«Δεν το κρύβουν πια ότι είναι ζευγάρι»: Η δημόσια κίνηση του Λάλου στη Λαμπροπούλου που τα επιβεβαίωσε όλα

September 27, 2024

«Δεν το κρύβουν πια ότι είναι ζευγάρι»: Η δημόσια κίνηση του Λάλου στη Λαμπροπούλου που τα επιβεβαίωσε όλα


Διαφ.

Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου  για τη θεατρική τους συνεργασία στο Ηρώδειο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε τη σχέση των δύο ηθοποιών στην εκπομπή Happy Day. Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι οι δυο τους έχουν έρθει κοντά τους τελευταίους μήνες και πλέον δεν προσπαθούν να κρύψουν ότι είναι ζευγάρι, αν και δεν επιδιώκουν να το διατυμπανίζουν δημοσίως.

“Δεν κρύβουν τον έρωτα τους αλλά δεν έχουν βγάλει και σημαιάκι”

«Θέλω να πω για τη Μαριλίτα και τον Δημήτρη Λάλο, που είναι αυτό που θες να ρωτήσεις και δε ξέρεις πώς…Και πας, “ο κόσμος σας θέλει μαζί, εσείς πως νιώθετε γι’ αυτό;”. Να πούμε γι’ αυτό το ζευγάρι ότι, αρχικά μέχρι να αποφασίσουν ότι είναι μαζί, δεν ήθελαν να το επιβεβαιώσουν.

Πλέον όμως, έχω καταλάβει ότι ούτε θέλουν να πουν ανοιχτά “ναι είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε ζευγάρι”, γιατί υπάρχουν προηγούμενες σχέσεις, υπάρχουν παιδιά, αλλά δεν το κρύβουν κιόλας. Δεν είναι κάτι που το διαψεύδουν ή το αρνούνται. Απλά δεν έχουν βγάλει το σημαιάκι» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το δημόσιο ‘ευχαριστώ’  του Δημήτρη Λάλου στην Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Στη συνέντευξη Τύπου για την νέα τους παράσταση, το απόγευμα της Πέμπτης 26/9, ο Δημήτρης Λάλος, δεν δίστασε να ευχαριστήσει τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου γι’ αυτή τους την συνύπαρξη.

«Ευχαριστώ την Μαριλίτα που βρισκόμαστε μαζί επί σκηνής… Αυτή τη φορά όχι μέσα από έναν κινηματογραφικό φακό, αλλά στο Ηρώδειο. Ελπίζουμε να έχει και συνέχεια. Περιμένουμε τον κόσμο στις 6 του μηνός να είναι μαζί μας, να στηρίξει αυτή την παράσταση», είπε ο ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το gossip-tv

Η παράσταση στο Ηρώδειο και η υπόθεση του έργου

Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου θα αναβιώσουν τη παθιασμένη σχέση δύο σπουδαίων Γάλλων καλλιτεχνών, του ιδιοφυούς συνθέτη Φρεντερίκ Σοπέν και της αντισυμβατικής συγγραφέως με το ελληνικό ψευδώνυμο Γεωργίας Σάνδη, στην μουσικοθεατρική παράσταση «Ζωρζ & Φρέντρικ: Ποιητές του Ονείρου». Η παράσταση θα φιλοξενηθεί στο Ηρώδειο στις 6 Οκτωβρίου και θα σκηνοθετηθεί από τον διακεκριμένο Πολωνό συνθέτη Jarosław Kilian, με τη συμμετοχή της γνωστής πιανίστριας Τατιάνας Παπαγεωργίου.

Η θυελλώδης έρωτας των δύο δημιουργών, που έχει μείνει στην ιστορία και έχει εμπνεύσει πολλούς, θα ξεδιπλωθεί στη σκηνή μέσα από αριστουργηματικά μουσικά κομμάτια και προσωπικές επιστολές που αντάλλαξαν, καθώς και με φίλους τους όπως ο Φρανς Λιστ και ο Ευγένιος Ντελακρουά.

Δημήτρης Λάλος: «Έχω φάει τη νιότη μου και τα χρόνια μου μέσα σε κλειστά… μπουντρούμια κάνοντας πρόβες…»

Ο Δημήτρης Λάλος, ο αγαπημένος ηθοποιός που έχουμε λατρέψει μέσα από τις τηλεοπτικές και θεατρικές του εμφανίσεις, έκανε μια ειλικρινή εξομολόγηση για το πόσο έχει αφοσιωθεί στην τέχνη της υποκριτικής.

Με ένα χαμόγελο που κρύβει πολλές ιστορίες πίσω του, ο Δημήτρης αποκάλυψε πως τα τελευταία 20-25 χρόνια έχει αφιερωθεί με όλη του την ψυχή στην τέχνη του.

Δημήτρης Λάλος: Τα Όσα Ανέφερε

«Ασχολούμαι πολύ σοβαρά και βαθιά με την τέχνη μου τα τελευταία 20-25 χρόνια. Έχω φάει τη νιότη μου και τα χρόνια μου μέσα σε κλειστά μπουντρούμια κάνοντας πρόβες, μελετώντας την υποκριτική, χωρίς να γυρνάω, να διασκεδάζω έξω τα βράδια. Έχω ζήσει μια ζωή ασκητική γύρω από την τέχνη μου, έχω αφιερωθεί σε αυτήν.Και τώρα είναι οι καρποί, το αποτέλεσμα του αγώνα μου. Δεν σκόνταψα κι έκανα τον Μαθιό. Εντάξει, δεν είμαι αυτός ο χαρακτήρας, μπορεί όμως άμα θέλει το σενάριο να γίνω. Αυτή είναι η τέχνη μου, αυτό ξέρω να κάνω», είπε και συνέχισε:

«Η επιτυχία σε δεσμεύει μέχρι ένα σημείο. Από ένα σημείο κι ύστερα αποδεσμεύεσαι, μπορείς εσύ να επιλέξεις. Υπάρχει μία έκθεση που δεν την επιδιώκεις. Έχουμε ζήσει και το να μην μας αναγνωρίζουν πιο παλιά. Θέλω να πω ότι δεν γεννηθήκαμε μέσα στη διασημότητα. Ούτε θα μου λείψει αν είμαι, ας πούμε, στο Βερολίνο και δεν μου μιλάει κανείς», ανέφερε στο OK! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: