Θρήνος: Νεκρός σε ξενοδοχείο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής

September 30, 2024
Ποδοσφαιρικός σταρ βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο

Θρήνος: Νεκρός σε ξενοδοχείο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής


Διαφ.

Ο 43χρονος ποδοσφαιριστής, Αντρέα Καπόνε, εντοπίστηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου, με χτύπημα στο κεφάλι, μετά από ένα πάρτι.

Ο 43χρονος ποδοσφαιριστής πέρασε μία μέρα κάνοντας πάρτι

Ειδικότερα, το πτώμα του πρώην ποδοσφαιριστή εντοπίστηκε σε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο Palazzo Tirso, στο Κάλιαρι, με την εφημερίδα La Gazzetta dello Sport να κάνει λόγο ότι πέρασε μια μέρα κάνοντας πάρτι και μετά πέρασε τη νύχτα στο ξενοδοχείο, πριν τον βρουν νεκρό το επόμενο πρωί.

Η Αστυνομία δεν αποκλείει ο πρώην ποδοσφαιριστής να έπαθε ανακοπή καρδιάς, ενώ ερευνά τα αίτια του θανάτου.

Ο Αντρέα Καπόνε, ο οποίος αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο το 2010, έπαιξε στις ομάδες Κάλιαρι, Σόρα, Τρεβίζο, Βιτσέντσα, Γκροσέτο και Σαλερνιτάνα.

Όπως υπογράμμισε η Κάλιαρι, μια ομάδα με την οποία έπαιξε 123 παιχνίδια και σημείωσε 12 γκολ, Η Κάλιαρι δέχεται με απογοήτευση και βαθιά θλίψη την είδηση ​​του θανάτου του Αντρέα Καπόνε, ο οποίος πέθανε σε ηλικία μόλις 43 ετών. Ο δεσμός σου με τη γη του θα συνεχίσει να είναι αδύνατος να σπάσει, για ένα παιδί που πάντα χαρακτηριζόταν από τον επαγγελματισμό, την αφοσίωση και το πάθος του. Ιδιότητες που θα μείνουν στις καρδιές όσων είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και να τον γνωρίσουν και εκτός γηπέδου η Κάλιαρι Κάλτσιο είναι κοντά στην οικογένεια αυτή τη στιγμή του μεγάλου πόνου.

Αδιανόητος θρήνος στο ποδόσφαιρο: Νεκρός στα 39 του πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής

Ο Σολ Μπάμπα βύθισε στο πένθος το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 39 ετών έχοντας γράψει πίσω του μεγάλη καριέρα.

Ο 39χρονος πρώην ποδοσφαιριστής και νυν τεχνικός της Αδάνασπορ έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο, όμως ξαφνικά η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση με αποτέλεσμα να χάσει έπειτα τη ζωή του.

Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Έφυγε από τη ζωή ο Σολ Μπάμπα

width=1010

Στο πένθος έχει βυθιστεί το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 39 ετών ο Σολ Μπάμπα.

Ο βετεράνος αμυντικός από τηνΑκτή Ελεφαντοστού πέθανε, καθώς η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ξαφνική επιδείνωση.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η Αδάνασπορ, της οποίας ήταν προπονητής. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο τουρκικός σύλλογος ο Μπάμπα αρρώστησε λίγο πριν τον αγώνα με τη Μανίσα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία πνοή. Το 2001 είχε διαγνωστεί με καρκίνο του λεμφικού συστήματος, ο οποίος ήταν κι η αιτία του θανάτου.

Ο εκλιπών ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής της Παρί Σεν Ζερμέν και πραγματοποίησε μια σημαντική καριέρα, ειδικά στην Αγγλία, όπου φόρεσε τις φανέλες των Λέστερ, Λιντς, Κάρντιφ και Μίντλεσμπρο, ενώ υπήρξε διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού από το 2008 έως το 2014.

Τον Ιανουάριο του 2023 ξεκίνησε την προπονητική του καριέρας, ως βοηθός στην Κάρντιφ, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Αδάνασπορ.

Η τελευταία του ανάρτηση ήταν για τον θάνατο του Σβεν Γκόραν Έρικσον, για τον οποίο έγραψε ότι: Δεν ήταν απλώς ένα εξαιρετικό άτομο, αλλά ήταν επίσης ο καλύτερος προπονητής που είχα ποτέ, εμπνέοντας το ταξίδι μου ως παίκτης αλλά και ως προπονητής.

Δυστυχώς, λίγες ημέρες αργότερα έφυγε κι εκείνος από τη ζωή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: