Η πιο περιζήτητη νύφη: Η καλλονή κόρη του Ντιέγκο Αλόνσο, έχει κορμί που ζαλίζει, μοιάζει Ελληνίδα και οδηγεί ροζ βέσπα

September 23, 2024
Η πιο δημοφιλής νύφη: Η όμορφη κόρη του Ντιέγκο Αλόνσο έχει ένα σώμα που μαγεύει, μοιάζει με Ελληνίδα και οδηγεί μία ροζ βέσπα.

Η πιο περιζήτητη νύφη: Η καλλονή κόρη του Ντιέγκο Αλόνσο, έχει κορμί που ζαλίζει, μοιάζει Ελληνίδα και οδηγεί ροζ βέσπα


Διαφ.

Η κόρη του προπονητή του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο, Λούσια, είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία έχει κεντρίσει τους πάντες με την παρουσία της.

Η Λούσια Αλόνσο έγινε γνωστή στη χώρα μας με την έλευση του πατέρα της, Ντιέγκο Αλόνσο, στον Παναθηναϊκό ως προπονητή και πλέον άπαντες ασχολούνται μαζί της, καθώς είναι μια πανέμορφη γυναίκα.

Θαμπώνει με την παρουσία της: Η κόρη του Ντιέγκο Αλόνσο, Λούσια, προκαλεί… χαμό με την παρουσία της 

width=1360

Η Λουσία Αλόνσο μένει μόνιμα στη Μαδρίτη, αλλά έρχεται συχνά στην Ελλάδα, την οποία έχει αγαπήσει και το δείχνει σε κάθε της ανάρτηση στα social media.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο μπορεί να έχει στο αίμα του το ποδόσφαιρο αλλά η κόρη του έχει σίγουρα τη μόδα.

Ο Ουρουγουανός προπονητής που ανέλαβε πριν από λίγους μήνες τον Παναθηναϊκό, για να τον οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ζει μόνιμα στα νότια προάστια και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα της Ελλάδας.

Η οικογένειά του έχει μείνει στη Μαδρίτη, αλλά τόσο η σύζυγός του, όσο και η κόρη του έρχονται πολύ συχνά στην Αθήνα. Η Λουσία Αλόνσο, κόρη του έμπειρου προπονητή του ΠΑΟ, μάλιστα είναι ερωτευμένη με τις ομορφιές και τις γεύσεις της Ελλάδας.

Η Λουσία Αλόνσο το καλοκαίρι έκανε τουρ στα ελληνικά νησιά και αυτές τις ημέρες είναι και πάλι στην Ελλάδα, η οποία έχει όλο το χρόνο ήλιο και αυτό είναι κάτι που της αρέσει ιδιαίτερα.

Κυκλοφορεί στην παραλιακή με τη ροζ βέσπα της και πάντα είναι άψογα ντυμένη. Της αρέσουν πολύ τα παγωτά, έχει δοκιμάσει την ελληνική κουζίνα και δείχνει προτίμηση στη χωριάτικη σαλάτα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

width=1360

width=1360

width=1360

Δείτε την ανάρτηση:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: