Την «Ερωτεύθηκε» ο Βαλάντης: «Θα καλούσα τη Ματούλα Ζαμάνη για μια νύχτα με κιθάρα στο τζακούζι μου»

October 4, 2024

Την «Ερωτεύθηκε» ο Βαλάντης: «Θα καλούσα τη Ματούλα Ζαμάνη για μια νύχτα με κιθάρα στο τζακούζι μου»


Διαφ.

Ο Βαλάντης μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τη Ματούλα Ζαμάνη, η οποία έβγαλε την μπλούζα της και την πέταξε στο κοινό, κατά τη διάρκεια συναυλίας της.

Στον Βαλάντη άρεσε πολύ η κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής «η Ματούλα έχει μια ιδιαίτερη φωνή και αυτή είναι η επιτυχία της. Γιατί έγινε αυτός ο ντόρος; Τι μας ενόχλησε ακριβώς; Έχουμε φτάσει το 2024, έχουν δημιουργηθεί κινήματα σε όλον τον κόσμο για τον ρατσισμό και γινόμαστε οι χειρότεροι. Είχα κάνει κάποιες δηλώσεις που παρανοήθηκαν όταν είχα πει για τους παχύσαρκους. Ένιωσα την ανάγκη να μιλήσω, έχω έναν χρόνο να βγω στην τηλεόραση. Μου άρεσε πάρα πολύ η κίνησή της. Κι εγώ ως καλλιτέχνης έχω αισθανθεί την ανάγκη να βγάλω τα ρούχα μου. Με κράτησε η τρίχα που έχω πάνω μου».

Ο Βαλάντης συμφωνεί με τη Ματούλα Ζαμάνη

Ο Βαλάντης θα καλούσε τη Ματούλα Ζαμάνη στο τζακούζι του

Και συμπλήρωσε ο Βαλάντης “το θεώρησα και πάρα πολύ σέξι. Θα την καλούσα την κ. Ζαμάνη για μια νύχτα με την κιθάρα της στο τζακούζι μου! Αυτό που βγάζει! Δεν είναι πάντα η ομορφιά! Το κάνουν πάρα πολλοί καλλιτέχνες. Διαφωνώ με τον κ. Κονδυλάτο ότι πρέπει να είσαι κάπως ντυμένος. Κάθε καλλιτέχνης κάνει το δικό του σόου – Όποιος θέλει το βλέπει. Και ο Μαζωνάκης κάνει τα δικά του! Αφήστε τους καλλιτέχνες να κάνουν ό,τι θέλουν. Ο κόσμος πληρώνει και τους βλέπει, όποιος δεν θέλει δεν θα πληρώσει ξανά”.

Κανείς δεν το πρόσεξε: Αυτό είδε η Ματούλα Ζαμάνη και έβγαλε τη μπλούζα της επάνω στη σκηνή

Σε εξέλιξη βρίσκεται ένας έντονος τηλεοπτικός διάλογος τις τελευταίες ημέρες, με επίκεντρο τη γνωστή καλλιτέχνιδα Ματούλα Ζαμάνη. Αφορμή αποτέλεσε η πρόσφατη συναυλία της, όπου προχώρησε σε μια κίνηση που έγινε viral και προκάλεσε πλήθος σχολίων, τόσο θετικών όσο και αρνητικών.

Η Κίνηση που Έγινε Viral

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 18 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της Ματούλας Ζαμάνη. Λίγο πριν την ολοκλήρωση της εμφάνισής της, ενώ το κοινό την καταχειροκροτούσε, η καλλιτέχνιδα αποχαιρέτησε λέγοντας «καλή αντάμωση!». Στη συνέχεια, άφησε το μικρόφωνο στο πάτωμα της σκηνής, έβγαλε την μπλούζα της και την πέταξε στο ενθουσιώδες πλήθος πριν αποχωρήσει για τα παρασκήνια.

Οι Αντιδράσεις στα Μέσα και στα Κοινωνικά Δίκτυα

Αυτή η κίνηση προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων, με τα τηλεοπτικά πάνελ και τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων να σχολιάζουν έντονα το συμβάν. Η κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη συζητήθηκε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, καθώς κάποιοι το αντιμετώπισαν ως μια χειρονομία ελευθερίας και έκφρασης, ενώ άλλοι εξέφρασαν επιφυλάξεις.

Η Ιδιαίτερη Σχέση της Καλλιτέχνιδας με το Κοινό

Η Ματούλα Ζαμάνη έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό της πιστό κοινό, με μια σχέση ιδιαίτερα ξεχωριστή. Σε κάθε συναυλία της, οι θαυμαστές της δείχνουν έντονο ενθουσιασμό, και δεν είναι λίγες οι φορές που οι ίδιοι προβαίνουν πρώτοι σε παρόμοιες κινήσεις. Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό του 2019, όταν σε μια συναυλία της, αρκετά άτομα από το κοινό έβγαλαν τις μπλούζες τους, ανοίγοντας τον δρόμο για την καλλιτέχνιδα να κάνει το ίδιο.

Ακολουθούν Φωτογραφίες:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: