Το τραγουδάει όλη η Ελλάδα: Γράφτηκε τραγούδι για τον Στέφανο Κασσελάκη και έγινε ήδη “ύμνος” του ΣΥΡΙΖΑ

September 28, 2024

Το τραγουδάει όλη η Ελλάδα: Γράφτηκε τραγούδι για τον Στέφανο Κασσελάκη και έγινε ήδη “ύμνος” του ΣΥΡΙΖΑ


Διαφ.

Καθώς η μάχη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κορυφώνεται, οι υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη έλαβαν δράση.

Οι υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη δημιούργησαν ένα χιουμοριστικό τραγούδι για τον πρώην αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το τραγούδι του Στέφανου Κασσελάκη και οι ΄σπόντες΄ στους στίχους

Το τραγούδι περιλαμβάνει φράσεις και λόγια που έχει χρησιμοποιήσει ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την περίοδο που ηγούνταν του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Στους στίχους αναφέρονται διάφορα θέματα, όπως στελέχη με κουκούλες, σκάνδαλα διαφθοράς, η πρόταση μομφής και η γραφειοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και πολλά άλλα.

Το τραγούδι δημοσιεύθηκε στην πλατφόρμα «Χ» από τον γνωστό τρολ λογαριασμό «Πεν Νταλαούρα», ο οποίος περιέγραψε την ανάρτηση με τις εξής λέξεις: «Πρόεδρο έχουμε. Τώρα έχουμε και το δικό μας τραγούδι #Ειμαι_εδω. Πάμε να το κάνουμε viral αδέρφια, πάμε να το ταξιδέψουμε παντού, σε κάθε σπίτι, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε παρέα».

Ακούστε το τραγούδι για τον Στέφανο Κασελάκη

Μόλις κυκλοφόρησαν τα δυσάρεστα για Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ, 2 εβδομάδες μετά τον πολυτελέστατο γάμο

Σίγουρα δεν είναι μια ευχάριστη περίοδος για τον Στέφανο Κασσελάκη, τον έκπτωτο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν του αρκούσαν όσα του συνέβησαν στο κόμμα τις τελευταίες ημέρες, τώρα πρέπει να διαχειριστεί και τις γκρίνιες από τον σύζυγό του, ο οποίος δεν συμφωνεί καθόλου με τις αποφάσεις του σύμφωνα με την δημοσιογράφο  Βίβιαν Μπενέκου για λογαριασμό της

Εφημερίδας Espresso.

«Σύννεφα» στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ

«Συννεφάκια» με γκρίνια και μικρές προστριβές συγκεντρώνονται πάνω από την σχέση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ, λίγο πριν ολοκληρώσουν τον μήνα του μέλιτος, και εν μέσω της ξαφνικής και απροσδόκητης «έκπτωσης» του πρώην προεδρεύοντος του ΣΥΡΙΖΑ από τη θέση του, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso» από τον στενό κύκλο τους.

Οι καβγάδες και οι τσακωμοί τους φέρεται ότι είναι συχνοί

Δηλαδή, δεν αρκούν τα προβλήματα του Κασσελάκη μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου τον έχουν κηρύξει δύο φορές έκπτωτο, αλλά έχει και σοβαρές γκρίνιες από τον σύζυγό του, ο οποίος του καταλογίζει τις πρόσφατες επιλογές του. Μετά τον εντυπωσιακό τετραήμερο γάμο τους στην Κρήτη και μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος της Κουμουνδούρου, οι καβγάδες και οι τσακωμοί τους φαίνεται ότι είναι συνηθισμένοι. Ο Τάιλερ, που είναι αποστασιοποιημένος από το θέμα και πιστεύει ότι έχει πιο καθαρή οπτική, υποστηρίζει ότι ο Στέφανος θα πρέπει να αποσυρθεί και να μην ασχολείται με το διαταραγμένο περιβάλλον πριν αυτό καταστρέψει και τον γάμο τους!

Ωστόσο, εκείνος δεν αποδέχεται αυτή τη θέση, με αποτέλεσμα να υπάρχουν έντονα επεισόδια μεταξύ τους! Φημολογείται ότι τη γνωστή εκείνη βραδιά που ο Κασσελάκης απομακρύνθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν βρέθηκε στην αγκαλιά του συζύγου του, όπως ήταν αναμενόμενο, αλλά επέστρεψε στο πατρικό του στον Νέο Κόσμο, μετά από σοβαρές διαφωνίες. Είναι λογικό τα νεύρα του να είναι τεταμένα, καθώς τίποτα δεν δείχνει να πηγαίνει καλά και οι εκκρεμότητες είναι πολλές. Στον ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει έντονη δραστηριότητα λόγω της υποψηφιότητάς του για την προεδρία, ενώ η αγορά του σπιτιού στο Κολωνάκι με πολύ υψηλή τιμή προκαλεί άγχος, καθώς θεωρείται επένδυση «για τον πρόεδρο Κασσελάκη» και όχι για έναν υποψήφιο με αβέβαιη εκλογική τύχη. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, στο σχέδιο του ζευγαριού περιλαμβάνεται η ίδρυση ενός πολυχώρου γυμναστηρίων και spa, ενός μοντέρνου Health Center, το οποίο θα διευθύνει ο Τάιλερ Μακμπέθ. Όλα αυτά δημιουργούν μεγάλο άγχος στον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος δεν πρόλαβε να απολαύσει τον γάμο του και τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα…

Όπως είναι γνωστό, οι δύο τους παντρεύτηκαν στις 29 Αυγούστου, δηλαδή δύο εβδομάδες πριν ξεσπάσει αυτή η αναταραχή. Ο σύζυγος του Στέφανου και τα μέλη της οικογένειάς του τον πιέζουν για τους συνεργάτες του που δεν κατάφεραν να αντιληφθούν τι συμβαίνει στο κόμμα τους και οδηγήθηκαν στην αποχώρηση. Πάντως, είναι γεγονός ότι ο Τάιλερ, από τη στιγμή που κατάλαβε την πραγματικότητα της ελληνικής πολιτικής σκηνής, είχε τις ενστάσεις του, τις οποίες δεν απέκρυψε ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας την προηγούμενη άνοιξη στον Τάσο Τρύφωνος:«Σε προσωπικό επίπεδο προφανώς έχει υπάρξει μια τριβή στην προσωπική μου ζωή, ένα βάρος γιατί πρώτα απ’ όλα δεν υπάρχει ιδιωτικότητα, δεύτερον δεν υπάρχει χρόνος να ασχοληθώ με τα προσωπικά μου ζητήματα. Εχω μεγάλο κόστος, και οικονομικό και συναισθηματικό, αλλά δεν συγκρίνεται αυτό με το βάρος που έχει ο Ελληνας πολίτης που γνωρίζω εκεί έξω» ήταν τα λόγια του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η διάσημη ιστορία αγάπης ξεκίνησε ανάμεσά τους, όπως και η τηλεοπτική σειρά «Sex and the City», στις φημισμένες γειτονιές των εύπορων Αμερικανών, στο Μανχάταν! Ένα love story που και εμείς μάθαμε, όπως και για τον Κασσελάκη, μέσω των πολλών συνεντεύξεων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ: «Επεφτα επάνω του σε διάφορα μέρη στη Νέα Υόρκη. Στο γυμναστήριο, στα Starbucks, στον δρόμο κ.λπ. Επειτα από κάποια φάση που αρχίζεις να βλέπεις ένα άτομο τόσες φορές, το χαιρετάς. Κάποια στιγμή έτυχε να περπατάμε μαζί φεύγοντας από το γυμναστήριο. Εγώ δεν ήξερα τι να πω και αποφάσισα να βάλω τα ακουστικά μου. Τότε εκείνος με άγγιξε και με ρώτησε αν μένω στη γειτονιά. Κι έτσι αρχίσαμε να μιλάμε» ήταν τα τρυφερά λόγια του Στέφανου για τον Τάιλερ, τον αγαπημένο του! Ο Στέφανος και ο Τάιλερ έγιναν ζευγάρι αμέσως. Αναρωτιέμαι αν οι πολιτικές προκλήσεις θα καταφέρουν να δοκιμάσουν αυτή την ιστορία αγάπης ή αν θα την ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο; Μέχρι στιγμής, πάντως, οι προστριβές φαίνεται να επικρατούν. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν όσοι πραγματικά γνωρίζουν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: