Σε πελάγη ευτυχίας ο Κώστας Νικούλι: Έγκυος η σύντροφός του Κατερίνα, μας δείχνει την κοιλίτσα της

October 1, 2024
Ο Κώστας Νικούλης πλημμυρίζει από χαρά: Η σύντροφός του, Κατερίνα, είναι έγκυος και μας δείχνει την κοιλίτσα της.

Σε πελάγη ευτυχίας ο Κώστας Νικούλι: Έγκυος η σύντροφός του Κατερίνα, μας δείχνει την κοιλίτσα της


Διαφ.

Μπαμπάς θα γίνει για πρώτη φορά σε λίγους μήνες ο Κώστας Νικούλι καθώς η σύντροφός του, Κατερίνα Μαούτσου είναι έγκυος.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια η ηθοποιός μέσα από μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Κατερίνα Μαούτσου, θέλοντας να ευχηθεί καλό μήνα δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Όλο αυτό το διάστημα το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει την ευχάριστη είδηση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο τώρα που η γέννηση του πρώτου τους παιδιού πλησιάζει, η Κατερίνα Μαούτσου θέλησε να το μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ο Κώστας Νικούλι και η Κατερίνα γνωρίστηκαν πριν τρία χρόνια στην παράσταση “Ροσμαρί”, και εκ τότε είναι αχώριστοι. Μάλιστα, το ζευγάρι εδώ και περίπου δυο χρόνο ζει κάτω από την ίδια στέγη με το ενδεχόμενο του γάμου να υπάρχει έντονα στο μυαλό τους.

Δεν είμαι ακόμη παντρεμένος. Συζώ εδώ και μήνες με τη σύντροφό μου. Έχουμε συζητήσει για γάμο αλλά πιο πολύ την ενδιαφέρει το πάρτι. Το πότε θα διασκεδάσουμε… Έτσι το σκεφτόμαστε! Το έχουμε πει ότι δεν θέλουμε τα στερεοτυπικά, αλλά το ξωκλήσι υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού της και το αναφέρει συχνά. Στο θέατρο γνωριστήκαμε, στην παράσταση Ροσμαρί. Εκεί βρεθήκαμε και αγαπηθήκαμε. Ζηλιάρης είμαι, δεν το κρύβω είχε δηλώσει ο Κώστας Νικούλι για τη σχέση τους.

width=573

Τόσο χρόνια τον περνάει: Η μεγαλύτερη σύντροφος του Κώστα Νικούλι & το ξέσπασμά της – “θα το ρωτούσες αυτό σε έναν άντρα;”

Τη δυσαρέσκειά της με τα δημοσιεύματα περί διαφοράς ηλικίας εξέφρασε η Κατερίνα Μαούτσου, μιλώντας για τον σύντροφό της, Κώστα Νικούλι.

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ!, η τηλεοπτική Νατάσα από το Μάυρο Ρόδο τοποθετήθηκε για τα δημοσιεύματα που δίνουν έμφαση στη διαφορά ηλικίας που έχει με τον σύντροφό της, καθώς τον περνά 8 χρόνια.

Έναν άντρα θα τον ρωτούσες ποτέ γιατί είναι με κάποια 8 χρόνια μικρότερή του; Οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη να αναπαράγουμε κλισέ. Είναι αστείο να μιλάμε για διαφορά ηλικίας σε μία σχέση, ακόμη κι αν είναι μεγάλη, γιατί αυτή που έχω με τον Κώστα δεν είναι.

Δεν ήμουν ποτέ η κοπέλα που ήθελε να έχει σχέση με έναν πολύ μεγαλύτερο άντρα που να της παρέχει την οποιασδήποτε μορφής ασφάλεια. Η κοινωνία μας δυστυχώς είναι ακόμη πατριαρχική και ευελπιστώ κάποια στιγμή να αλλάξει, απάντησε.

Στην πορεία, η Κατερίνα Μαούτσου ρωτήθηκε, τι είναι αυτό που ξεχωρίζει περισσότερο στον Κώστα Νικούλι και απάντησε:

Μου είναι δύσκολο να απομονώσω ένα στοιχείο του, γιατί έχει πολλά στοιχεία που εκτιμώ και αγαπώ. Τον θαυμάζω ως άνθρωπο αλλά και επαγγελματία κι αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό. Πέρα από την αγάπη, θέλω να εμπνέομαι από τον άνθρωπό μου. Ονειρεύομαι να υπάρχει το μέλλον στη ζωή μου με τον Κώστα, αλλά ως άνθρωπος προσπαθώ να μένω στο παρόν, γιατί από αυτό κρίνεται και το μέλλον μας.

Τέλος, δήλωσε πως:

Ο Κώστας δεν είναι ιδιαίτερα αυστηρός μαζί μου, είναι γλυκός αλλά και τρομερά εύστοχος σε αυτά που θα μου πει. Σίγουρα η γνώμη του έχει άλλη βαρύτητα. Ξέρει πώς λειτουργούν τα πράγματα και μπορεί να με βοηθήσει σε οτιδήποτε προκύψει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: