Μεγάλη ανατροπή με το Power of Love: Δεν κόβεται, συνεχίζεται με νέα παρουσιάστρια; Κάνουν…πάρτι οι τηλεθεατές

September 22, 2024

Μεγάλη ανατροπή με το Power of Love: Δεν κόβεται, συνεχίζεται με νέα παρουσιάστρια; Κάνουν…πάρτι οι τηλεθεατές


Διαφ.

Ο ΣΚΑΪ και η Acun Medya εξετάζουν την πιθανότητα να επιστρέψει στις οθόνες το δημοφιλές ριάλιτι σχέσεων «Power of Love» με δεύτερο κύκλο. Το ριάλιτι, το οποίο γυρίζεται στην Κωνσταντινούπολη, κατάφερε να κερδίσει μια σταθερή βάση τηλεθεατών και να διατηρήσει υψηλή τηλεθέαση κατά τη διάρκεια της prime time του καναλιού το καλοκαίρι.

«Power of Love»: Η Πιθανή Επιστροφή

Η ιδέα που εξετάζεται είναι να βγει ο δεύτερος κύκλος στον αέρα κατά το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, ως συνέχεια της prime time ζώνης μετά το «Exathlon». Σε αυτή την περίπτωση, το ριάλιτι θα επιστρέψει με νέα παρουσιάστρια. Ανάμεσα στα ονόματα που συζητιούνται για τη νέα παρουσιάστρια είναι η Μαριάντα Πιερίδη, η οποία εντυπωσίασε με την παρουσία της στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, «Summer’s Cool».

Με το «Power of Love» να έχει ήδη δημιουργήσει ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στο σπίτι των παικτών του, η αναμονή για την επιστροφή του δημιουργεί μεγάλο ενδιαφέρον στους θαυμαστές του ριάλιτι.

Δεν ήξερε που να κρυφτεί η Καραβάτου: Παίχτρια του Power of Love παραδέχτηκε τι έκανε την ώρα της πράξης & προκάλεσε σάλο

Η Σωτηρία μοιράστηκε κάποιες προσωπικές της εμπειρίες στο Power of Love όταν η Κατερίνα Καραβάτου, επισκέφθηκε το σπίτι της “αγάπης” και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συμμετέχοντες.

Έφυγε τρέχοντας η Καραβάτου

Η οικοδέσποινα του ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ ρώτησε αν υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να μοιραστεί μια προσωπική εμπειρία. Τότε, η Σωτηρία Δεμίρογλου πήρε τον λόγο και διηγήθηκε δύο ιστορίες. «Η μία είναι όταν είχα βγει βόλτα με την κολλητή μου και είχα τον σκύλο της και αυτός άρχισε να κινείται γύρω από τα πόδια μου με αποτέλεσμα να πέσω μπροστά σε καφετέρια με τα μούτρα» είπε αρχικά, για να συνεχίσει με την 2η ιστορία η οποία ήταν πιο πικάντικη και αστεία.

«Η άλλη ιστορία είναι όταν αερίστηκα πάνω σε συνουσία. Όχι μόνο μια φορά, συνέχεια!», με την οικοδέσποινα του Power of Love να λέει «και κάπως έτσι θα σας αποχαιρετήσω και τους υπόλοιπους παίκτες να ξεσπούν σε γέλια. «Αυτό ήταν το καλύτερο τέλος πραγματικά. Σας φιλώ, γεια σας» και η Κατερίνα Καραβάτου αποχώρησε από το σπίτι

Σωτηρία: «Έχει τύχει πάνω σε συνουσία να αεριστώ, όχι μία φορά, συνέχεια»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: