Διέρρευσαν τα πρώτα πλάνα: Οι πρώτες εικόνες από το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα μετά τη φωτιά – Τι απαντά η Πυροσβεστική

September 24, 2024

Διέρρευσαν τα πρώτα πλάνα: Οι πρώτες εικόνες από το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα μετά τη φωτιά – Τι απαντά η Πυροσβεστική


Διαφ.

Το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα, όπως έγινε από τον ίδιο γνωστό, κάηκε με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς με τις πρώτες εικόνες να διαρρέουν και να αποδεικνύουν το μέγεθος της καταστροφής.

Ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα πολύ σοβαρό περιστατικό, καθώς κάηκε το σπίτι του έπειτα από φωτιά που έπιασε στον δεύτερο όροφο.

Μάλιστα στο φως της δημοσιότητας βγήκαν λίγο αργότερα αφ’ ότου έγινε γνωστή η είδηση κι ορισμένες φωτογραφίες που δείχνουν το κατεστραμμένο σπίτι.

Διέρρευσαν τα πρώτα πλάνα: Το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα μετά τη φωτιά – Δείτε παρακάτω

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα στα νότια προάστια.

Όπως ο ίδιος ο παρουσιαστής περιέγραψε στο ξεκίνημα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, η φωτιά ξεκίνησε από έναν ηλεκτρολογικό πίνακα στο υπνοδωμάτιο του πρώτου ορόφου της μεζονέτας και μέσα σε 8 λεπτά, οι άνδρες της πυροσβεστικής είχαν καταφτάσει στο σημείο.

Το TLIFE βρέθηκε πολύ διακριτικά στην οικία του Γιώργου Λιάγκα στα νότια προάστια και, στο πλαίσιο του ρεπορτάζ για τη φωτιά που ο ίδιος αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή του, εξασφάλισε τα πρώτα στιγμιότυπα…

Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό

«Η φωτιά προήλθε από τον πίνακα, έγινε μια έκρηξη στον πίνακα. Φλόγες, καπνοί κτλ. Πήρα την πυροσβεστική, θέλω να ευχαριστήσω τους άνδρες της πυροσβεστικής, οι οποίοι πραγματικά ήρθαν σε 8 λεπτά από την ώρα που τους κάλεσα. Μπήκαν μέσα, εγώ δεν μπορούσα να μπω γιατί το σπίτι είχε γεμίσει με μαύρους καπνούς. Μπήκαν με ειδικές μάσκες μέσα στον πάνω όροφο του σπιτιού κι έσβησαν ό,τι μπορούσαν. Ευτυχώς δεν είχε επεκταθεί η φωτιά, όμως οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες, γιατί ο καπνός και η θερμότητα που αναπτύχθηκε στο σπίτι είναι μεγάλη… Έλιωσαν πράγματα, έλιωσε η οροφή του σπιτιού, τέλος πάντων, έχει πάθει μια μεγάλη ζημιά» υποστήριξε, μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

«Ο πίνακας ήταν πίσω από μια γυψοσανίδα. Ακούστηκε ένα «μπαμ» και ξαφνικά είδα φλόγες. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είχε καεί ήδη. Είναι ολική καταστροφή! Ο πάνω όροφος καταστράφηκε, το λέω και ανατριχιάζω. Είμαι συγκλονισμένος» είπε ο παρουσιαστής σε άλλο σημείο.

Τι απαντά ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η δημοσιογράφος Ειρήνη Πεϊβάνη, με τον κ. Βαθρακογιάννη, ο ίδιος υποστηρίζει: «Η φωτιά στην μεζονέτα του Γιώργου Λιάγκα ήταν μικρής έκτασης. Στις 8 το πρωί ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας κάλεσε την πυροσβεστική και στις 8:08′ οι άνδρες της πυροσβεστικής είχαν φτάσει. Φωτιά πήρε μια ντουλάπα σε υπνοδωμάτιο, η οποία περιείχε βιβλία, δίπλα στην οποία υπήρχε ένας ηλεκτρολογικός πίνακας. Πιθανότατα η φωτιά ξεκίνησε από εκεί».

Σύμφωνα με τον κ. Βαθρακογιάννη, οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά με έναν πυροσβεστήρα ενώ δεν χρησιμοποιήθηκε νερό για να μην προκληθούν περαιτέρω ζημιές. Η φωτιά έσβησε αμέσως, ήταν πολύ μικρή και έμεινε στον χώρο της ντουλάπας. Δημιουργήθηκαν κάποιες φθορές σε ακτίνα 2 μέτρων λόγω του καπνού. Οι πυροσβέστες χρησιμοποίησαν και θερμική κάμερα για να ανιχνεύσουν περαιτέρω εστίες στον χώρο όπου και δεν υπήρξαν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: