Ανατριχιαστικό, ακούγεται 1η φορά: Τι είπε η Μαρινέλλα στον γιατρό της, μόλις άνοιξε τα μάτια της μετά την κατάρρευση στο Ηρώδειο

September 27, 2024

Ανατριχιαστικό, ακούγεται 1η φορά: Τι είπε η Μαρινέλλα στον γιατρό της, μόλις άνοιξε τα μάτια της μετά την κατάρρευση στο Ηρώδειο


Διαφ.

Η Μαρινέλλα παραμένει σε μονάδα εντατικής θεραπείας μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, με τους γιατρούς να εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την εξέλιξή της. Νεότερες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με το περιστατικό που σημειώθηκε στο Ηρώδειο.

Το βράδυ της Τετάρτης, 25 Σεπτεμβρίου 2024, η Μαρινέλλα κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της τρίτης της ερμηνείας στη συναυλία που έδινε στο Ηρώδειο, λόγω εγκεφαλικού. Ακολούθησαν στιγμές ανησυχίας, με τα μέλη της ορχήστρας και τους συγγενείς της 86χρονης τραγουδίστριας να σπεύδουν αμέσως στη σκηνή. Παρά την κρίσιμη κατάσταση, λίγο αργότερα η θρυλική τραγουδίστρια ανέκτησε τις αισθήσεις της και σηκώθηκε, με το κοινό που παρακολουθούσε με αγωνία να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Οι συγκλονιστικοί διάλογοι που ήρθαν στο φως

Μια εκπληκτική αποκάλυψη έκανε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας για τη Μαρινέλλα! Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Το Πρωινό», ενώ η σπουδαία τραγουδίστρια βρισκόταν στο ιατρείο του Ηρωδείου, ζήτησε από τον γιατρό να της επιτρέψει να βγει στη σκηνή για να ερμηνεύσει ακόμα ένα τραγούδι.

«Αυτοί είναι οι συγκλονιστικοί διάλογοι, για να καταλάβετε το μεγαλείο της γυναίκας», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ο Αντώνης Ρέμος ήταν συνέχεια στο πλευρό της Μαρινέλλας. Της μίλαγε συνέχεια αυτά τα 45 λεπτά πριν έρθει το ασθενοφόρο. Η Μαρινέλλα ήταν σε μια «νιρβάνα», αλλά είχε επικοινωνία. Και θα σας πω κάτι που πάλι ανατριχιάζω. Ξέρετε ποιο ήταν το μέλημα αυτής της γυναίκας που το έλεγε στον γιατρό και τον Αντώνη; “Τι θα γίνει τώρα με τη συναυλία;”, του έλεγε μάλιστα του γιατρού “δεν με αφήνεις να ανέβω, να πω ακόμα ένα κομμάτι;”. Αυτό που σας λέω το είπε στον γιατρό, τη Χαμένη Κυριακή ήθελε να πει.

Νόμιζε ότι είναι καλά ακόμα. “Να βγω να πω ένα κομμάτι και μετά να αποχωρήσω”. Και του Αντώνη του έλεγε “Αντώνη, τι θα γίνει με τη συναυλία; Τι θα κάνουμε τώρα;”. Και της έλεγε ο Ρέμος “κορίτσι μου, ησύχασε, θα τα κανονίσω όλα εγώ, θα γίνεις καλά και σε μερικές εβδομάδες, πριν χειμωνιάσει, θα επαναλάβουμε τη συναυλία”. Αυτοί είναι οι συγκλονιστικοί διάλογοι, για να καταλάβετε το μεγαλείο της γυναίκας», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το απόσπασμα με όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας

Τα νεότερα για την υγεία της Μαρινέλλας και οι δηλώσεις της Ματίνας Παγώνη

Τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμα για τη Μαρινέλλα, με τους γιατρούς να αισιοδοξούν ότι το αιμάτωμα στον εγκέφαλο θα υποχωρήσει, αποτρέποντας την ανάγκη για χειρουργική επέμβαση. Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή βρίσκονται η κόρη της, Τζωρτίνα, και η εγγονή της, ενώ ο εγγονός της επιστρέφει άμεσα στην Ελλάδα για να βρεθεί δίπλα της.

Το πρωί, η Ματίνα Παγώνη μίλησε για την κατάσταση της υγείας της 86χρονης τραγουδίστριας, παρέχοντας περισσότερες λεπτομέρειες για την πορεία της: «Σας είπα χθες ότι πρέπει να περάσουν δύο με τρία εικοσιτετράωρα. Τώρα έχει περάσει το ένα. Περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη και την σταθεροποίηση της κατάστασης ενός ασθενούς. Αφού περιμένουμε τρία 24ωρα, μετά εκτιμούν οι γιατροί την εξέλιξη. Αν το αιμάτωμα είναι σταθερό και περιμένουμε να αρχίσει να απορροφάται. Μετά θα αποφασίσουν βάση την κλινική εικόνα που έχουν στα χέρια τους».

«Δεν μπορώ να μιλήσω αν δεν έχω δει ασθενή. Αυτά που περιγράφονται είναι θετικά για την κλινική εικόνα μιας ασθενούς. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι είναι να αφήσουμε αυτόν τον οργανισμό, που είναι πολύ δυνατός οργανισμός και το έχει αποδείξει, να παλέψει με την φαρμακευτική αγωγή που τις δίνεται, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα επόμενα εικοσιτετράωρα και να δείξει μια πιο σαφή εικόνα της εξέλιξης της γενικά», σχολίασε.

«Από κει και πέρα θα αποφασίσει ο γιατρός τι θα κάνει και πως θα συνεχίσει την αντιμετώπιση του ασθενούς. Ο κάθε ασθενής είναι ξεχωριστός ο κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός και περιμένει η ομάδα η ιατρική την εξέλιξη την οποία θα βλέπει σε καθημερινή βάση. Πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά, θέλει πολύ χρόνο, μη βιαζόμαστε», επισήμανε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Μαρινέλλα: Το μοναδικό πράγμα που ζήτησε η κόρη της Τζωρτζίνα από τους γιατρούς, μετά το εγκεφαλικό της

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Υγεία εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση η Μαρινέλλα έπειτα από το εγκεφαλικό που υπέστη το βράδυ της Τετάρτης 25/9 κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο.

Η κατάστασή της σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες εξακολουθεί να είναι κρίσιμη αλλά παραμένει σταθερή.

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Υγεία εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση η Μαρινέλλα έπειτα από το εγκεφαλικό που υπέστη το βράδυ της Τετάρτης 25/9 κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ που μετέφερε η Όλγα Λαφαζάνη το πρωί της Παρασκευής 27/9 μέσα από το Happy Day, δεν έχει υπάρξει διασωλήνωση της ερμηνεύτριας, ενώ οι γιατροί περιμένουν να περάσουν τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα για να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν συντηρητικά, δηλαδή αν θα περιμένουν να υποχωρήσει από μόνο του το αιμάτωμα ή αν θα ακολουθήσουν πιο δραστικές μεθόδους, όπως αυτή της κρανιοτομής για να αφαιρέσουν εκείνοι το αιμάτωμα.

Μάλιστα, η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε πως σύμφωνα με τις δικές της πληροφορίες η κόρη της Μαρινέλλας ζήτησε από τον νευροχειρούργο να μην προχωρήσουν σε κάποια επέμβαση καθώς φοβούνται ότι η καρδιά της μπορεί να μην αντέξει την επέμβαση.

Στη συνέχεια, στη συζήτηση μπήκε και η Ματίνα Παγώνη που εξήγησε πόσο σημαντικό είναι να περάσουν τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις των γιατρών.

Σταθερά στο πλευρό της, βρίσκεται η κόρη της Τζωρτίνα Σερπιέρη, που ήταν στο Ηρώδειο όταν κατέρρευσε η μητέρα της.

Η κόρη της 86χρονης ερμηνεύτριας, Τζωρτίνα Σερπιέρη, περιμένει μόνο ευχάριστες ειδήσεις από τα χείλη των γιατρών. Το βράδυ (27-09-2024) συμπληρώνονται τα πρώτα δύο κρίσιμα 24ωρα, από τη στιγμή που η Μαρινέλλα, υπέστη εγκεφαλικό. Οι γιατροί που παρακολουθούν συνεχώς την κατάσταση της υγείας της, θεωρούν πως αν το πρόβλημα δεν επεκταθεί, οι ελπίδες για τη ζωή της «μεγάλης κυρίας» του ελληνικού τραγουδιού, θα αυξηθούν σημαντικά.

Όλα αυτά την ώρα που έρχονται στο φως πληροφορίες για τα όσα έγιναν στο νοσοκομείο Υγεία, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (25-09-2024), όταν η Μαρινέλλα έφτασε με ασθενοφόρο από το Ηρώδειο, μία ώρα μετά το εγκεφαλικό που υπέστη επί σκηνής.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε στο Happy Day του Alpha πως σύμφωνα με τις δικές της πληροφορίες η κόρη της Μαρινέλλας, Τζωρτίνα Σερπιέρη, ζήτησε από τον νευροχειρούργο να μην προχωρήσουν σε κάποια χειρουργική επέμβαση καθώς όπως ανέφερε, ότι ο οργανισμός της θα μπορούσε να επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο και να μην αντέξει η καρδιά της.

Μαμά και κόρη βρίσκονταν στις πρώτες θέσεις του αρχαίου θεάτρου, προκειμένου να απολαύσουν τη μητέρα και γιαγιά τους αντίστοιχα, χωρίς να περιμένουν τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη που ακολούθησε λίγη ώρα μετά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: