεύγει το μηχανάκι και πέφτει στη χαράδρα και σκοτώνεται εκεί. Καταλαβαίνεις για μένα τι ήταν αυτό το πράγμα. Έρχεται από την Αργεντινή ένα ράκος να θάψει το παιδί του» δήλωνε ο Λάκης Γαβαλάς για τον Διονύση Πρώιο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: