«Αντώνη τι θα γίνει τώρα; – Κορίτσι μου, ησύχασε»: Συγκλονίζει ο διάλογος της Μαρινέλλας με τον Ρέμο πριν έρθει το ασθενοφόρο

September 27, 2024

«Αντώνη τι θα γίνει τώρα; – Κορίτσι μου, ησύχασε»: Συγκλονίζει ο διάλογος της Μαρινέλλας με τον Ρέμο πριν έρθει το ασθενοφόρο


Διαφ.

Ο Γιώργος Λιάγκας, κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Το Πρωινό”, αποκάλυψε τον συγκινητικό διάλογο που είχε η Μαρινέλλα με τον γιατρό της και τον Αντώνη Ρέμο, ενώ περίμεναν την άφιξη του ασθενοφόρου.

Η επιθυμία της Μαρινέλλας και τα λόγια του Αντώνη Ρέμου 

Ο παρουσιαστής του ‘Πρωινού΄ ανέφερε: «Ο Αντώνης Ρέμος ήταν συνέχεια στο πλευρό της Μαρινέλλας. Της μίλαγε συνέχεια αυτά τα 45 λεπτά πριν έρθει το ασθενοφόρο. Η Μαρινέλλα ήταν σε μια «νιρβάνα», αλλά είχε επικοινωνία. Και θα σας πω κάτι που πάλι ανατριχιάζω. Ξέρετε ποιο ήταν το μέλημα αυτής της γυναίκας που το έλεγε στον γιατρό και τον Αντώνη; “Τι θα γίνει τώρα με τη συναυλία;”, του έλεγε μάλιστα του γιατρού “δεν με αφήνεις να ανέβω, να πω ακόμα ένα κομμάτι;”. Αυτό που σας λέω το είπε στον γιατρό, τη Χαμένη Κυριακή ήθελε να πει.»

Και πρόσθεσε: «Νόμιζε ότι είναι καλά ακόμα. “Να βγω να πω ένα κομμάτι και μετά να αποχωρήσω”. Και του Αντώνη του έλεγε “Αντώνη, τι θα γίνει με τη συναυλία; Τι θα κάνουμε τώρα;”. Και της έλεγε ο Ρέμος “κορίτσι μου, ησύχασε, θα τα κανονίσω όλα εγώ, θα γίνεις καλά και σε μερικές εβδομάδες, πριν χειμωνιάσει, θα επαναλάβουμε τη συναυλία”. Αυτοί είναι οι συγκλονιστικοί διάλογοι, για να καταλάβετε το μεγαλείο της γυναίκας»!

Δείτε την αποκάλυψη που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας

«Έχω νέο ρεπορτάζ που θα τσούξει…»: Αποκάλυψη σοκ από τον Γιώργο Λιάγκα στον αέρα του ΑΝΤ1 για τη Μαρινέλλα

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με τις κρίσιμες στιγμές που ακολούθησαν την κατάρρευση της Μαρινέλλας στη σκηνή του Ηρωδείου. Σύμφωνα με τον παρουσιαστή, στο ιστορικό θέατρο δεν υπήρχε ποτέ κρατικό ασθενοφόρο διαθέσιμο.

Οι καταγγελίες του Γιώργου Λιάγκα για το Ηρώδειο

Ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε έντονα την αγανάκτησή του κατά τη διάρκεια της εκπομπής, επισημαίνοντας τις σοβαρές ελλείψεις στον ιατρικό εξοπλισμό του Ηρωδείου, καθώς και την απουσία κρατικού ασθενοφόρου από τον χώρο.

«Άργησε να έρθει το ασθενοφόρο 45 λεπτά. Δεν είναι πολύς ο χρόνος. Πάει σε αυτό το ιδιότυπο ιατρείο του Ηρωδείου στο οποίο δεν υπήρχε καν στηθοσκόπιο. Πιεσόμετρο υπήρχε, υπήρχε, όχι όμως από το ιατρείο αλλά από την ομάδα εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού που ήταν εκεί. Ο γιατρός της ζήτησε στηθοσκόπιο και στηθοσκόπιο δεν υπήρχε. Ρωτώ την κα Μενδώνη και τον κο Γεωργιάδη, στο Ηρώδειο που τραγουδάνε άνθρωποι μεγάλης ηλικίας και υπάρχει κοινό μεγάλης ηλικίας, δε θα έπρεπε να φροντίσει το κράτος να υπάρχει ασθενοφόρο απ’ έξω;» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν υπάρχει ένα ασθενοφόρο κρατικό έξω από το Ηρώδειο σε μία τέτοια εμβληματική συναυλία; Είναι δυνατόν; Είναι δυνατόν να υπάρχει μόνο ένα υποστελεχομένο μόνο από ιδιώτες εθελοντές, χωρίς έναν γιατρό του Ηρωδείου; Είναι δυνατόν να έχουν όλα τα ξενοδοχεία γιατρούς και να μην έχει το Ηρώδειο κάποιον που να τον πληρώνει 1000 ευρώ το μήνα να είναι σε συναυλίες;» επισήμανε σε έντονο ύφος ο Γιώργος Λιάγκας.

Η συνδρομή των εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού και η απάντηση του υπουργού Υγείας

Ο Γιώργος Λιάγκας αφιέρωσε αρκετό χρόνο στο θέμα της απουσίας ασθενοφόρου, τονίζοντας επίσης πως στο ιατρείο του Ηρωδείου δεν υπήρχε γιατρός, παρά μόνο εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ο παρουσιαστής σχολίασε και την απόφαση των διοργανωτών να απομακρύνουν το κοινό, γεγονός που προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος στους γύρω δρόμους, καθυστερώντας την άφιξη του ασθενοφόρου στο Ηρώδειο.

Δείτε  όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Δείτε την παρέμβαση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: