Έχασε κιλά, άσπρισαν τα μαλλιά της: Η υπηρέτρια Ρίτσα από το “Παρα Πέντε”, 18 χρόνια μετά είναι μια άλλη

September 21, 2024

Έχασε κιλά, άσπρισαν τα μαλλιά της: Η υπηρέτρια Ρίτσα από το “Παρα Πέντε”, 18 χρόνια μετά είναι μια άλλη


Διαφ.

Παρόλο που έχουν περάσει 17 χρόνια από την πρώτη προβολή της επιτυχημένης σειράς Παρά Πέντε, η δημοφιλής σειρά συνεχίζει να προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία.

Ένας από τους χαρακτήρες που αγαπήθηκε ιδιαίτερα είναι η «Ρίτσα», η περίεργη και πάντα αστεία οικιακή βοηθός της πάμπλουτης Ντάλιας. Στη σειρά, η Ρίτσα είχε διπλό ρόλο, καθώς σύμφωνα με το σενάριο ήταν και η δίδυμη αδελφή της.

Η Πόπη Χριστοδούλου, η ηθοποιός που ενσάρκωσε την αξέχαστη «Ρίτσα», συνεχίζει να ασχολείται με την τέχνη της. Εκτός από την υποκριτική, μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στη μητρότητα και τη διδασκαλία, καθώς είναι καθηγήτρια θεάτρου.

Η Ζωή της Σήμερα

Η Χριστοδούλου έχει μια κόρη, την Κωνσταντίνα, η οποία είναι συγγραφέας. Παράλληλα, διδάσκει θεατρική αγωγή σε δημοτικά σχολεία, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί και ως τραγουδίστρια, εμφανιζόμενη για οκτώ χρόνια σε μουσικές σκηνές στην Αθήνα.

Η ηθοποιός παραμένει ενεργή στον χώρο της τέχνης, συνδυάζοντας τη μητρότητα με την αγάπη της για το θέατρο και τη διδασκαλία.

Δείτε την Σήμερα:

Δεν θα την γνώριζε ούτε η Ζουμπουλία: H Αγγελική Λάμπρη μελαχρινή & με αγαλματένιο κορμί 17 χρόνια μετά το παρά πέντε

Η Αγγελική Λάμπρη, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στο «Στο Παρά 5», 17 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, είναι αγνώριστη.

Η απομάκρυνση της Αγγελικής Λάμπρη από τη δημοσιότητα

Η τηλεοπτική Αγγέλα έχει απομακρυνθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μάλιστα, η τελευταία φορά που ανέβασε υλικό στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ήταν πριν από 78 εβδομάδες.

Μετά το τέλος της σειράς “Στο Παρά 5”, πρωταγωνίστησε στις σειρές «Γοργόνες» και «Η Οικογένεια Βλάπτει», ενώ στον κινηματογράφο έχει λάβει μέρος στις ταινίες «Βασίλισσα Μαϊμού», «Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι», «Η Κληρονόμος» και «Νήsos 2: Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού».

Στο θέατρο, εμφανίστηκε σε αρκετές παραστάσεις, με τελευταία στην παράσταση «Δεσποινίς Τζούλια» το 2022, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ενώ συμμετείχε και στο Survivor.

Αγνώριστη η Αγγελική Λάμπρη

Αγγελική Λάμπρη σήμερα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: