Σκιάχτηκαν Μοιραράκη και αγοραστές στο Cash or Trash: Άνθρωπος που φωτογραφίζει… φαντάσματα πήγε… μάσκα θανάτου

September 25, 2024
Ο Μοιραράκης και οι αγοραστές στο Cash or Trash εντυπωσιάστηκαν: Ένας φωτογράφος που τραβάει φωτογραφίες… φαντάσματα φορούσε… μάσκα θανάτου.

Σκιάχτηκαν Μοιραράκη και αγοραστές στο Cash or Trash: Άνθρωπος που φωτογραφίζει… φαντάσματα πήγε… μάσκα θανάτου


Διαφ.

Στο Cash or Trash ήταν διαθέσιμη προς πώληση μία τελετουργική μάσκα θανάτου από την Αφρική, χθες, Τρίτη, η οποία προκάλεσε τον τρόμο, τόσο της Δέσποινας Μοιραράκη, όσο και των υποψηφίων αγοράστων.

Ειδικότερα, η Μαρία και ο Τζόναθαν, εξερευνητές του ανεξήγητου, εξιστόρησαν στη Δέσποινα Μοιραράκη περιπέτειες από τον κόσμο του παραφυσικού.

Τον τρόμο έσπειρε η μάσκα στο Cash or Trash

Από την πλευρά της, η Δέσποινα Μοιραράκη δεν έκρυψε πως δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει ό,τι κάνουν εκείνοι αν και το ζευγάρι έδειξε πρόθυμο να την πάρει μαζί του σε κάποια μελλοντική τους έρευνα.

Εκτός από την παρουσιάστρια, που ένιωσε δέος αντικρίζοντας τη μάσκα και κάποιοι από τους αγοραστές, όπως ο Γιώργος Τσαγκαράκης και ο Νίκος Μανίας ένιωσαν άβολα.

Τελικά, τη μάσκα αγόρασε ο Φοίβος Στρουγγγάρης, μετά από σκληρό παζάρι, έναντι του ποσού των 300 ευρώ.

Τα έχασε μέχρι και ο Λούδος, δεν το είχε ξαναδεί στην ζωή του: Πήγε στο Cash or Trash το πιο περίεργο αντικείμενο

Ο Θάνος Λούδος, ο εκτιμητής του “Cash or Trash”, ξέρει να ορίσει την αξία ενός αντικειμένου, ωστόσο, τον μπέρδεψε ένα περίεργο αντικείμενο

Πρόκειται για ένα ιατρικό εργαλείο του 1920, από τη Γαλλία, που έκανε ηλεκτροσόκ και εντυπωσίασε τους πάντες, ακόμη και τον πολύπειρο εκτιμητή.

Το περίεργο αντικείμενο που προκάλεσε έκπληξη στον Θάνο Λούδο

Έκπληκτος ο Θάνος Λούδος με το πιο περίεργο αντικείμενο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: