Έκτακτο Μόλις Τώρα: Ραγδαία εξέλιξη με την υγεία της Μαρινέλλας, το διέρρευσαν μέσα από το Νοσοκομείο

October 3, 2024

Έκτακτο Μόλις Τώρα: Ραγδαία εξέλιξη με την υγεία της Μαρινέλλας, το διέρρευσαν μέσα από το Νοσοκομείο


Διαφ.

Για όγδοη συνεχόμενη ημέρα, η εμβληματική τραγουδίστρια Μαρινέλλα παραμένει νοσηλευόμενη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), έπειτα από το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Σταθερή αλλά Κρίσιμη η Υγεία της Μαρινέλλας: Ανανεωμένες Πληροφορίες από τους Θεράποντες Ιατρούς

Πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της διάσημης ερμηνεύτριας παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Buongiorno», από τη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη, η οποία την Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, επισκέφθηκε το ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλεύεται η καλλιτέχνης.

«Η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή αλλά παραμένει κρίσιμη. Το νοσοκομείο δεν έχει βγάλει κάποια καινούργια ανακοίνωση εδώ και πέντε ημέρες, καθώς η τελευταία ενημέρωση έγινε την Παρασκευή 27/9», δήλωσε η δημοσιογράφος του Mega.

Η Νάνσυ Νικολαΐδου, που ήρθε σε επαφή με άτομα που διαθέτουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, γνωστοποίησε ότι την Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, ολοκληρώθηκε ο πρόσφατος απεικονιστικός έλεγχος της τραγουδίστριας. Παράλληλα, ενημέρωσε ότι η θεραπεία της προχωρά ομαλά και σύμφωνα με το προγραμματισμένο πλάνο.

«Υπάρχει μία μικρή απορρόφηση του αιματώματος που αυτό ήταν το ζητούμενο, γιατί σημαίνει ότι ανταποκρίνεται στη θεραπεία και θέλει χρόνο. Ταυτόχρονα, μου είπαν ότι υπάρχει μία βυθιότητα στην ασθενή οπότε το μελετούν βήμα βήμα» είπε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Νικολαΐδου.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Έκτακτο Τώρα: Αντώνης Ρέμος για Μαρινέλλα πριν λίγο

Η εκπομπή, Πρωινό Σουσού συνάντησε τον Αντώνη Ρέμο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας.

Ο Αντώνης Ρέμος ήταν στο Ηρώδειο, αφού θα τραγουδούσε μαζί της και όταν η ερμηνεύτρια κατέρρευσε επί σκηνής, ήταν συνεχώς στο πλευρό της.

Ο τραγουδιστής είπε στο Πρωινό Σουσου: «Θα ήθελα να σεβαστούμε, επειδή δεν έχει ξεπεραστεί τελείως ο κίνδυνος… Σύντομα θα τοποθετηθώ εφ’ όλης της ύλης. Λίγο ακόμα να σεβαστούμε γιατί χρειάζεται λίγος χρόνος ώστε να ξεπεράσει τον κίνδυνο».

Να σας θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας, είχε πει: «Ο Αντώνης Ρέμος ήταν συνέχεια στο πλευρό της Μαρινέλλας. Της μίλαγε συνέχεια αυτά τα 45 λεπτά πριν έρθει το ασθενοφόρο. Η Μαρινέλλα ήταν σε μια «νιρβάνα», αλλά είχε επικοινωνία. Και θα σας πω κάτι που πάλι ανατριχιάζω. Ξέρετε ποιο ήταν το μέλημα αυτής της γυναίκας που το έλεγε στον γιατρό και τον Αντώνη; “Τι θα γίνει τώρα με τη συναυλία;”, του έλεγε μάλιστα του γιατρού “δεν με αφήνεις να ανέβω, να πω ακόμα ένα κομμάτι;”. Αυτό που σας λέω το είπε στον γιατρό, τη Χαμένη Κυριακή ήθελε να πει.Νόμιζε ότι είναι καλά ακόμα. “Να βγω να πω ένα κομμάτι και μετά να αποχωρήσω”. Και του Αντώνη του έλεγε “Αντώνη, τι θα γίνει με τη συναυλία; Τι θα κάνουμε τώρα;”. Και της έλεγε ο Ρέμος “κορίτσι μου, ησύχασε, θα τα κανονίσω όλα εγώ, θα γίνεις καλά και σε μερικές εβδομάδες, πριν χειμωνιάσει, θα επαναλάβουμε τη συναυλία”. Αυτοί είναι οι συγκλονιστικοί διάλογοι, για να καταλάβετε το μεγαλείο της γυναίκας»!

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις που έκανε ο Ρέμος για τη Μαρινέλλα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: