Πρoσoχή, μόλις ανακοινώθηκε: Κρίθηκε ακατάλληλo το νερό σε αυτές τις περιοχές – Eπεiγoυσα έκκλησn να μην πίνουν οι πολίτες

October 2, 2024
Πρoσoχή, πρoσoχή: Ανακοινώθηκε πως το νερό σε αυτές τις περιοχές είναι ακατάλληλο για κατανάλωση – Επείγουσα έκκληση προς τους πολίτες να μην το πίνουν.

Πρoσoχή, μόλις ανακοινώθηκε: Κρίθηκε ακατάλληλo το νερό σε αυτές τις περιοχές – Eπεiγoυσα έκκλησn να μην πίνουν οι πολίτες


Διαφ.

Το νερό στην Κόρινθο κρίθηκε ακατάλληλο προς πόση, ενώ η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κορίνθου εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση, προειδοποιώντας τους πολίτες σχετικά με την ποιότητα του πόσιμου νερού στην περιοχή.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης Κορίνθου

Λόγω της παρατεταμένης ξηρασίας, των υψηλών για την εποχή θερμοκρασιών, της αυξημένης κατανάλωσης στην πόλη αλλά και της μείωσης της παροχής των πηγών της Στυμφαλίας, και για να μην γίνονται πολύωρες διακοπές υδροδότησης, από το απόγευμα της Τετάρτης 2-10-2024 η υδροδότηση της Κορίνθου θα γίνεται με νερό από τις πηγές της Στυμφαλίας σε ανάμειξη με νερό γεωτρήσεων.

width=1784

Το νερό θεωρείται ΜΗ ΠΟΣΙΜΟ για τους καταναλωτές έως ότου ολοκληρωθούν οι απαραίτητες αναλύσεις.

Παρακαλούνται οι καταναλωτές σε όλο τον Δήμο να περιορίσουν την κατανάλωση νερού στις απολύτως αναγκαίες οικιακές χρήσεις και να περιορίσουν την σπατάλη, διότι ακόμα και οι γεωτρήσεις έχουν μειωμένη παροχή και είναι ορατός ο κίνδυνος της έλλειψης νερού.

width=1782

Μετά την ολοκλήρωση των αναλύσεων θα ενημερωθείτε εκ νέου για την ποιότητα του νερού. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ευελπιστούμε στην συνεργασία σας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: