Αυτή την συλλογή την ζηλεύει κι ο Σουμάχερ: Τα 16 super cars του Γιαννακόπουλου έχουν όλα ίδια πινακίδα και 1 αριθμό

September 25, 2024
Ο Σουμάχερ θα ήθελε κι αυτή τη συλλογή: Οι 16 υπεραυτοκίνητοι του Γιαννακόπουλου έχουν όλοι την ίδια πινακίδα και έναν αριθμό.

Αυτή την συλλογή την ζηλεύει κι ο Σουμάχερ: Τα 16 super cars του Γιαννακόπουλου έχουν όλα ίδια πινακίδα και 1 αριθμό


Διαφ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος διαθέτει μια απίστευτη συλλογή από αμάξια, τα οποία δεδομένα θα τα ζήλευει μέχρι και ο… Σουμάχερ, καθώς είναι εντυπωσιακά.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φαίνεται πως αρέσκεται πολύ στο να έχει μεγάλη συλλογή από αυτοκίνητα, καθώς διαθέτει 16 απίστευτα μοντέλα, τα οποία κυριολεκτικά αφήνουν τους πάντες άναυδους.

Δείτε την τρομερή συλλογή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου – Τα 16 super cars που θα ζήλευε μέχρι κι ο Σουμάχερ

width=880

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εκτός από την οικογένειά του και τον Παναθηναϊκό, έχει αδυναμία και στα πολυτελή αυτοκίνητα, γι’ αυτό έχει μία συλλογή.

Ειδικότερα, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει και ένα “soft spot” για τα γρήγορα αυτοκίνητα, με τη συλλογή του να απαρτίζεται κυρίως από αυτοκίνητα γερμανικής προέλευσης, κυρίως τη Mercedes.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αδυναμία στα πολυτελή αυτοκίνητα

Στη συλλογή αυτοκινήτων του διεθύνοντας συμβούλου της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. ξεχωρίζουν οι Mercedes-AMG SL 65 Black Series, McLaren SLR και AMG GT Black Series.

H Mercedes-AMG SL 65 Black Series (αριστερά στη φωτογραφία) τροφοδοτείται από έναν twin-turbo V12 κινητήρα 6,0 λίτρων με απόδοση 670 ίππων και πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο μοντέλο, αφού η Mercedes-AMG κατασκεύασε μόλις 350.

Παράλληλα, η McLaren SLR (στη μέση) διαθέτει supercharged V8 κινητήρας 5,5 λίτρων, με την McLaren να κατασκευάζει συνολικά 2.157, η ενώ Mercedes-AMG GT Black Series (δεξιά) τροφοδοτείται από έναν V8 biturbo κινητήρα 4,0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 720 ίππους, ενώ κυκλοφορούν περίπου 1.700 σε ολόκληρο τον κόσμο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: